01 / 05 / 2024

Adana Yüregir 15 Temmuz Parkı

Adana Yüregir 15 Temmuz Parkı

Mahmut Çelikcan, "Adana'da ilk olarak gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmasını yaparken çok zorlandık. İlk defa böyle bir uygulama ile karşılaşan vatandaşlar çok tereddüt ettiler. Şimdi ise Yüreğir'de her gittiğimiz mahallede ne zaman kentsel dönüşüm çalışmasının başlayacağı soruluyor''dedi.

Adana Yüreğir'e 600 sosyal konut geliyor!

Adana Yüregir'de sosyal konut hamlesi başlıyor. TOKİ ve Yüreğir Belediyesi tarafından yaklaşık 600 adet sosyal konut bölgeye kazandırılacak.

15 Şubat 2017 Adana Yüreğir Kışla TOKİ kura sonuçları!

15 Şubat 2017 Adana Yüreğir Kışla TOKİ kura çekilişi bugün gerçekleşti. Projedeki 412 konutun sahipleri bugün belli oldu.

Adana Yüregir kentsel dönüşümün merkezi!

Mahmut Çelikcan, "Adana'da ilk olarak gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmasını yaparken çok zorlandık. İlk defa böyle bir uygulama ile karşılaşan vatandaşlar çok tereddüt ettiler. Şimdi ise Yüreğir'de her gittiğimiz mahallede ne zaman kentsel dönüşüm çalışmasının başlayacağı soruluyor''dedi.

Adana Yüregir'de 3.3 milyon TL'ye satılık bina!

Adana 6. İcra Dairesi Adana ili Yüregir İlçesi'ndeki binayı satışa çıkardı. 2 Eylül Cuma günü ihale edilecek taşınmazın bedeli 3 milyon 376 bin 516 TL olarak belirlendi.

Tüketici kredilerinin büyüme hızı yüzde 15'in altına indi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı (TCMB) Başkanı Erdem Başçı, Şubat ayında alınan makroihtiyati tedbirlerin son derece etkili olduğunu ve tüketici kredilerinin büyüme hızının yüzde 15'in altına indiğini açıkladı.

Kahramanmaraş Piazza AVM, bir yılda 15 milyon kişiyi ağırladı!

İnşaat, ticari gayrimenkul geliştirme ve yatırım alanlarında faaliyet gösteren Rönesans Holding'in, Rönesans Gayrimenkul Yatırım kanalıyla geliştirdiği Piazza markalı alışveriş ve yaşam merkezlerinden Piazza, bir yılda 15 milyon kişiyi ağırladı.

Nef 22 Ataköy'de 15 bin TL peşinatla! Son gün 15 Haziran!

Nef 22 Ataköy projesinde 15 Haziran'a kadar geçerli olan kampanya kapsamında daireler için 2 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. 15 bin TL peşinat ya da 36 ay 0 faiz uygulaması...

Evviva Nirvana'da yüzde 15 peşinatla!

Bahçeşehir'de hayata geçirilen Evviva Nirvana' nın yüzde 15'i peşin, kalanı teslimde ödenebiliyor. Esenyurt' ta inşa edilen Evviva Millenium yüzde 10'u peşin, kalanı 60 ay vadelendiriliyor...

Kredi büyüme hızı yüzde 15 seviyesine yaklaşıyor!

Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, 05 Haziran 2014 Perşembe günü saat Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen bir panelede, hredi büyüme hızının yüzde 15 seviyesine yaklaştığını açıkladı.

Nihat Zeybekçi: Türkiye dünyanın en büyük 15’inci ekonomisi!

Ekonomi Bakanı Zeybekci, Türkiye'nin dünyanın en büyük 15. ekonomisi olduğunu belirterek, "Dünya Bankası Türkiye’yi satın alma paritesinde dünyada 15’inci ülke olarak açıkladı." dedi...

İncek Loft'u projesinde fiyatlar 8 Haziran'da yüzde 15 artacak!

Hamdi Akın'ın "Halka arza çıkar gibi lansman yaptık" dediği İncek Loft projesinde 25 günde 500 daire satıldı. Lansmana özel metrekare fiyatı 3 bin TL olarak belirlendi. Fiyat 8 Haziran'da yüzde 15 artacak...

Referans Bakırköy'de yüzde 15 indirim!

Referans Bakırköy konut fiyatları 287 bin TL'den başlıyor.Projenin daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.Referans Bakırköy evlerinde peşin ödemelerde yüzde 15' e varan indirimler sunuluyor.

Urtim 2014'te yüzde 15 büyüme hedefliyor!

Bu yıl içinde ise yüzde 15 büyüme hedeflediklerini aktaran Urtim Kalıp ve İskele Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Urfalılar, bu senenin Kanada ve Amerika gibi yeni pazarlara açılacak bir yıl olacağını aktardı.

Adana Yüregir 15 Temmuz Parkı Haberi

Adana Yüregir 15 Temmuz Parkı



Adana Yüreğir Belediyesi 9 ayrı bölgede sürdürdüğü kentsel dönüşüm hamlesini hızlandırdı. 30 dönüm alanda hayata geçirilecek Adana Kent Meydanı ile birlikte Kozan Çarşısı'ndaki kentsel dönüşüm çalışmaları da bölgeye ayrı bir canlılık katacak. Yüreğimdeki Kışla Mahallesi kentsel dönüşümü ise parmak ısırtıyor. 



''15 TEMMUZ'' PARKI KISA SÜREDE RİTECEK


Yerinde ve gerçek kentsel dönüşümü Kışla Mahallesinde gerçekleştirdiklerini belirten Yüreğir Belediye Başkam Mahmut Çelikcan, "Adana'da ilk olarak gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmasını yaparken çok zorlandık. İlk defa böyle bir uygulama ile karşılaşan vatandaşlar çok tereddüt ettiler. Şimdi ise Yüreğir'de her gittiğimiz mahallemizde kendi mahallerinde ne zaman kentsel dönüşüm çalışmasının başlayacağını soruyorlar. Çok zor ve meşakkatli bir iş. Çalışma lan m izi etap etap sürdürüyoruz. Dönüşümümüz etap etap devam edecek" şeklinde konuştu. 


Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Atakent...