18 / 05 / 2024

Adana Toros

Adana Toros

Emekli Evleri'nden birinin Toros Mahallesi'ndeki bir parkta da yapılmasının istendiğine dikkat çeken DABB ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, bazı kişilerin nedense karşı çıktığına işaret etti.

TOKİ'den Adana'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Adana İli Seyhan İlçesi 24' er Derslikli Toros İlkokulu, Ömer Haluk Özuçak İlkokulu, Şehit Gökhan Aygül İlkokulu ve Yüreğir İlçesi 24 Derslikli 100. Yıl Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adana'ya 4 yeni okul!

Adana İli Seyhan İlçesi 24'er Derslikli Toros İlkokulu, Ömer Haluk Özuçak İlkokulu, Şehit Gökhan Aygül İlkokulu ve Yüreğir İlçesi 24 Derslikli 100. Yıl Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Kasım tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Adana'ya yeni okul müjdeleri!

Adana İli Seyhan İlçesi 24' er Derslikli Toros İlkokulu, Ömer Haluk Özuçak İlkokulu, Şehit Gökhan Aygül İlkokulu ve Yüreğir İlçesi 24 Derslikli 100. Yıl Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Kasım'da yapılacak.

Adana'da cadde ve bulvarlarındaki kaldırım sorunları çözülmüyor!

Adana’nın en önemli cadde ve bulvarlarındaki kaldırımlar Büyükşehir’in ilgisizliğinin kurbanı oluyor. Toros Caddesi’ndeki kaldırımlar aylar süren çalışma ile yenilendi ve 2 ayda bozuldu.

Adana Toros'ta Emekli Evi için referandum yapılacak!

Emekli Evleri'nden birinin Toros Mahallesi'ndeki bir parkta da yapılmasının istendiğine dikkat çeken DABB ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, bazı kişilerin nedense karşı çıktığına işaret etti.

Yüreğir'deki kentsel dönüşümde hormonlu bina dönemi!

Mustafa Ucum, Adana Toros Gazetesi'nde bugün yayınlanan "Kentsel dönüşümde hormonlu bina dönemi" yazısında, Yüreğir'deki kentsel dönüşüm çalışmalarından konu aldı. İşte o yazı:

Cenap Erol: Hedefimiz Adana'yı marka şehir yapmak!

Adana Toros Dernekleri (ATF) Federasyonu Başkanı Cenap Erol. bölgenin gelişimine yönelik çalışmalarda sivil toplum örgütlerinin birlikteliğine önem verdiklerini belirtti.

Adana Toros Federasyonu, 7 ilçeye yönelik projeler hazırlıyor!

Cenap Erol, kuruluş ve açılış sürecini tamamlayan Adana Toros Dernekleri Federasyonu olarak 7 ilçeye yönelik projeler hazırladığını ve bu projeleri hayata geçirmek için düğmeye bastıklarını belirtti.

Adana'da 1 milyon TL'den satılık arsa!

T.C. Adana 1. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Adana ili Çukurova ilçesi Toros mahallesinde bulunan arsayı 1 milyon TL'den satışa çıkardı. Satış, 07 Ağustos 2012 Salı günü gerçekleştirilecek

M1 Merkez Adana AVM 10. yılını kutladı!

 Bu yıl kuruluşunun 10. yılını kutlayan M1 Merkez Adana AVM, kurulduğu günden bu yana gerek çukurova bölgesinin gerekse Ortadoğu'dan gelen ziyaretçilerin buluşma noktası oldu

TOKİ Adana Sarıçam konutları satışta!85 bin 961 TL'ye!

 Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Adana-Sarıçam-Kürkçüler Tarımköy Projesi kapsamında 32 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa s

Adana'da icradan 1 milyon 207 bin TL'ye satılık tarla!

Adana 4. İcra Müdürlüğü; Adana ili, Yüreğir ilçesi, Gökvelioğlu köyü, 119 parseldeki tarlayı satıyor. Tarlada 25-30 yaşlarında 10 bin 200 adet narenciye ağacı bulunuyor ve tarla sulak tarla durumunda yeterli sulama düzenine sahip.

Adana Deftardarlığı, kat karşılığı konut yapacak müteahhit arıyor!

 Adana Defterdarlığı, ilk kez hazine arazisine kat karşılığı konut yapacak müteahhit arıyor. Defterdarlık, yüzde 45 kar payı ile alacağı konutları satarak, hazineye gelir sağlamayı hedefliyor.  

Adana Toros Haberi

Adana Toros

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, geçen hafta gerçekleştirilen projeleri Halk Günü'nde anlatırken "Türkiye'nin saygın edebiyatçıları ile sinema insanlarını bir araya getiren Orhan Kemal Edebiyat Festivali'ne sadece Adana halkı değil, tüm Türkiye sahip çıktı. Bereketli Topraklar'a yakışan bir festival oldu" dedi. 


"EVET, BUNLARI BİR HAFTADA YAPTIK" 

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in her hafta düzenlediği Halk Günü bu kez projelerin anlatıldığı bir platforma dönüştü. Hayata Uzanan Eller, Çukurova'nın Filizleri, Parklarda Özgür İnternet ve Dilek Çarşısı gibi hayata geçirilen projeler hakkında kısa bilgiler veren Çetin, Ayşe Kulin'in Onur Konuğu, Cumhuriyet Gazetesi'nin Onur Kurumu olduğu, ünlü sinema yönetmeni Erden Kıral'ın da katıldığı 1. Orhan Kemal Edebiyat Festivali'ne konuşmasında özel bir yer verdi. Çetin, "Büyük bir başarı ve katılımla gerçekleştirdiğimiz Orhan Kemal Edebiyat Festivali'ne sadece Adana...