30 / 04 / 2024

adana stadyum projeleri

adana stadyum projeleri

Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı adaylığı turu çerçevesinde Adana Uğur Mumcu Meydanı’nda Adanalılara seslendi. Bahçe- Nur Dağı arasına ülkemizin en uzun demiryolunu inşa ediyoruz, Adana hızlı tren kenti olacak" dedi

Adana Seyhan Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yeni millet bahçesi projeleri için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Seyhan Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Adana 5 Ocak Stadyumu'nun yerine millet bahçesi mi yapılacak?

Adana şehir merkezinde konumlanan ve 1938'de hizmete alınan stadyum 5 Ocak Stadyumu'nun yerine AVM inşa edilmesi veya çok katlı yapılaşmalar için uygun hale getirilmesi tartışmalara neden oldu. Bu alanda AVM yapılması ve alanın yapılaşmaya açılması engellendi. Peki stadyumun yerine ne yapılacak?

Adana'daki kentsel dönüşüm projeleri mecliste!

Ülke genelinde ve Adana ilinde yürütülen kentsel dönüşüm projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Şevkin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adana Büyükşehir'in vizyon projeleri tanıtıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adanalıların merakla beklediği, kentin gelecek yüz yılını kurtaracak olan vizyon projeleri tanıttı.

Adana’nın vizyon projeleri ATO Meclisi’nde!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası’nın düzenlediği 11. Meclis Toplantısı’nda Adana'nın vizyon projelerini anlattı...

Adana'da 21 yeni okul inşa edilecek!

AB mali desteği ve Dünya Bankası aracılığıyla yürütülen Eğitim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Kriz Zamanlarında Herkes için Eğitim projeleri kapsamında, Adana'da 21 okul inşa edilecek.

Adana'da kentsel dönüşüm ve imar sorunları konuşuldu!

Adana'da kentsel dönüşüm ve imar projeleri kapsamında çalışmaları devam ediyor. Adana'da kentsel dönüşüm ve imar sorunları konuşuldu.

Türkiye'nin yeni stadyum projeleri kaça mal oldu?

İzmir Dokuz Eylül Gazetesi'nin yazarı Murat Atilla, yeni yapılan statlara ilişkin yazı kaleme aldı. İşte Atilla'nın yazısı...

Adana'ya 150'den fazla kentsel dönüşüm projesi geliyor!

Adana'da faaliyet gösteren Yeni Akdeniz İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Müteahhit Serkan Tunçay, yeni projeleri ve yatırımları anlattı. Tunçay, bölgede 150'yi aşkın kentsel dönüşüm projesine başlanılacağını söyledi.

Adana Ceyhan'da dönüşüm Bakanlar Kurulu onayı bekliyor!

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, verdiği röportajda bölgedeki 3 yıllık süreci değerlendirdi. Projeleri ve yatırımları anlattı.

Adana Sarıçam'da yerinde dönüşüm hız kazandı!

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Uludağ, kentsel dönüşüm yerine, yerinde dönüşümün hız kazandığını anlattı.

Adana'da kentsel dönüşüm konuşuldu!

CHP Adana Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Üyesi, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer Adana'daki projeleri, yatırımları ve kentsel dönüşüm çalışmasını değerlendirdi.

Seyhan Belediyesi’nin projeleri Adana İnşaat Fuarı'nda!

Adana İnşaat, Yapıda Yenilikler, IHS ve Kent Fuarları kapılarını açtı. Seyhan Belediyesi’nin başta kent meydanı ve kentsel dönüşüm olmak üzere birçok projesi fuarda sergilendi.

adana stadyum projeleri Haberi

adana stadyum projeleri


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı adaylığı turu çerçevesinde Adana Uğur Mumcu Meydanı’nda Adanalılara seslendi. Türkiye’yi karanlıktan aydınlığa kavuşturduklarını belirten Erdoğan,  milli geliri 230 milyar dolardan 820 milyar dolara çıkardıklarını ifade derek, “Diğer iki aday var. Kardeşlerim bunların bu ülkede bir tane dikili taşı var mı? Bunlar hizmet nedir bilir mi? Cumhurbaşkanlığı makamında Türkiye’nin daha özgür daha bağımsız bir ülke olması için çabamızı sürdüreceğiz.  Demokrasinin standartlarını çok daha yüksek noktalara taşıyacağız. Kardeşliğimizi daha da pekiştireceğiz” diye konuştu



ADANA’YA YAPILAN HİZMETLER


Adana’ya 12 yıl boyunca hak ettiği hizmetleri kazandırmak için azimle çalıştıklarını söyleyen Erdoğan, 12 yılda 16 katrilyon hizmet ürettiklerini belirterek, “Bölgesel havalimanı yapımı devam ediyor. 15 milyon yolcu kapasiteli. Bunu 30 milyona çıkarmayı hedefliyoruz. Tamamlayıp hava trafiğine açacağız. Adana çok daha farklı...