05 / 05 / 2024

adana Uluslararası Turizm Çalıştayı

adana Uluslararası Turizm Çalıştayı

Vali Hüseyin Avni Coş, Uluslararası Turizm Çalıştayı'nda Adananın sahip olduğu tarihi, turistik ve kültürel zenginliklerin ve yatırımlar için sahip olduğu avantajların tüm yönleriyle tanıtılacağını ifade etti...

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7 Kasım 2023'te kapılarını ziyaretçilerine açacak

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7-11 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek fuar, sektörün yerli ve yabancı paydaşlarını bir arada buluşturacak. İşte ayrıntılar...

Edoworld Uluslararası Turizm Organizasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Edoworld Uluslararası Turizm Organizasyon Limited Şirketi bugün Kadiköy’de Engin Deniz Oytun ve Gönül Oytun  tarafından kuruldu.

Hangzhou Howway Uluslararası Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hangzhou Howway Uluslararası Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta İzzet Evran tarafından kuruldu.

Almid Uluslararası Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almid Uluslararası Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin  TL sermaye bedeli ile Sadıa   Rachıd ve Adnan Abdalhamıdaltalaj tarafından kuruldu.

Renaıssance Clınıque Uluslararası Sağlık Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Renaıssance Clınıque Uluslararası Sağlık Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kağan Nas tarafından kuruldu.

Bees Uluslararası Nakliyat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bees Uluslararası Nakliyat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bengü Duranlar ve Erdem Duranlar ortaklığında kuruldu. 

Avicenna Danışmanlık Turizm ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avicenna Danışmanlık Turizm ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Amını tarafından kuruldu.

Mars Uluslararası Turizm ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Mars Uluslararası Turizm ve Gayrimenkul Anonim Şirketi Bağcılar'da 8 milyon TL sermaye bedeli ile Garip Salihlioğlu tarafından kuruldu.

Lulu Way Turizm Uluslararası Taşımacılık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lulu Way Turizm Uluslararası Taşımacılık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Büker ve İsmail Parlar tarafından kuruldu. 

TSKB GYO Adana Otel Projesi şirketi Yarsuvat Turizm'e dönüştü!

TSKB GYO, Bilici Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile iştirak edilen Bilici Yatırım TSKB GYO Adana Otel Projesi Adi Ortaklığı Ticari İşletmesi unvanlı şirketin tür değiştirilmek suretiyle bir bütün halinde "Yarsuvat Turizm Anonim Şirketi" isimli Şirkete dönüştürülmesine karar verdi.

Bugün Zoma Uluslararası Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bugün Zoma Uluslararası Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yousif M.Khalaf Khalaf tarafından kuruldu...

İnci Uluslararası Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnci Uluslararası Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeki İnci tarafından kuruldu. 

Visa Uluslararası Turizm Ve Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Visa Uluslararası Turizm Ve Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meltem  Aydın tarafından kuruldu. 

adana Uluslararası Turizm Çalıştayı Haberi

adana Uluslararası Turizm Çalıştayı
Vali Hüseyin Avni Coş, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in destek ve katkılarıyla, 21-23 Eylül günleri arasında Dubai'de gerçekleştirilecek olan, Uluslararası Turizm Çalıştayı, Adananın da geniş bir stand ile temsil edileceğini ve fuarda turizmciler ile gerçekleştirilecek çalışma ve karşılıklı görüşmelerle, Adananın sahip olduğu tarihi, turistik ve kültürel zenginliklerin ve yatırımlar için sahip olduğu avantajların tüm yönleriyle tanıtılacağını ifade etti.

Adananın Tarihi, Doğal ve Turistik Zenginlikleri, Dubai'de Parıldayacak Söz konusu fuarda, Adananın tanıtımının Uluslararası turizm arenasında en iyi şekilde tanıtılacağını vurgulayan Vali Coş, "Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Ömer Çelik'in üstün gayret ve destekleri ile İlimiz, yeni yatırımlar, sağlık turizmi, eko turizm, yayla turizmi, deniz ve inanç turizminde büyük ivme kazanıyor.

Dubai'de düzenlenecek fuarda, Adana kültür ve turizmindeki önemli gelişmeler ile tüm...