22 / 07 / 2024

adana suriyeliler için okul yapımı

adana suriyeliler için okul yapımı

Adana'da Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ile Milletler Çocuklara Yardım Fonu tarafından Suriyeli çocuklar için yaptırılan okulun yakın zamanda eğitime başlayacağı bildirildi.

TOKİ'den 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildi...

TOKİ ihtiyaç sahibi olan vatandaşları ev sahibi yapmak için çalışmalarına devam ediyor. TOKİ'den yapılan açıklamada, Ankara, İstanbul, Erzurum, Adana ve toplam 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildiği kaydedildi.

TPAO açıkladı! Adana'daki 2 saha için 20 yıl süreli petrol işletme ruhsatı verildi

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Adana'da 2 ayrı sahaya için yirmi sene yıl süre ile petrol işletme ruhsatı aldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

TOKİ Adana projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adana 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu. Merakla beklenen projeyle Seyhan ilçesine 580 konutluk yeni proje geliyor.

TOKİ Adana 2023 projesinde son dakika! 580 konut ve 42 dükkanlık proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ Adana 2023 projesinde son dakika... 580 konut ve 42 dükkanlık proje için beklenen tarih geldi... İşte TOKİ Adana 2023 projesi detayları...

TOKİ Adana projesi için son dakika müjdesi geldi! Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Adana projesi için resmen son dakika müjdesi geldi. Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor. İşte TOKİ Seyhan projesi ile ilgili detaylar...

Adana'da depremzedeler için konut inşaatları devam ediyor!

Adana'da, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin ardından depremzedeler için başlatılan konutların inşası devam ediyor.

Adanalı depremzedeler için ilk aşamada 2 bin 200 konut geliyor!

Adana Valisi Süleyman Elban, 6 Şubat depreminden etkilenen kentin depremzedeler için 2 bin 200 konut yapmayı planladığını söyledi. 

Arama kurtarma çalışmaları için inşaat malzemeleri deprem bölgesine gönderiliyor!

Arama kurtarma ekiplerinin deprem bölgesinde kullanabilmesi için temin edilen 250 duvar kırıcı (hilti) ile 1 arazi aracı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) askeri kargo uçağı ile Adana'ya gönderildi.

TOKİ Adana projesi için büyük müjde geldi! O ilçeye tam 341 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana projesinin ihalesini 10 Ekim 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirecek.

15 il için acele kamulaştırma kararı! Bu sabah açıklandı! 

Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Çankırı, Denizli, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kastamonu, Konya, Mersin, Muğla, Osmaniye ve Zonguldak illerinde yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırılma kararı verildi. Karar bugünkü 31817 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o karar ve ayrıntıları...

13 il için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak, Rize, Mersin, Konya, Kastamonu, Karabük, Hatay, Gaziantep, Bilecik, Bartın Ankara, Afyonkarahisar, Adana sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırılması kararı verildi. 

18 il için acele kamulaştırma kararı!

Adana, Osmaniye, Kayseri, Ankara, Bartın, Bilecik, Denizli, Gaziantep, Hatay, İzmir, Manisa, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale, Kilis, Manisa, Mersin, Zonguldak sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırılması kararı verildi. 

adana suriyeliler için okul yapımı Haberi

adana suriyeliler için okul yapımı

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) tarafından Suriyeli çocuklar için yaptırılan okulun yakın zamanda eğitime başlayacağı bildirildi.


Adana Valiliği'nin yazılı açıklamasında, Vali Mustafa Büyük'ün, yapımı devam eden okulda incelemede bulunduğu belirtildi.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyük, 24 derslikli prefabrik okulun ve yapımı devam eden diğer okulların hizmete girmesiyle ülkelerindeki iç karışıklıktan dolayı Türkiye 'ye sığınan Suriyeli ailelerin çocuklarının eğitim ve öğretim ihtiyaçlarının karşılanmasında önemli bir eksikliğin giderilebileceğini ifade etti.


Devlet olarak Suriyeli ailelerin daima yanında olduklarını belirten Vali Büyük, şunları kaydetti: "İlimizde barınan ve daima yanlarında olduğumuz Suriyeli misafirlerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılamak ve sıkıntılarını en aza indirme noktasında ilgili kurum ve kuruluşlarımız nezdinde azami gayret gösteriyoruz. Kuşkusuzk eğitim ve öğretim, ilimizde barınan Suriyeli...