25 / 07 / 2024

Adanada adliye binaları

Adanada adliye binaları

Adana Barosu Başkanı Mengücek Gazi Çıtırık, yapımı devam eden Yeni Adliye Binası ile projenin yüzde 90'ı tamamlanan Bölge Adliye binalarında incelemede bulundu.

Ankara'daki Adliye binalarının kiraları TBMM'de!

Ankara'da hizmet veren adliye binalarına ilişkin soru önergesi verildi. CHP Ankara Milletvekili Servet Ünsal, konuyu TBMM gündemine taşıdı

Adliye binalarının depreme dayanıklılığı TBMM'nin gündeminde!

Adliye binalarının depreme dayanıklılığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Erbay, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Avrupa Yakası'nda kiralanan adliye binaları TBMM gündeminde!

İstanbul ili Avrupa Yakası bölgesinde bulunan ve kiralanmış olan adliye hizmet binaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Avrupa Yakası'nda kiralanan adliye hizmet binaları mecliste!

İstanbul ili Avrupa yakası bölgesinde bulunan ve kiralanmış olan adliye hizmet binaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adliye binalarında yatay yapılaşma esas alınmalı!

Ankara Barosu'ndan avukat Serhan Özdemir ve Gökhan Ercan, adliye binalarına ilişin, "Binalar dikey değil yatay olarak yapılmalıdır" dedi...

Bekir Bozdağ'dan İzmit'e yeni Adalet Sarayı sözü!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, dün yeni yapılan Gölcük ve Gebze Adliye Binaları'nın açılış törenleri için ilimizdeydi. Bozdağ, İzmit için de yeni Adalet Sarayı sözü verdi.

Sinop'taki valilik ve adliye binaları taşınacak!

Sinop kent merkezi, valilik ve adliye binalarının Sinop-Ayancık yolu üzerinde alımı gerçekleştirilen 100 dönümlük alanda yapılacak yeni binalarına taşınmasıyla nefes alacak.

Bursa Gemlik'te kamu binalarının yıkımları sürüyor!

Adliye, emniyet Lojmanları gibi deprem testinden riskli çıkan binaları boşaltıp yıkan Gemlik Belediyesi, Eşref Dinçer Mahallesi Veysel Karani Camii yanındaki 4 katlı Osmaniye Kur’an kursunu da yıktı.

Ordu Atatürk Bulvarı'ndaki binaların dış cepheleri yenilenecek!

Ordu Atatürk Bulvarı'ndaki binaların dış cephelerinde iyileştirme çalışmaları başlatacak olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Adliye binası ile Rus Pazarı kavşağı arasında yer alan binalar için hazırladığı dış cephe proje örneklerini oylamaya sundu.

1937 yılında hükümet binaları Sultanahmet'te kurulacak!

1937 yılında İstanbul Adliye Sarayı'nın Sultanahmet Hapishanesi yerinde yapılması kararlaştırıldıktan sonra diğer hükümet binalarının da aynı civarda kurulması gündeme gelmiş. Bu konu hakkında Prost'un görüşü alınacakmış.

1937 yılında Adliye Sarayı'nın Sultanahmet'e yapılması uygun değil!

1937 yılında Henri Prost, İstanbul Adliye Sarayı'nın Sultanahmet Meydanı'nda inşa edilmesini uygun bulmamış. Fransız Mimar Prost, Sultanahmet Meydanı'nda inşa edilecek yeni binaların bölgenin ahengini bozacağını savunmuş.

1936 yılında İstanbul Adliye Sarayı'nın inşasına başlanacak!

1936 yılında Babıali karşısında eski Tomruk Dairesi arsasında inşa edilmesi planlanan Adliye Sarayı'nın inşasına başlanacakmış. Üç yüzlü olarak inşa edilecek Adliye Sarayı, İstanbul'un en güzel binalarından biri olacakmış.

Adana'nın yeni Adliye Binası inşaatında sona gelindi!

Adana Barosu Başkanı Mengücek Gazi Çıtırık, yapımı devam eden Yeni Adliye Binası ile projenin yüzde 90'ı tamamlanan Bölge Adliye binalarında incelemede bulundu.

Adanada adliye binaları Haberi

Adanada adliye binaları

Adana Barosu Başkanı Mengücek Gazi Çıtırık, yapımı devam eden Yeni Adliye Binası ile projenin yüzde 90'ı tamamlanan Bölge Adliye binalarında incelemede bulundu. Başkan Çıtırık, birçok defa sahayı gezdiğini belirterek, "İlimizde bölünmüş ve taşımalı adalete devam ediliyor. Bölünmüş ve taşımalı yargı hizmetlerinden başta yurttaşlarımız ve meslektaşlarımız olumsuz etkilenmektedir. Adana'ya yakışır büyüklükte adliye binalarına kavuşması için çok mücadele verdik"...