04 / 05 / 2024

Adana ulaşımı

Adana ulaşımı

Adana Akademik Meslek Odaları Birliği ( ADAMOB ) Sözcüsü Fatih Güler, Adana 'da ulaşım master planı hazırlandıktan sonra köprü ve kentsel dönüşümlerin yapılması gerektiğini söyledi.

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM nerede, nasıl gidilir?

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM'ye nasıl gidilir bilgisi haberimizde yer alıyor. Adana 01 Burda AVM bugün itibariyle hizmete açıldı.

Adana'ya hangi ulaşım yatırımları yapıldı?

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana İli'ne yapılan ve yapılması planlanan ulaşım yatırımlarını meclis gündemine taşıdı..

Adana Karaisalı'da ulaşım ve çevre düzenlemeleri yapıldı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yerli ve yabancı turistlerin ziyaret durağı olan Varda Köprüsü ve Yer Köprü’ye ulaşım hizmetleri ve çevre düzenlemesi çalışmalarının tamamlanmasıyla Karaisalı İlçesi’nin cazibesini arttırdıklarını belirtti.

Adana'da ulaşım planı yok!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı H. Çağdaş Kaya, ulaşım ve trafik olgusunun Adana’da ilk sıralarda yer alan bir sorun olduğunu bildirdi.

İMO Adana Şubesi ulaşım ve trafik sorununu masaya yatıracak!

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubesi, önemli bir konuya parmak basıyor. İMO, Adana’da hızlı ve plansız kentleşmenin bir sonucu olarak son yirmi yılda kent yaşamında sorun olarak ilk sıralara oturan ‘ulaşım ve trafik’ olgusunu masaya yatıracak.

Çukurova Üniversitesi Çevre ve Ulaşım Çalıştayı düzenleyecek!

Adana'daki Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Peyzaj Mimarlığı Bölümü, TÜBİTAK'ın da desteğiyle, 13- 14 Mayıs tarihlerinde uluslararası katılımlı "Çevre ve Ulaşım Çalıştayı" düzenleyecek.

Fatih Güler: Adana'nın ulaşım master planı yapılmalı!

Adana Akademik Meslek Odaları Birliği ( ADAMOB ) Sözcüsü Fatih Güler, Adana 'da ulaşım master planı hazırlandıktan sonra köprü ve kentsel dönüşümlerin yapılması gerektiğini söyledi.

Adana'nın trafik sorunu Ulaşım Çalıştayı'nda tartışılacak!

Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısına katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, üyelerle tanıştı. Sözlü, Adana’nın trafik sorununa çözüm olması bakımından ulaşım çalıştayı düzenleyeceklerini söyledi...

Petkim, Adana’daki müşterileriyle bir araya geldi!

Petkim, Adana’daki müşterileriyle bir araya geldi. Her yıl ortalama 100 milyon dolar kapasite ve verimlilik artışına yönelik yatırım gerçekleştirilen Petkim’in yıl sonunda kapasitesi 3.6 milyon tona ulaşacak.

Kurtköy Helenium Garden ulaşım!

40 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Kurtköy Helenium Garden ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım!

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım kapsamında projenin krokili detaylı adresi haberimizde yer alıyor

Mahal Palace ulaşım!

Mahal Palace ulaşım bilgileri haberimizin içinde krokili bir şekilde yer alıyor

Çamlıca Emaar Square ulaşım!

Çamlıca Emaar Square ulaşım kapsamında projenin adresli ve krokili bilgileri haberimizin içinde yer alıyor

Adana ulaşımı Haberi

Adana ulaşımı

Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Fatih Güler, Eczacı Odası Başkanı Ersun Özkan, Adana Veteriner He kimler Odası Başkanı Nihat Köse. Ada na Tabip Odası Yönetim KurKı üyesi Ahmet Sunftır. Vali Mustata Buvük'ü makamında ziyaret etti. Fatih Güler,"Meslek kuruluşlarının ortak çalışmalar yapmasını sağlayarak, dayanışma ve güç birliği ile şehrimizi sağlıklı ve daha yaşanabilir bir kent kültürüne ulaştırmak amacıyla aramızda centilmenlik anlaşması imzaladık''...