27 / 04 / 2024

Adana Saimbeyli

Adana Saimbeyli

Adana Büyükşehir Belediyesi, Saimbeyli ilçesinde bir dizi çalışmaya imza attı. Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe çalışmalar hakkında açıklama yaptı.

Adana’da 4,2 büyüklüğünde deprem oldu! İşte 11 Haziran 2023 AFAD ve Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Adana 11 Haziran Pazar günü sallandı. Bugün Adana ili Saimbeyli ilçesinde deprem meydana geldi. İşte bu ve 11 Haziran 2023 gününde olan depremlerin listesi!

Son Dakika! Adana'da peş peşe iki deprem! 

AFAD'dan son dakika deprem açıklamasına göre Adana'nın Saimbeyli ilçesinde 4.5  ve ardından 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

SON DAKİKA: Adana'da deprem oldu!

AFAD'ın verilerine göre, Adana'nın Saimbeyli İlçesi'nde bugün meydana gelen deprem 3.9 büyüklüğünde oldu. Depremin yerin 7 km derinliğinde gerçekleştiği açıklandı.

Adana’da deprem!

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde deprem meydana geldi. İşte depremin şiddeti ve detayları!

Adana'da 3.9 ve 4.5'lik iki deprem!

Saimbeyli ilçesi, Adana'da, 11 dakika arayla Richter ölçeğine göre 3.9 ve 4.5 büyüklüklerinde iki deprem meydana geldi. Şimdilik herhangi bir olumsuz etki rapor edilmemiştir.

Adana Feke ve Saimbeyli için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Feke ve Saimbeyli ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31478 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adana Saimbeyli Himmetli Köprüsü'nde sona gelindi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün talimatıyla, Saimbeyli Himmetli’de yapımına başlanan ve tamamlanma aşamasına gelen köprü, bölge sakinlerini, köyün diğer yakasına geçmek için 10 km yol yürümekten kurtaracak.

Adana Saimbeyli'ye yeni köprü!

Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, Saimbeyli İlçesini mahallelere bağlayan yollarda, ulaşım güvenliğini arttırmak, araç geçişini rahatlatmak için yol genişletme, yenileme ve köprü çalışmalarına devam ediyor.

Adana Saimbeyli'ye yeni köprü inşa ediliyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Himmetli Köyü’nü ikiye bölen çayın üzerinde hizmet verecek ve araç geçişinde kullanılacak köprünün temelini attı, temel atma törenine Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe de katıldı

Adana Himmetli Köyü'nde köprü temeli atıldı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Saimbeyli’nin Himmetli Köyü’nü ikiye bölen çayın üzerinde hizmet verecek ve araç geçişinde kullanılacak köprünün temelini attı.

Adana Saimbeyli'ye dev soğuk hava tesisi kuruluyor!

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde toplam 2 milyon 975 bin 609 TL’ye projelendirilen ve yarısı devlet destekli olan, Elma ve Kiraz İşleme, Paketleme ve Soğuk Hava Tesisi’nin protokolü imzalandı.

Adana Saimbeyli'nin altyapı sorunları çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Saimbeyli ilçesinde bir dizi çalışmaya imza attı. Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe çalışmalar hakkında açıklama yaptı.

Adana Saimbeyli'de TOKİ devlet hastanesi inşa edecek!

Adana ili Saimbeyli ilçesi 10 Yataklı Devlet Hastanesi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı işi İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşleri yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile gerçekleşecek...

Adana Saimbeyli Haberi

Adana Saimbeyli

Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, Saimbeyli ilçesinde, kanalizasyon şebekesi onarımı, mezarlıkta parke taştan yol yapımı, Kirkot Vadisi’nde yol genişletme, kaya kırma ve göçük tehlikesine karşı duvar örme çalışmaları gerçekleştirdi. Ayrıca dere kerarına güvenlik amaçlı tel duvar çekildi ve ilçeye çöp kutuları yerleştirildi.



Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, söz konusu çalışmalarda kendilerinden desteklerini esirgemeyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti ve birlikte çalışarak, halka hizmet etmenin keyfini yaşadıklarını söyledi.


Ekspres...