04 / 05 / 2024

Adana TOKİ projeler

Adana TOKİ projeler

Tüm İşçi Emeklileri Derneği Adana Çukurova Şube Başkanı Rafet Kaya, TOKİ'den ayda 240 lira taksitle ev almak isteyen emeklilerin, 31 Aralık'a kadar başvurmaları gerektiğini hatırlattı.

TOKİ'den Kırklareli'de 2 kampanya!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut üretecek olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli'de 2 yeni kampanyaya başladı. Kırklareli Lüleburgaz ve Pehlivanköy'de 250 konut inşa edecek olan TOKİ, projeler için talep toplamaya geçtiğimiz günlerde başladı.

TOKİ'den Karaman'da 2 kampanya!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karaman'da 2 yeni kampanyaya başladı. Karaman Kırbağı ve Sudurağı'nda 2 bin 21 konut inşa edecek olan TOKİ, projeler için talep toplamaya geçtiğimiz günlerde başladı.

Adana TOKİ başvuruları 2017!

Adana TOKİ başvuruları 2017 bugün başlıyor. 2+1 şeklinde 162 daireden meydana gelen projede başvuru dönemi 29 Aralık 2017 olarak belirtiliyor.

Adana TOKİ Emekli Sarıçam Evleri kura!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli'de toplamda 300 adet daire satışa çıkarılıyor. Adana TOKİ Emekli Sarıçam Evleri kura çekilişi 3 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

Adana TOKİ Emekli başvuruları!

Adana TOKİ Emekli başvuruları TÜED Adana Şubesi tarafından kabul ediliyor. Toplamda 12 bin adet başvuru yapılan projede 250 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Adana Seyhan Barış Mahallesi TOKİ Evleri başvuru!

Adana Seyhan Barış Mahallesi TOKİ Evleri başvuru süreci yarın itibariyle başlıyor. Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede 16 bin 694 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi başvuruları yarın başlıyor. Aylık 1.043 TL taksitle konut sahibi olunabilen projede satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor.

Adana Seyhan Barış Mahallesi TOKİ başvuru dönemi!

Adana Seyhan Barış Mahallesi TOKİ başvuru dönemi 10 Eylül Perşembe günü itibariyle başlayacak. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen konutlar satışa sunulacak.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi Konutları!

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi Konutları ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede 1.043 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor.

Adana Seyhan Barış Mahallesi TOKİ ödeme tablosu!

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi başvuruları 10 Eylül'de başlayacak. Projede 16 bin 694 TL peşinatla daire sahibi olunabilecek. İşte Adana Seyhan Barış Mahallesi TOKİ ödeme tablosu...

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi başvuruları ne zaman?

Açık satış yöntemiyle satışa çıkarılan TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi'nde daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Peki TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi başvuruları ne zaman?

Adana Seyhan Barış Mahallesi TOKİ fiyat listesi!

Adana Seyhan Barış Mahallesi TOKİ fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı projede 1.043 TL'lik taksitlerle daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi Evleri başvuruları!

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi Evleri başvuruları 10 Eylül 2015 tarihi itibariyle kabul edilecek. Daire fiyatlarının 166 bin 942 TL'den başladığı projede 151 adet konut satışa sunuluyor.

Adana TOKİ projeler Haberi

Adana TOKİ projeler

Tüm İşçi Emeklileri Derneği Adana Çukurova Şube Başkanı Rafet Kaya, TOKİ'den ayda 240 lira taksitle ev sahibi olmak isteyen emeklilerin, 31 Aralık Perşembe gününe kadar kendilerine başvurmaları gerektiğini kaydetti.


Kaya, yaptığı açıklamada, genel seçim sürecinde Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun vaatleri arasında yer alan 240 lira taksitle TOKİ'den ev sahibi olma imkanına sahip olacak kentler arasına Adana'nm da katıldığını hatırlattı. 


Kaya, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'nın müjdesi doğrultusunda TOKİ'den uygun fiyata ev sahibi olmak isteyen 12 bin 700 emeldinin kendilerine başvurduğunu kaydetti. Bakan Sarı'yı Ankara'daki makamında ziyaret ettiklerini belirten Kaya, "Sayın Bakanımız Fatma Güldemet Sarı Adana'ya geldiğinde bu fırsattan yararlanacak kentlerin arasına Adana'nın da katıldığını söylemişti. Her sözü sonuçlandırana kadar imkanlarımızı kullanacağız" diye konuştu. 


AK Parti Hükümetine samimi bir şekilde güvendiklerini vurgulayan...