28 / 04 / 2024

adana saimbeyli köprü çalışmaları

adana saimbeyli köprü çalışmaları

Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, Saimbeyli İlçesini mahallelere bağlayan yollarda, ulaşım güvenliğini arttırmak, araç geçişini rahatlatmak için yol genişletme, yenileme ve köprü çalışmalarına devam ediyor.

Devlet Bahçeli Köprüsü Eylül'de ihaleye çıkıyor!

30 Mart 2016'da temeli atılan fakat üçte biri yapılabilen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin adını taşıyan Adana’daki köprü için yeni bir adım atıldı. Karayolları Eylül'de köprü için ihaleye çıkacak...

Devlet Bahçeli Köprüsü inşaatı 4 yılda tamamlanamadı!

Temeli 30 Mart 2016'da atılan fakat aradan geçen 4 senede sadece üçte biri tamamlanabilen Adana'daki Devlet Bahçeli Köprüsü için, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, destek beklediklerini belirtti...

Adana Köprülü Mahallesi'nin dönüşüm planına onay!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Köprülü Mahallesi'nin 1/25000, 1/5000 ve 1/1000 imar planları onaylandı. Bölgede dönüşüm planında sona gelindi. 

Adana’da 3 köprü için şantiye kuruldu!

Adana’da Cevat Yurdagül Bulvarını Yüreğir’e bağlayan köprü, Koza Bulvarını Seyhan’a bağlayan köprü, Misis Köprüsünün aşağısına olmak üzere üç farklı köprünün inşaatı için şantiye kuruldu.

Sertan Duran'dan Fikret Yeni'ye köprü yanıtı!

MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, Devlet Bahçeli Köprüsü'yle ilgili basın toplantısı düzenledi. Duran, dün yaptığı açıklamalarla köprüyü eleştiren Fikret Yeni'yi şantiye sahasına davet etti..

Devlet Bahçeli Köprüsü için 2 defa borçlanma yetkisi verildi!

‘Devlet Bahçeli Köprüsü’ ile ilgili basın toplantısı düzenleyen AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni köprü için yapılan borçlanmalar hakkında açıklamalarda bulundu..

Devlet Bahçeli Köprüsü'nden günde 60 bin araç geçecek!

Adana Devlet Bahçeli Köprüsü tamamlandığında Türkiye'nin en büyük köprülerinden biri olacak. İnşaatı devam eden köprünün her bir ayağında kullanılan malzeme ile 18 katlı bir bina dikilir...

İşbaraalp Aslan: Devlet Bahçeli Köprüsü Adana'nın itibar projesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı İşbaraalp Aslan, Devlet Bahçeli Köprüsü'yle ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Adana Devlet Bahçeli Köprüsü'nün inşaatı tam gaz!

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Gökoğlu kentte hayata geçirilen Devlet Bahçeli Köprüsü’nü inceledi.

Devlet Bahçeli Köprüsü'nde çalışmalar sürüyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Gökoğlu, Devlet Bahçeli Köprüsü inşaatında incelemeler yaptı. Devlet Bahçeli Köprüsü'nde çalışmalar sürüyor.

Adana Köprüköy Camii mimarisiyle dikkat çekiyor!

Adana'da 1930 yılında yapılan Köprüköy Camii'nin dış tasarımı görenleri hayrete düşürüyor. Etrafındaki çok sayıda çiçekle botanik bahçesini andırıyor.

Devlet Bahçeli Köprüsü için 240 milyon liralık borçlanma!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Devlet Bahçeli Köprüsü için 240 milyon lira borçlanma kararı çıktı. Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise yapılan borçlanmanın hizmetleri aktif hale getirmek için olduğunu belirtti.

Adana Sinanpaşa Köprüsü yenilendi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, ulaşıma kapatılan Seyhan Nehri üzerindeki Sinanpaşa Asma Köprüsü’nde gereken onarımı gerçekleştirdi.

adana saimbeyli köprü çalışmaları Haberi

adana saimbeyli köprü çalışmaları


Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Saimbeyli İlçesini mahallelere bağlayan yollarda, ulaşım güvenliğini arttırmak, araç geçişini rahatlatmak için yol genişletme, yenileme ve köprü çalışmalarına devam ediyor.


Değirmenciuşağı bölgesinde yol genişletme çalışması ile Saimbeyli Himmetli Mahallesi’nde uzunluğu 60 metre, genişliği 8 metre betonarme köprü ve Gürleşen Mahallesi’nde uzunluğu 8,5 metre, genişliği 6 metre olan köprülerin çalışmaları sürüyor.


SAİMBEYLİ’YE YENİ MEZBAHANE


Yol yapım ve köprü çalışmalarının yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapım Onarım Şube Müdürlüğü, günlük 100 küçükbaş havyan kesim kapasitesi olan yeni bir mezhabanenin inşaat çalışmasına da devam ediyor.


Adana Büyükşehir...