06 / 05 / 2024

adana stadı açılış

adana stadı açılış

Merakla beklenen Yeni Adana Stadı, bugün Adana Demirspor-Altay maçıyla hizmete açılıyor...

Alsancak Mustafa Denizli Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de depreme dayanıksız olduğu için yıkılan ve sonrasında yeniden inşa edilen Mustafa Denizli Alsancak Stadı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Alsancak Stadı 26 Kasım'da açılıyor!

Deprem riski nedeniyle yıkılan ve yeniden inşa edilen Alsancak Stadı 26 Kasım'da açılıyor.

İzmir Alsancak Stadı 30 Ekim'de açılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı, İzmir Alsancak Stadı'na ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Açıklamada stadın açılış tarihi olarak 30 Ekim işaret edildi.

Hatay Stadı yarın açılıyor!

Hatay'ın merakla beklenen yeni stadyumu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla yarın açılıyor.

Erzincan Stadı açılış için gün sayıyor!

Merakla beklenen Erzincan Stadı açılış için gün sayıyor. Stadyum da ayrıca alışveriş merkezi de yer alıyor.

Göztepe Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra Göztepe Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Adana Stadyumu açıldı!

78 bin metrekare açık, 60 bin metrekare kapalı alana sahip olan Adana Stadyumu'nun açılışı gerçekleştirildi.

Yeni Adana Stadı bugün açılıyor!

Merakla beklenen Yeni Adana Stadı, bugün Adana Demirspor-Altay maçıyla hizmete açılıyor...

Yeni Adana Stadı yarın açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı hizmete açılıyor.

Yeni Adana Stadı kapılarını açıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı açılıyor.

Yeni Adana Stadı'nın inşaatında son aşamaya gelindi!

UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik yeni Adana Stadı'nın inşaatı tamamlanıyor. Stadın koltuk renkleri ve sayısı da belli oldu.

EmlakBank Adana Şubesi açıldı!

Türkiye Emlak Katılım Bankası (EmlakBank) Adana Şubesi açıldı. EmlakBank Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cantimur, kent sanayisi ve ticaretine de ellerinden gelen katkıyı vereceklerini belirtti. 

Mehmet Sepil: Biz sadece stadı açıyoruz, tesisi açmıyoruz!

Göztepe Kulüp Başkanı Mehmet Sepil, "Gürsel Aksel Sağlıklı Spor ve Yaşam Merkezi'nin ne olduğunu herkes 8-10 ay sonra görecek. Biz sadece stadı açıyoruz, tesisi açmıyoruz" dedi...

adana stadı açılış Haberi

adana stadı açılış

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bugün Adana Demirspor-Altay maçıyla hizmete açılacak olan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı'nda incelemeler yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakan Kasapoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen stadı, beraberinde Vali Süleyman Elban, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu ve milletvekilleri ile ziyaret etti.

İncelemeden sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Kasapoğlu, Adana'nın yeni stadının üzerine yoğun mesai harcadıkları bir konu olduğunu ve sonunda bunu neticelendirdiklerini dile getirdi.

Bakan Kasapoğlu, stadın kent, Adana'nın güzide kulüpleri ve ülke için hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Biliyorsunuz Peyami Safa'nın bir ifadesi var, 'Spora vereceğimiz mana, gençlere vereceğimiz mananın öz kardeşidir.' diyor. Spor, hem fiziksel hem ruhsal hem de sosyal anlamda çok önemli bir...