06 / 05 / 2024

Adanada apartman inşaatında kaza yaşandı

Adanada apartman inşaatında kaza yaşandı

Merkez Çukurova ilçesi Yurt Mahallesinde, 8 katlı apartman inşaatında çalışan Ömer Sönmez (50) 6'ncı katta inşaat asansörüyle çıkartılan tuğlaları indirmek istediği sırada dengesini kaybetti. Adana'da, apartman inşaatından düşen işçi hayatını kaybetti.

Apartman inşaatı maliyeti 2019!

2019 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri de geçtiğimiz günlerde açıklandı. Peki, apartman inşaat maliyet bedeli 2019'da ne kadar oldu?

Apartman inşaatı maliyeti 2018!

2018 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri de geçtiğimiz günlerde belli oldu. Peki, apartman inşaatı maliyeti 2018 ne kadar?

Kahramanmaraş'ta apartman inşaatında göçük meydana geldi!

Kahramanmaraş'ta, bir apartmanın ihata duvarı inşaatında meydana gelen göçükte 3 işçi yaralandı.Bir süre toprak altında kalan işçiler, olay yerine çağrılan AFAD ve itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu bulundukları yerden çıkarıldı.

Gaziantep'te apartman inşaatında çökme!

GAZİANTEP’te, bir apartman inşaatında beton dökümü sırasında meydana gelen çökmede 1 kişi yaralandı. Olay, akşam saatlerinde Zeytinli Mahallesi’nde meydana geldi. Bir apartman inşaatında beton döküm işlemi sırasında çökme meydana geldi.

Bursa Yıldırım Deliçay Köprü inşaatında sona yaklaşıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım ilçesinde Deliçay’ın ayırdığı Değirmenönü ve Karapınar mahallelerini birbirine bağlayan dostluk ve barış köprüsünün inşaatında sona geldi.

Gölcük Yazlık Mahalle Konağı inşaatında sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Balçova'da 2 bin kişilik tribünün kaba inşaatında sona gelindi!

İzmir’in Balçova ilçesinde yapımı devam eden 2 bin kişilik tribün ve engelli merkezinin kaba inşaatında son aşamaya gelindi.

Çamlıca Camii’nin inşaatında sona yaklaşıldı!

29 Mart 2013’te temel atma töreni gerçekleştirilen Çamlıca Camii’nin inşaatında sona yaklaşıldı. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, yapımında sona yaklaşılan Çamlıca Camii inşaatını ziyaret etti.

Kocaeli Kartepe'de bina inşaatında göçük!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 4 katlı binanın inşaatında meydana gelen göçük nedeniyle 1 işçi yaşamını yitirdi. Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılan Şimşek, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

3. havalimanı inşaatında son durum!

3. Havalimanı şantiyesinde 2 bin kamyon, 400 iş makinesi aralıksız çalışıyor. Bir yandan inşaat çalışmaları sürerken, diğer yandan tasarım ayrıntıları da netleşiyor. İşte 3 havalimanı inşaatında son durum...

Yeni Arhavi Devlet Hastanesi inşaatında son durum ne?

Yeni Arhavi Devlet Hastanesi inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Sağlık hizmetleri açısından ilçe ve bölge adına büyük önem arz eden ve bu doğrultuda yürütülen çalışmalar, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde şekillendiriliyor.

Çanakkale Kepez İHL inşaatında son durum!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Kepez’de yapımı süren İmam Hatip Lisesi ve öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulundu. AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, inşaatı gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Ankara Pursaklar'da kreş inşaatında dış cephe tamamlandı!

Pursaklar Belediyesi’nin ilçe merkezinde yapımına başladığı kreş inşaatında ciddi mesafe katedildi. Üç kat olarak inşa edilen sosyal tesisin dış cephe duvar örmeleri de tamamlandı.

Adanada apartman inşaatında kaza yaşandı Haberi

Adanada apartman inşaatında kaza yaşandı

Adana'da, apartman inşaatından düşen işçi hayatını kaybetti. Merkez Çukurova ilçesi Yurt Mahallesinde, 8 katlı apartman inşaatında çalışan Ömer Sönmez (50) 6'ncı katta inşaat asansörüyle çıkartılan tuğlaları indirmek istediği sırada dengesini kaybetti. 



Bu sırada asansörün sepetine tutunan Sönmez, bir şiire asılı kaldıktan sonra zemindeki tuğlaların üzerine düştü. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları müdahalenin ardından Sönmezin hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet Savcısı ve polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı çalışmanın ardından Sönmezin cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na...