27 / 04 / 2024

Adana toki stadı

Adana toki stadı

Türkiye ’nin dört bir yanında modern spor tesisleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, önümüzdeki günlerde Adana’da 33 bin kişilik yeni stadyumun temelini atacak.

Yeni Adana Stadı bugün açılıyor!

Merakla beklenen Yeni Adana Stadı, bugün Adana Demirspor-Altay maçıyla hizmete açılıyor...

Yeni Adana Stadı yarın açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı hizmete açılıyor.

Yeni Adana Stadı kapılarını açıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı açılıyor.

Yeni Adana Stadı'nın inşaatında son aşamaya gelindi!

UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik yeni Adana Stadı'nın inşaatı tamamlanıyor. Stadın koltuk renkleri ve sayısı da belli oldu.

Yeni Adana Stadı ne zaman açılacak?

Yeni Adana Stadının faaliyete gireceği tarihi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kocuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adana Stadı inşaatında son durum!

İnşaat çalışmaları devam eden Adana Stadı'nda incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu,Adana Stadı'nın çok ileri bir seviyeye geldiğini söyledi...

Adana’nın yeni stadı 2 aya hazır!

Adana'da yapımına 2014 yılında başlanan, UEFA ve FIFA standartlarındaki yeni stadın inşaatında sona yaklaşıldı. 33 bin kişi kapasiteli stadyumun 2 aya hizmete açılması planlanıyor.

Adana Şehir Stadı'nın inşaatında son durum!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, inşaatı devam eden Adana Şehir Stadı'nda incelemelerde bulundu. Demirtaş, 33 bin seyirci kapasiteli stadın kentin 50 yıllık tesis sorununu çözeceğini dile getirdi.

Adana Stadı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, UEFA ve FIFA standartlarına uygun, 6 katlı inşa edilen Yeni Adana Stadı'na ilişkin açıklamalar yaptı. 

Adana Stadının yapım süreci meclis gündeminde!

Adana Stadının yapım süreci mecliste konu oldu. CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana Stadı ile ilgili soru önergesi hazırladı..

Adana TOKİ başvuruları 2017!

Adana TOKİ başvuruları 2017 bugün başlıyor. 2+1 şeklinde 162 daireden meydana gelen projede başvuru dönemi 29 Aralık 2017 olarak belirtiliyor.

Adana'nın yeni stadı yıl sonunda tamamlanacak!

Yaklaşık 102 dönüm arazide 43 dönüm üzerine inşa edilen Adana'nın yeni stadı yıl sonunda tamamlanacak.

Adana 5 Ocak Stadı yıkılacak mı?

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, tarihi yapısı, kentin tam ortasında yer alan ulaşım kolaylığıyla öne çıkan 5 Ocak Stadı’nın yerinde kalması gerektiğini söyledi.

Adana toki stadı Haberi

Adana toki stadı

TOKİ, Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğinde ekonomik ömrünü tamamlamış ve müsabakaları karşılamada yetersiz kalan spor tesislerinin yerine UEFA standartlarında modern statlar inşa ediyor. İstanbul Seyrantepe ve Mersin Stadı’nı tamamlayarak Türk sporunun hizmetine sunan İdare, bu kez Adana’da yeni bir stadyum inşa edecek.


Adana Demirspor ve Adanaspor gibi köklü futbol takımlarını barındıran Adana’nın modern bir stadyuma kavuşturulması için çalışmalar başladı. İki kulüp şuanda maçlarını 16 bin kişilik 5 Ocak Fatih Terim Stadyumunda oynuyor.


TOKİ tarafından proje çalışmalarına geçen yıl başlanan 33 bin kişilik yeni stadın temelinin önümüzdeki günlerde atılması bekleniyor. UEFA kriterlerine uygun yapılacak yeni stadyumda, 49 loca, 22 farklı noktadan taraftar girişi bulunuyor. Çarkıpare Mahallesi'nde yapımı süren yerleşkesi 102 dönüm, inşaat alanı ise 80 dönüm olan stat 764 açık, 371 kapalı...