02 / 05 / 2024

adana toki stadyumu çalışmaları başladı mı

adana toki stadyumu çalışmaları başladı mı

CHP Genel Sekreter Yardımcısı Adana Milletvekili Ali Demirçalı, TOKİ'nin Adana'da yaptırdığı Stadyumun proje onayı beklemeden ve ruhsat başvurusu dahi yapılmadan inşaatının başlatılmasını TBMM gündemine taşıdı

Adana 5 Ocak Stadyumu'nun yerine millet bahçesi mi yapılacak?

Adana şehir merkezinde konumlanan ve 1938'de hizmete alınan stadyum 5 Ocak Stadyumu'nun yerine AVM inşa edilmesi veya çok katlı yapılaşmalar için uygun hale getirilmesi tartışmalara neden oldu. Bu alanda AVM yapılması ve alanın yapılaşmaya açılması engellendi. Peki stadyumun yerine ne yapılacak?

Adana 5 Ocak Stadyumu yıkım ihalesi 23 Haziran'da!

Adana Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Adana 5 Ocak Stadyumu'nu hurda karşılığı yıktıracak. Yıkım ihalesi 23 Haziran'da yapılacak. 

Adana Stadyumu açıldı!

78 bin metrekare açık, 60 bin metrekare kapalı alana sahip olan Adana Stadyumu'nun açılışı gerçekleştirildi.

Yeni Adana Stadyumu inşaatı tamamlanıyor!

2014'te yapımına başlanan UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik Yeni Adana Stadyumu'nda koltuk montajı ve hibrit çim serimi tamamlandı.

Yeni Adana Stadyumu 2020'de açılacak!

Adanalı sporseverlerin büyük bir heyecanla beklediği Yeni Adana Stadyumu'nda sona gelindi. Stadın son ihalesinin gerçekleştiği ve 2020 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılması planlanıyor.

Yeni Adana Stadyumu'nun tamamlanma tarihi TBMM gündeminde!

Yeni Adana Stadyumu'nun tamamlanma tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bulut, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Adana Şehir Stadyumu inşaatında inceleme!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nce (TOKİ) tarafından yapımına devam edilen Adana Şehir Stadyumu inşaatında inceleme yapıldı. 

Adana TOKİ başvuruları 2017!

Adana TOKİ başvuruları 2017 bugün başlıyor. 2+1 şeklinde 162 daireden meydana gelen projede başvuru dönemi 29 Aralık 2017 olarak belirtiliyor.

Adana TOKİ Emekli Sarıçam Evleri kura!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli'de toplamda 300 adet daire satışa çıkarılıyor. Adana TOKİ Emekli Sarıçam Evleri kura çekilişi 3 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

Adana TOKİ Konutları'na 11 bin başvuru geldi!

Adana'ya TOKİ tarafından 300 konut yapılacağı açıklandı. Ancak konut almak için Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şube'sine giderek konut almak 11 bin emekli başvuru yaptı.

Adana TOKİ Emekli başvuruları!

Adana TOKİ Emekli başvuruları TÜED Adana Şubesi tarafından kabul ediliyor. Toplamda 12 bin adet başvuru yapılan projede 250 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Adana Stadyumu ne zaman teslim edilecek?

Adana'da TOKİ tarafından yaptırılan 33 bin kişilik stadın inşaatı devam ediyor. Stadyumun tesliminin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor..

Adana TOKİ Numune Hastanesi'nde akademik yıl açıldı!

TOKI Numune'de akademik yıl açıldı. Başhekim Prof. Dr. Osman Kürsat Arıkan, "Geçmişimizden aldığımız güçle tüm alanlarda dünya standartlarında sağlık hizmeti sunmak temel görevimizdir " dedi...

adana toki stadyumu çalışmaları başladı mı Haberi

adana toki stadyumu çalışmaları başladı mı

CHP Genel Sekreter Yardımcısı Adana Milletvekili Ali Demirçalı, TOKİ'nin Adana'da yaptırdığı Stadyumun proje onayı beklemeden ve ruhsat başvurusu dahi yapılmadan inşaatının başlatılmasını TBMM gündemine taşıdı Ali Demirçalı, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce tarafından yazılı olarak cevaplandırılması istemiyle TBMM Başkanlığına verdiği soru önergesinde Adana Stadyum inşaatında iş sağlığı ve güvenliğinin hiçe sayıldığını söyledi. İş Sağlığının hiçe sayılması sonucu Soma'da yüzlerce madencinin yaşamını yitirmesinin halen belleklerde tazeliğini kotuduğuna dikkat çeken Demirçalı, "İş sağlığı ve güvenliği kanununa aykırı olarak çalışan şirketler hakkında herhangi bir işlem başlatılmamış olmasının sebebi nedir? " diye sordu. Ali Demirçalı şöyle dedi: "Adana'nın Sarıçam İlçesi'ndeki şehir stadyumu inşaatına dair skandal olarak nitelendirilen gelişmeler yüklenici firma ve TOKİ arasında Eylül 2013'te imzalanan sözleşmeden bu yana devam etmektedir. Başbakan...