03 / 05 / 2024

Bakan Yumaklı açıkladı! Tarımsal destekleme ödemesi hesaplara yatırılıyor...

Bakan Yumaklı açıkladı! Tarımsal destekleme ödemesi hesaplara yatırılıyor...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 694 milyon 461 bin lira tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını kaydetti.



Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı sosyal medya hesabından çiftçilere yapılacak olan tarımsal destekleme ödemeleri ile ilgili yaptığı açıklamada şöyle ifade etti; Toplam 694 milyon 461 bin lira tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını kaydeden Yumaklı, "Hayırlı ve bereketli olsun" ifadesini kullandı.

Bakan Yumaklı'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, hububat-baklagil ve dane mısır desteği için 462 milyon 933 bin 480 TL, hayvan hastalıkları tazminat desteği için 112 milyon 371 bin 560 TL, biyolojik/biyoteknik mücadele desteği için 31 milyon 718 bin 569 TL, sertifikalı tohum üretim desteği için 26 milyon 458 bin lira, kırsal kalkınma yatırım desteği için 23 milyon 709 bin 934 TL, bombus arısı kullanım desteği için 18 milyon 86 bin 500 TL, büyükbaş damızlık (düve) hayvan alım desteği için 10 milyon 850 bin TL, küçük aile işletmesi desteği için 5 milyon 865 bin 479 TL ve sertifikalı fidan kullanım desteği için 2 milyon 467 bin 478 lira ödeme yapılacağı ile ilgili bilgi verildi.

Bakan Yumaklı açıkladı! Çiftçiye 21 milyar TL destek...

Mazot ve gübre fiyatları düştü mü? Çiftçiler aman dikkat: Mazot ve gübre desteğinde flaş gelişme!

Bakan Yumaklı açıkladı! Çiftçilere 2,5 milyar lira tarımsal destekleme ödemesi bugün yapılacak...

Çiftçilere son dakika müjdesi: Yaş çay destekleme ödemeleri ne zaman? Şimdi açıklandı!

Çiftçilere son dakika müjdesi geldi! 1,6 milyar TL'lik mazot ve gübre destekleri bugün hesaplara yatırılıyor! 

Çiftçilere büyük müjde! Tam 785 milyon Euro hibe desteği verilecek!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön