18 / 05 / 2024

adana yapı zirvesi ne zaman

adana yapı zirvesi ne zaman

18 Şubat 2015'te Adana Sheraton Otel'de, "Yaşanabilir bir kent... Nasıl?" mottosu ile düzenlenecek olan 1. Çukurova Yapı Zirvesi, Kanadalı ünlü mimar, şehir planlamacısı, sürdürülebilir kent planlama uzmanı Sidney Hasekiyi ağırlamaya hazırlanıyor.

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), üyeleri Sheraton Grand Adana Hotel’de bir toplantı gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda kentsel dönüşüm ele alındı.

Nadir Vurankaya: Ev almanın tam zamanı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Başkanı Nadir Vurankaya, kamu bankalarının konut kredi faizlerini yüzde 1'in altına çekmesinin inşaat sektörünü canlandırdığını söyledi.

İnşaat sektörünün sorunları Adana'da konuşuldu!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) ve Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) yöneticileri, düzenledikleri toplantıda inşaat sektörünün sorunlarını değerlendirdi.

Adana yapı sektörü bir araya geldi!

Adana bölgesi inşaat sektörünün temsilcileri FİLLİ BOYA – AYAMDER işbirliği ile gerçekleştirilen toplantıda buluştular.

Arsa maliyetleri azaltılmalı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Başkanı Nadir Vurankaya, Türkiye’ye yönelik ekonomik saldırıdan en çok etkilenen sektörlerden birinin de inşaat sektörü olduğunu dile getirdi. 

Adana Yüreğir'deki yapıların yüzde 80'i ruhsatsız!

Adana Kent Konseyi’nin girişimleriyle bir otelde gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nin son oturumu yapıldı. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yüreğir'in yüzde 80’i ruhsatsız yapılardan oluştuğunu belirtti.

Adana Kentsel Dönüşüm Zirvesi 24 Mart'ta yapılacak!

Adana Kent Konseyi Genel Sekreteri Ekrem Aslan, “Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nin 24 Mart 2016 tarihinde gerçekleştirileceğini belirtti. Aslan, zirveden çıkacak sonucun kentimiz ile halkın lehinde oluşacağına inandığını söyledi.

Adana İnşaat Fuarı sektöre büyük ivme kazandıracak!

ADANA Yapı Müteahhitleri Demeği (AYAMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan Vursavuş, Adana İnşaat Fuarı'nın başta Adana'ya ve bölge şehirlere, inşaat sektörüne büyük bir ivme kazandıracağım söyledi.

Hüseyin Sözlü'den Adanalı müteahhitlere yatırım çağrısı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Yapı Müteahhitleri Derneği’nin (AYAMDER), geleneksel kahvaltılı toplantısına konuk oldu. Sözlü, müteahhitleri Denizli ve Mithatpaşa mahallelerine yönelmeye davet etti.

Adana Kentsel Dönüşümde Riskli Yapı Tespiti paneli 1 Aralık'ta!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi, 'Kentsel Dönüşüm Sürecinde Riskli Yapı Tespiti ve Sorunları' konulu panel düzenliyor. Panel 1 Aralık Günü gerçekleşecek.

Adanalı Müteahhitler kahvaltıda buluştu!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a mania sorunun çözümünde gösterdiği çaba nedeniyle, onur plaketiyle teşekkür etti. TOplantıda inşaat sektörü masaya yatırıldı.

Adana Borsa Kompleksi arazisine yapılan operasyon doğrulandı!

Adana Ticaret Borsası'nda yuvalanan Paralel Yapı'nın Borsa Kompleksi arazisinde gerçekleştirdiği operasyon, örgütün Adana ve Hatay sorumlusu olan Barış Terkeşli tarafından doğrulandı

Mustafa Fidan Vursavuş: Kentsel dönüşüm çileye dönmesin!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Başkanı Mustafa Fidan Vursavuş, kentsel dönüşümde uzun vadeli planlamadan yoksun uygulamaların, çok ciddi sorunlara yol açacağını bildirdi.

adana yapı zirvesi ne zaman Haberi

adana yapı zirvesi ne zaman

Öncül Sefa İletişim Hizmetleri ve Home&Office Concept dergisi işbirliği ile 18 Şubat 2015'te Adana Sheraton Otel'de, "Yaşanabilir bir kent... Nasıl?" mottosu ile düzenlenecek olan 1. Çukurova Yapı Zirvesi, Kanadalı ünlü mimar, şehir planlamacısı, sürdürülebilir kent planlama uzmanı Sidney Hasekiyi ağırlamaya hazırlanıyor. "Dünyanın en yaşanılabilir kentini oluşturmak: Vancouver" başlıklı bir sunum yapacak olan Rasekh, Çukurova bölgesinin yerel yöneticilerine, müteahhitlerine, mimarlarına, iç mimarlarına ve yapı sektörü temsilcilerine, kentsel dönüşüm, sürdürülebilir kent yaşamı, kentleşmede kamu ve özel sektör işbirliği, kentleşmenin stratejik planlaması gibi konularda sahip olduğu 30 yılın üzerinde tecrübesini aktaracak. 


Amerika'nın 50 eyaletinde ve Kanada'da mimar olarak çalışma yetkisi veren Mimarlık Kayıt Kurulu Ulusal Konseyi" (NCARB) sertifikasına sahip olan Rasekh, Amerikan Mimarlar Enstitüsü (American İnstitute of Architecture) üyesi ve Kanada Kraliyet Mimarlık...