02 / 05 / 2024

adana stad çalışmaları

adana stad çalışmaları

Vali Büyük: "Güneyin, hatta Akdeniz'in en çağdaş stadından sadece futbol olarak değil, salon sporları olarak da en verimli şekilde kullanılmasını sağlayacağız" dedi.

Adana Sinanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yüreğir Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. 

Çukurova'da mühürlenen inşaatta çalışmalar yeniden başladı!

Adana'nın Çukurova İlçesi Güzelyalı Mahallesi'nde imara uygun olmadığı gerekçesiyle mühürlenen inşaatta çalışmalar devam ediyor.

Adana Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları yeniden başladı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Gülsüm Erdem Emen ile yaptığı söyleşide Adana'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Zeydan Karalar, Sinanpaşa Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmalarının TOKİ iş birliği ile yeniden başladığını ifade etti...

Esenyurt, Avcılar ve Silivri'de hasar tespit çalışmaları sürüyor!

Esenyurt, Avcılar ve Silivri'de belediye ekiplerinin hasar tespit çalışmaları sürüyor. Silivrispor-Manisaspor maçı, Silivri Stadı'nın deprem sonrası tedbir amaçlı kapatılması nedeniyle Çatalca Stadı'nda oynanacak...

Adana Stadı inşaatında son durum!

İnşaat çalışmaları devam eden Adana Stadı'nda incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu,Adana Stadı'nın çok ileri bir seviyeye geldiğini söyledi...

Malatya Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği Malatya İnönü Stadı'nın millet bahçesi olması kararının ardından çalışmalar için tören düzenlendi.

Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı!

44 yıl önce yaptırılan Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı. Stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak...

Eskişehir Millet Bahçesi için yıkım çalışmaları devam ediyor!

Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda yıkım çalışmalarına devam ediliyor. Yıkılan stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak..

Hatayspor Stadı'nda çalışmalar hızlandı!

Hatayspor İkinci Başkanı Sunar, "Stadyumda çalışmalar hızlandı. 25 bin seyirci kapasiteli stadyumumuzun 2018-2019 sezonunun ikinci yarısından sonra devreye alınacağını tahmin ediyorum" dedi..

Millet bahçesi için çalışmalar hemen başlayacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Eker, Diyarbakır'ın eski stadının Millet Bahçesi'ne dönüştürülmesi kararının kentte pozitif bir ilgiyle karşılandığını söyledi. Eker, çalışmaların hemen başlayacağını belirtti. 

Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda bakım çalışmaları başladı!

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un stadında bakım çalışmaları başladı.

Adana-Mersin hızlı tren hattı çalışmaları TBMM gündeminde!

Adana-Mersin hızlı tren hattı çalışmaları meclis gündemine taşındı. MHP Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Seyrantepe Devlet Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Seyrantepe Türk Telekom Arena Stadı’nın yanı başında hayata geçirilen Seyrantepe Devlet Hastanesi'nin ne zaman açılacağı merakla bekleniyor. Peki, Seyrantepe Devlet Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

adana stad çalışmaları Haberi

adana stad çalışmaları

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Vali Mustafa Büyük, Sarıçam İlçesi, Çukurova Üniversitesi Balcalı mevkisinde yapımı süren yeni stadın inşaatını inceleyerek, yüklenici firma ortaklarından İsmail İlgaz, Bayram Albayrak, proje mimarı Bünyamin Derman ile proje koordinatörü Osman Belen'den bilgi aldı. 


Vali Büyük, çeşitli nedenlerle stat inşaatına geç başlanıldığını, yüklenici firmanın bunu telafi edeceğine inandığını belirtti. 

Toplam 102 dönümde yapılacak 107 milyar liraya ihale edilen stadın arazi ve yer tesliminin çeşitli nedenlerle geç yapıldığını anımsatan Büyük, şunları kaydetti: "23 Eylül 2013 te yer teslimi yapılan stat, protokol gereğince 770 günde tamamlanacak. Fiziki olarak yüzde 20'si tamamlanan 33 bin kişilik stat, 2016-2017 futbol sezonunda hizmete girecek. Güneyin, hatta Akdeniz'in en çağdaş stadından sadece futbol olarak değil, salon sporları olarak da en...