29 / 07 / 2024

Adana Şar 2015 restorasyonları

Adana Şar 2015 restorasyonları

Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, Şar'daki tarihi eserlerin gün yüzüne çıkarılarak turizme kazandırılacağını söyledi. Ergü, beraberindeki ekiple birlikte Şar Ören Yeri'nde incelemelerde bulundu.

Serenay Sarıkaya Adana’da çiftlik evi arıyor!

Yeni dizisi Şahmeran'ın çekimleri için Adana'ya giden güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Adana'da çiftlik evi arıyor...

Adana Mısır Çarşısı esnafına kira yardımı talebi!

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer,tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadelede alışverişe kapatılan Adana’daki Mısır Çarşısı esnafına kira yardımı yapılmasını talep etti.

Adana Kartal Yaşar Spor Kompleksi’nin temeli atıldı!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından Kartal Yaşar’ın adının verileceği spor kompleksinin temeli atıldı. Projenin 120 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor. 

Rabia Ülkü Uçar: 2017 Adana'nın kentsel dönüşüm yılı olacak!

Adana Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, 2017'nin Adana için kentsel dönüşüm yılı olacağını söyledi.

Çukurova Gayrimenkul Adana'da arsa arıyor!

Son projesi Çukurova Balkon'da Adana'nın geniş başkon kültürünü İstanbul'a taşıyan Çukurova Gayrimenkul, Adana'daki yeni projeleri için arsa arıyor.

Adana Yüzevler Kebap'ın yeni şubesi Folkart Çarşı’da!

Meşhur Adana Yüzevler Kebapçısı 7’nci şubesini Folkart Çarşı’da açtı. İzmir’e Folkart için geldiklerini belirten firma sahibi Selahattin Aydoğdu, “Kebabı sevdirmek istiyoruz” dedi

Divan Adana Oteli 2015 yılsonu revize değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Şirketi, Divan Adana Oteli ve bağımsız bölümlerine ilişkin yıl sonu revize değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Adana Kozan Çarşısı modern pazar olacak!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan. Sanayi Çarşısı ve Kozan Çarşısı olarak bilinen alan üzerinde bulunan binaların eski ve Adana'ya yakışmayan bir görüntü sergilediğini söyledi.

Eskidji Gayrimenkul 2015 Yılı En Başarılı Ofis Ödülleri sahiplerini buldu!

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş.’nin, 2015 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklarını ödüllendirdiği, geleneksel Türkiye Bölge Ortakları Toplantısı ve Ödül Töreni,20-21 Nisan tarihlerinde Antalya’da WOW Kremlin Hotel’de gerçekleştirildi.

Adana Yüreğir'deki dönüşümde Kozan Çarşısı yenilenecek mi?

Adana’da Yüreğir İlçesi’nde kent meydanı olarak planlanan projenin bulunduğu alanda faaliyet gösteren esnaf, yetkililerden çarşılarının ne olacağına dair açıklama yapmasını istedi.

Adana Çimento 2015 yılı faaliyet raporu!

Adana Çimento Sanayi T.A.Ş., 1 Ocak 2015 - 31 Aralık 2015 dönemine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. KAP'a bildirilen rapor şöyle...

Adana Çimento 2015 yılı finansal tablolarını açıkladı!

Adana Çimento Sanayi T.A.Ş., denetimden geçmiş 31 Aralık 2015 tarihli konsolide finansal durum tablosu ile finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte raporlar...

Adana ve Mersin'de konut satışı arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan rakamlara göre Adana ve Mersin'de konut satışları arttı. Adana'da 2015 yılında satılan konutların 9 bin 53'ünü ipotekli satışlar oluşturdu.

Adana Şar 2015 restorasyonları Haberi

Adana Şar 2015 restorasyonları

Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, Şar'daki tarihi eserlerin gün yüzüne çıkarılarak turizme kazandırılacağını söyledi. 


Belediye Başkanı Remzi Ergü, Adana İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Tari ve beraberindeki ekiple birlikte Kayseri il sınırına birkaç kilometre uzaklıkta bulunan Şar Ören Yeri'nde incelemelerde bulundu. Heyet, Hitit, Roma ve Bizans dönemlerine ait eserlerin yanı sıra Tufanbeyli Belediyesi'nin Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın destekleriyle yapılan kilitli parke taşı döşeme ve çevre düzenleme çalışmalarını da yerinde inceledi.


Buradaki tarihi eserleri gün yüzüne çıkararak turizme kazandıracaklarını belirten Belediye Başkanı Remzi Ergü, "İl Kültür ve Turizm Müdürümüze ilçemize kadar gelip yerinde inceleme yaptıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bugün Şar'da bir şeyler yapılıyorsa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüzün bunlarda katkısı çok büyüktür. Allah'ın izniyle bu dönem yapılacak olan çalışmalar sonucunda...