26 / 06 / 2024

Bakan Yumaklı açıkladı! Çiftçiye 445 milyon lira tarımsal destekleme ödemesi yapılacak...

Bakan Yumaklı açıkladı! Çiftçiye 445 milyon lira tarımsal destekleme ödemesi yapılacak...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama kapsamında, 445 milyon 249 bin lira tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını açıkladı.



Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, çiftçilere yapılacak tarımsal destekleme ödemesine ilişkin paylaşım yaptı. 

Bakan Yumaklı, 445 milyon 249 bin lira tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını kaydederek, "Hayırlı ve bereketli olsun." diye ifade etti. Bakan Yumaklı'nın paylaşımında söz konusu destek ödemesinin detaylarına ilişkin bilgi de verildi.

Bakan Yumaklı açıkladı! Çiftçiye 445 milyon lira tarımsal destekleme ödemesi yapılacak...

Buna göre, sürü yöneticisi istihdam desteği olarak 266 milyon 850 bin lira, manda desteği olarak 83 milyon 711 bin lira, anaç koyun keçi desteği olarak (Ağrı-Doğubeyazıt) 32 milyon 851 bin lira, sürü yenileme desteği olarak (Ağrı- Doğubayazıt) 25 milyon 919 bin 400 lira, malak desteği olarak 25 milyon 338 bin lira, kırsal kalkınma yatırım desteği olarak 10 milyon 133 bin 750 lira ve toprak analizi desteği olarak 445 bin 850 lira ödeme yapılacağı kaydedildi. 

Çiftçilere resmen Mayıs 2024 müjdesi geldi! 300 bin lira faizsiz kredi verilecek!

Çiftçilere son dakika Nisan 2024 müjdesi! 4,4 milyar TL bugün hesaplara yatırılıyor!

Bakan Yumaklı açıkladı! Tarımsal destekleme ödemesi hesaplara yatırılıyor...

Bakan Yumaklı açıkladı! Çiftçiye 21 milyar TL destek...

Mazot ve gübre fiyatları düştü mü? Çiftçiler aman dikkat: Mazot ve gübre desteğinde flaş gelişme!


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön