06 / 05 / 2024

adana toki okul projeleri

adana toki okul projeleri

Adana İli Seyhan İlçesi 24' er Derslikli Toros İlkokulu, Ömer Haluk Özuçak İlkokulu, Şehit Gökhan Aygül İlkokulu ve Yüreğir İlçesi 24 Derslikli 100. Yıl Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Kasım'da yapılacak.

TOKİ'den Adana'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Adana İli Seyhan İlçesi 24' er Derslikli Toros İlkokulu, Ömer Haluk Özuçak İlkokulu, Şehit Gökhan Aygül İlkokulu ve Yüreğir İlçesi 24 Derslikli 100. Yıl Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adana'ya 4 yeni okul!

Adana İli Seyhan İlçesi 24'er Derslikli Toros İlkokulu, Ömer Haluk Özuçak İlkokulu, Şehit Gökhan Aygül İlkokulu ve Yüreğir İlçesi 24 Derslikli 100. Yıl Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Kasım tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Adana'ya yeni okul müjdeleri!

Adana İli Seyhan İlçesi 24' er Derslikli Toros İlkokulu, Ömer Haluk Özuçak İlkokulu, Şehit Gökhan Aygül İlkokulu ve Yüreğir İlçesi 24 Derslikli 100. Yıl Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Kasım'da yapılacak.

Adana'da 21 yeni okul inşa edilecek!

AB mali desteği ve Dünya Bankası aracılığıyla yürütülen Eğitim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Kriz Zamanlarında Herkes için Eğitim projeleri kapsamında, Adana'da 21 okul inşa edilecek.

Adana Ceyhan'da arsa karşılığı okul inşaatı ihalesi 9 Mart'ta!

Ceyhan Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Adana Ceyhan Çukurova Harası Mahallesi'nde arsa karşılığı okul inşaatı işi ihale ediliyor.. 

Adana TOKİ başvuruları 2017!

Adana TOKİ başvuruları 2017 bugün başlıyor. 2+1 şeklinde 162 daireden meydana gelen projede başvuru dönemi 29 Aralık 2017 olarak belirtiliyor.

Adana Seyhan'daki okul lojmanının yıkımı mecliste!

CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin lojman ve futbol sahası alanının başka okul yapımı nedeniyle kullanılması kararını meclis gündemine taşıdı..

Adana Seyhan'da icradan 5.8 milyon TL'ye satılık okul binası!

Adana 7.İcra Dairesi, Adana İli, Seyhan İlçesi, Kanalüstü Mahallesi'nde bulunan okul binasını satışa çıkardı. İhalesi 29 Eylül Pazartesi günü yapılacak taşınmazın satış bedeli 5 milyon 830 bin TL olarak belirlendi.

Adana TOKİ Emekli Sarıçam Evleri kura!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli'de toplamda 300 adet daire satışa çıkarılıyor. Adana TOKİ Emekli Sarıçam Evleri kura çekilişi 3 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

Adana TOKİ Konutları'na 11 bin başvuru geldi!

Adana'ya TOKİ tarafından 300 konut yapılacağı açıklandı. Ancak konut almak için Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şube'sine giderek konut almak 11 bin emekli başvuru yaptı.

Adana TOKİ Emekli başvuruları!

Adana TOKİ Emekli başvuruları TÜED Adana Şubesi tarafından kabul ediliyor. Toplamda 12 bin adet başvuru yapılan projede 250 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Adana TOKİ Numune Hastanesi'nde akademik yıl açıldı!

TOKI Numune'de akademik yıl açıldı. Başhekim Prof. Dr. Osman Kürsat Arıkan, "Geçmişimizden aldığımız güçle tüm alanlarda dünya standartlarında sağlık hizmeti sunmak temel görevimizdir " dedi...

Bingöl Güveçli Köyü'nde TOKİ okul yaptırıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bingöl İli Merkez İlçesi Güveçli Köyü 1 Adet 32 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

adana toki okul projeleri Haberi

adana toki okul projeleri

Adana İli Seyhan İlçesi 24' er Derslikli Toros İlkokulu, Ömer Haluk Özuçak İlkokulu, Şehit Gökhan Aygül İlkokulu ve Yüreğir İlçesi 24 Derslikli 100. Yıl Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. 1 Kasım'da yapılacak olan ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde:

İKN    :    2020/566873 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a)...