18 / 05 / 2024

Adana Türkmenbaşı

Adana Türkmenbaşı

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Türkmenbaşı Bulvarı’nı Havaalanı Kavşağı’na bağlayacak önemli projesi için Mithatpaşa Mahallesi’nde kamulaştırılan binaların yıkımına devam ediliyor...

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Türk petrolünde büyük gelişme! Adana'da petrol arayacağız, bulursak çok güzel

Adana'da bulunan 15 bin 398 hektarlık saha için Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığına (TPAO) arama izni verildi.

Adana Yüreğir için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Yüreğir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Adana Ceyhan ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili, Ceyhan ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Adana Sarıçam için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Sarıçam ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Adana Sarıçam için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31520 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adana için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31502 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adana Feke ve Saimbeyli için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Feke ve Saimbeyli ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31478 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adana'da özelleştirilen, satılan, kapatılan işletmeler için araştırma önergesi verildi!

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde özelleştirilen, satılan, kapatılan kamu kurumu ve kuruluşları ve işletmelerden istihdama ve ekonomiye katkı sağlayabilecek olanların yeniden açılması konusunda Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Adana Seyhan için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Seyhan ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tavuk Dünyası Adana’da 6. restoranını açtı!

Tavuk Dünyası, 2020 yılı yatırım planı kapsamında açılışlarını yaptığı yeni restoranlarıyla, daha çok lezzetsevere ulaşıyor. Tavuk Dünyası Adana’da 6. restoranını açtı.

Adana'da suç örgütü üyeleri yaklaşık 400 dönüm tarım arazisine zorla el koymuş!

Adana'dasilahlı suç örgütü üyelerinin yaklaşık olarak 400 dönüm tarım arazisine zorla el koydukları bildirildi.

Adana'da sarmaşık kaplı binada daire fiyatları 1 milyon TL'yi aştı!

Bu binayı gören durup bir daha bakıyor. Adana'da sarmaşıklarla kaplı bina herkesin ilgisini çekiyor. 10 katlı binada konut fiyatları 1 milyon TL'yi aştı...

Adana için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Ceyhan   ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31150  Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adana Türkmenbaşı Haberi

Adana Türkmenbaşı



Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na bağlı Mevzuata Aykırı Yapılar Şube Müdürü Şahabettin Canımoğlu nezaretinde sürdürülen yıkım çalışmaları tüm önlemler alınarak, güvenli bir şekilde sürdürülüyor. Kamulaştırma işleminin büyük ölçüde tamamlandığı ve yıkımın bitmesinin ardından bulvar açma çalışmalarına başlanacağı belirtildi.


Denizli Mahallesi ile Mithatpaşa Mahallesi’nden geçen Şehit Mehmet Özer Caddesi’nin bulvara dönüştürülmesiyle Türkmenbaşı Bulvarı, Havaalanı Kavşağına bağlanmış olacak. Oradan da Obalar Caddesi ve Akkapı Mahallesi’ne ulaşacak. Bu önemli projenin hayata geçirilmesiyle Adana, kenti kuzeyden güneye bağlayan önemli bir ana artere kavuşmuş olacak.


Adana...