02 / 05 / 2024

Adana sanayi sitesi

Adana sanayi sitesi

Adana'da kamu, yerel yönetimler, TOBB’a bağlı odalar, OSB ile sanayi sitelerinin birliktelik tablosunun sergilendiği toplantıda, ulaşım, su, kanalizasyon, kent estetiği ve drenaj kanalı sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Adana'da 48 işyeri yapım işi ihale edilecek! 20 milyon TL!

Adana-Doğu (II. Etap) Küçük Sanayi Sitesine ait 48 iş yeri yapım işi ihale edilecek

Adana Doğu Küçük Sanayi Sitesi'nde 58 adet iş yeri yaptırılacak!

Adana Doğu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Adana Doğu Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yeri yapım işi ihalesi düzenliyor.

MÜSİAD, Adana OSB'nin yanında Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kuruyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi, şehir içindeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin, altyapı ve donanım olarak daha sağlıklı ortamlarda üretim yapabilmeleri için ‘Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’ projesini hayata geçirecek.

Adana'da 5 bin 500 dönümlük hazine arazisine yeni sanayi sitesi!

Adana'da Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışına yakın bir mesafede yeni bir sanayi sitesi kurulacak. Yeni sanayi sitesi için tam 5 bin 500 dönümlük hazine arazisi ayrılacak.

Adana'ya sanayi sitesi inşa edilecek! 

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışının sadece 5-6 kilometre uzağında, Göztepe mevki yakınlarında, Sarıçam Belediyesi sınırları içerisinde sanayi sitesi inşa edilecek. 

Adana Metal Sanayi Sitesi'ne sanayi kampüsü yapılıyor!

Adana Sanayi Odası tarafından verimlilik yolunda Adana sanayisinin yalın dönüşümü ile Sanayi 4.0'a geçiş için önemli fırsatlar yaratacak Adana Metal Sanayi Sitesi'nde Sanayi Kampüsü ve İnovasyon Merkezi yapılıyor.

Adana'da ayakkabıcılara sanayi sitesi kurulacak!

Vali Demirtaş, kurulması planlanan Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi arazisinde incelemede bulundu Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Sarıçam ilçesi Dağcı Mahallesi'nde bulunan ve Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi kurulması planlanan 261 dönümlük arsa üzerinde incelemelerde bulundu.

Karşıyaka Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Adana Oto Tamirciler Esnaf Odası ile Adana Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası tarafından yaptırılan Yüreğir Karşıyaka Sanayi Sitesi’nin temeli törenle atıldı.

Yüreğir Karşıyaka Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Adana ESOB'a bağlı Adana Oto Tamirciler Esnaf Odası ile Adana Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası tarafından Yeşil İnşaat'a yaptırılan Yüreğir Karşıyaka Sanayi Sitesi'nin temeli törenle atıldı.

Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi'ne 934 adet iş yeri yapılacak!

Aksaray Belediyesi ve TOKİ işbirliği dahilinde yapılması planlanan Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi’nde 100, 200, 300, 400 ve 500 metrekarelik A, B, C, D, E tipi modülünde ilk etapta bin 934 adet iş yeri yapılacak.

Aksaray'ın yeni Sanayi Sitesi Projesi tamamlandı!

Aksaray Belediyesi’nin mevcut sanayi sitesinin taşınması ile ilgili yaptığı girişimler sonrasında baştan sona tamamen yenilerek hazırlanan yeni Sanayi Sitesi Projesi tamamlandı.

Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapı temeli atıldı!

Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan Kestel Çataltepe Mevkii'ndeki BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırınım temeli atıldı.

Bursa Büyük Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan Kestel Çataltepe Mevkii'ndeki BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırımın temeli atıldı.

Ceylanpınar Küçük Sanayi Sitesi neden bitmedi?

Ceylanpınar'da Küçük Sanayi Sitesi'nin yapımı için ismini duyuran Sanax İnşaat A.Ş neden bu kadar reklam kampanyalarının peşinde? Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız "Sanayi Sitesi neden bitmedi?

Adana sanayi sitesi Haberi

Adana sanayi sitesi

Yeşiloba Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Metal, Orta Ölçekli, Modern ve Kaportacılar Sanayi, ATİKOP Toptancılar Siteleri ile Seyhan Ticaret, Arslandamı ve Adana İş merkezleri sorunlarının görüşüldüğü Metal İşleri Sanayi Sitesi Salonu’ndaki toplantıya, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Fikret Yeni, Devlet Su İşleri 6.Bölge Müdür Yardımcısı Celal Baş, Adana Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüseyin Nuri Çomu, Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, Adana Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Çalışkan, Adana Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü, Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ yetkilileri ile sanayi sitelerinin yöneticileri ve sanayiciler katıldı.


KIVANÇ: "KALKINMADA ORTAK HAREKET ŞART"

Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı...