06 / 05 / 2024

adana Sanayi Kampüsü ve İnovasyon Merkezi

adana Sanayi Kampüsü ve İnovasyon Merkezi

Adana Sanayi Odası tarafından verimlilik yolunda Adana sanayisinin yalın dönüşümü ile Sanayi 4.0'a geçiş için önemli fırsatlar yaratacak Adana Metal Sanayi Sitesi'nde Sanayi Kampüsü ve İnovasyon Merkezi yapılıyor.

Beta Kimya AŞ GEBKİM Kampüsü'nün temeli atıldı!

Gebze Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde inşa edilecek olan Beta Kimya AŞ GEBKİM Kampüsü'nün temeli atıldı.

Kanada Okulları'ndan Adana'ya yeni kampüs!

Kanada Okulları Adana Kampüsü Kurucusu İlknur Kara, "Uzun inceleme ve görüşmelerden sonra Kanada Okulu AS'den Adana temsilciliğini almaya karar verdik. Okulumuzun ismini franchise yatırımı ile Kanada Okulları'nın bir parçası haline getirdik" dedi.

Adana Metal Sanayi Sitesi'ne sanayi kampüsü yapılıyor!

Adana Sanayi Odası tarafından verimlilik yolunda Adana sanayisinin yalın dönüşümü ile Sanayi 4.0'a geçiş için önemli fırsatlar yaratacak Adana Metal Sanayi Sitesi'nde Sanayi Kampüsü ve İnovasyon Merkezi yapılıyor.

Doğa Okulları Bolu Kampüsü açıldı!

Doğa Okulları Bolu’da yeni kampüsünün açılışını görkemli bir şekilde gerçekleştirdi. Anaokulu’ndan liseye kadar her kademede eğitim verecek olan Doğa Okulları’nın Bolu kampüsü açılışına Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü de katıldı. Açılışta geniş güvenlik önlemleri alındı.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü gelecek yıl açılacak!

ADANA'da yapımı devam eden 540 milyon Euro yatırımla gerçekleşen 1550 yataklı Adana Entegre Sağlık Kampüsü'nün inşaatı devam ediyor.

Adana Kozan Çarşısı modern pazar olacak!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan. Sanayi Çarşısı ve Kozan Çarşısı olarak bilinen alan üzerinde bulunan binaların eski ve Adana'ya yakışmayan bir görüntü sergilediğini söyledi.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü 2017'de açılacak!

Rönesans Sağlık Yatırım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Yanıkömeroğlu, "Adana hastane projemizi sözleşme süresinden daha erken tamamlayarak gelecek yılın ortalarında teslim etmeyi öngörüyoruz" dedi.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü'nün inşaatında son durum!

Rönesans Sağlık Yatırım A.Ş (RSY) önderliğinde 2015 yılı Mart ayında inşaatına başlanılan Adana Entegre Sağlık Kampüsü’nde yolun yarısına ulaşıldı. Kampüsün dış cephesi tamamlanmak üzere.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Ekonomi Kampüsü'nün ihalesi yapıldı!

KOSGEB, İş-Kur, Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, TSE, Kreei Garanti Fonu gibi kurum ve kuruluşları ile çeşitli temsilciliklerin de içinde yer alacağı Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ITSO) Ekonomi Kampüsü'nün ihalesi gerçekleştirildi.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü 1 milyar TL'ye kurulacak!

Necdet Ünüvar, 1 milyar TL’lik yatırımla kurulacak bin 550 yataklı Adana Entegre Sağlık Kampüsü’nün, Adana’yı dünyanın önemli sağlık merkezlerinden biri haline getireceğini, ayrıca istihdama önemli katkılar sağlayacağını söyledi.

Rönesans'ın sağlık kampüsü projesine Avrupa'dan ödül!

Rönesans Holding grup şirketlerinden Rönesans Sağlık Yatırım’ın toplam 540 milyon Euro yatırım bedeliyle Adana’da yapımını üstlendiği 1550 yatak kapasiteli “Adana Entegre Sağlık Kampüsü” projesi Avrupa’dan ödül aldı..

Gazi Üniversitesi Kazan Meslek Yüksek Okulu'na yeni kampüs geliyor!

Gazi Üniversitesi Kazan Meslek Yüksek Okulu Kampüs yapım ihalesini Barutçuoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kazanmıştı. Söz konusu kampüsün 7 bin öğrenciye eğitim vermesi hedefleniyor.

Entegre Sağlık Kampüsü yabancı sermaye ile inşa ediliyor!

Yabancı sermaye sağlık sektöründe de iyice hissedilmeye başlandı. Rönesans Holding’in Adana’da Kamu Özel Ortaklığı ile yapacağı 1550 yataktan oluşacak Entegre Sağlık Kampüsü yabancı bankaların sağladığı krediyle inşa edilecek.

adana Sanayi Kampüsü ve İnovasyon Merkezi Haberi

adana Sanayi Kampüsü ve İnovasyon Merkezi

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Sanayi Odası tarafından verimlilik yolunda Adana sanayisinin yalın dönüşümü ile Sanayi 4.0'a geçiş için önemli fırsatlar yaratacak Adana Metal Sanayi Sitesi'nde yapılması planlanan "Sanayi Kampüsü ve İnovasyon Merkezi" projesinin bulunacağı alanı inceledi. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Vali Demirtaş, Vali Yardımcısı Murat Süzen, Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, KOSGEB Adana Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Eren, Adana Sanayi Odası Genel Sekreteri Bora Kocaman, ADASO Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı inceleme gezisinde "Sanayi Kampüsü" içinde bulunması planlanan "Kobi Yetkinlik ve Digital Dönüşüm Merkezi", "İnovasyon Merkezi", "Tasarım Merkezi" ve "Mesleki Eğitim Merkezi"nin kurulacağı alanı incelemelerde bulundu.

Vali Demirtaş, gerçekleştirdiği değerlendirmede günümüz koşullarında teknolojiye ayak uydurulması gerektiğini söyledi. Bilgi düzeyi yüksek, işine hâkim, öz güveni ve çalışma...