05 / 05 / 2024

Adana yol

Adana yol

Adana Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde ilk etapta acil ihtiyaç olarak belirlediği 500 kilometrelik yol çalışması için harekete geçti. İhaleleri tamamlanan yollar için çalışmalar başladı. Yeni yollar, 2 kat uygulanması tekniğiyle yapılacak.

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

Borsayla ilgilenenler dikkat! 20 milyar dolarlık yatırımın yol haritası netleşti

SASA Polyester'in 20 milyar dolarlık Adana Yumurtalık Petrokimya Tesisleri yatırım projesinde yol haritası netleşti. İşte tüm detaylar...

Yol testleri tamamlandı! Tek kapılı elektrikli araç Ceryan, seri üretime hazırlanıyor

Adana'da, Çukurova Teknokent bünyesindeki mühendislik firması tarafından geliştirilen, tek kapılı ve 100 kilometre menzilli elektrikli araç "Ceryan"’ın yol testleri tamamlandı. Ceryan şimdi seri üretime hazırlanıyor.

Adana Feke'de yol çöktü: 1 ev yıkıldı!

Adana Feke'de meydana gelen heyelan sonucunda yol çöktü. İlçede bir ev yıkıldı ve kullanılmaz hale geldi.

Adana Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekare yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, yol ve altyapı sorunlarıyla boğuşan binlerce KOBİ’nin yer aldığı Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekarelik yol kazandırdı.

Adana Belediyesi'nden sitelere yol yatırımı!

Adana Büyükşehir Belediyesi,Mobilyacılar Sitesi, Metal Sanayi Sitesi ve Nakliyeciler Sitesi ile halk komplekslerine yol yatırımı gerçekleştirdi.

Adana Büyükşehir'den 7 milyon 500 bin metrekare asfalt yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Seyhan ve Yüreğir ilçelerindeki caddeleri, otoyol standartlarına kavuşturuyor.

Adana Yeşilevler'in yolları asfaltlandı!

Yol ve asfalt hizmetini aralıksız sürdüren Adana Büyükşehir Belediyesi, son olarak Yeşilevler Mahallesi’nde asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Adana'da asfaltlar yenileniyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Yeşilevler, PTT Evleri ve Kanal Yurt Mahallesi’nde asfaltlama çalışması yaptı.Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürlüğü ekipleri asfalt çalışması gerçekleştirirken, faaliyetleri izleyen Yeşilevler Mahallesi...

Adana'daki Yeşildam Köyü'nün yol sorunu TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Yeşildam Köyünün yollarının tadilatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Türkmen sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti.

Adana'da devam eden yol çalışmaları TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana'da devam eden yol çalışmalarının tamamlanmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Türkmen sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Adana Aladağ'a sıcak asfalt!

Aladağ’ın ana arterinde, bin 500 metre uzunluğunda ve 12 metre genişliğindeki yolda sıcak asfalt çalışması yapan Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürlüğü ekipleri, şu ana kadar söz konusu çalışma kapsamında 3 bin ton asfalt kullandı.

Adana-Yumurtalık yolu 8 kilometre kısalıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana-Yumurtalık arasındaki Çelemli bölgesinde de 10 kilometrelik yol çalışması gerçekleştiriyor.

Adana yol Haberi

Adana yol

Yeni yollar, kimyasal karışımdan elde edilen emisyonların, 2 kat uygulanması tekniğiyle yapılacak. Adana Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan noktalarda 3 köprü inşası için de faaliyete başladı. Ayrıca, yeni köprülerle ilgili ihtiyaç noktalarının belirlenmesi için faaliyetler sürüyor.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, seçim öncesi söz verdiği gibi, Adana’nın ilçelerindeki yol sorununu çözmek adına yoğun çalışma başlattı. 500 kilometrelik çift katlı, emisyonlu yol kaplaması yapmak için ihale ve yer teslimleri gerçekleştirildi. Başkan Sözlü, seçim öncesi verilen sözlerin yerine getirilmesi için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacaklarının ifade etti. Başkan Sözlü, “Hemşehrilerimize kırsaldaki yol ve su sorununu çözme sözü vermiştik ve bunun gereğini yerine getirmek, hem de en kaliteli yol hizmeti vermek için çalışıyoruz. Hemşehrilerimize hizmet götürürken siyasi parti ayrımı yapmayacağımızı da defalarca dile getirdik...