02 / 05 / 2024

Adanada ilgi gören küçük evler

Adanada ilgi gören küçük evler

Adana Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü bünyesinde hayırseverlerce inşa edilen, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nca da Türkiye genelinde uygulanması planlanan 2 kişilik Küçük Evlerin sayısı,50’ye ulaştı.

Prefabrik evlerde son trend Alaçatı modeli! Fiyatını gören şaşıracak! 

Son zamanlarda büyük ilgi gören prefabrik evlere talep her geçen gün artıyor. Talebin fazla olması ile yeni tasarım ve özellikte profabrik evler üretilmeye başlandı. Bunlardan biri de Riwer Wood tarafından Bursa'da üretilen Alaçatı modeli prefabrik evler. Peki Alaçatı modeli prefabrik evler ne kada

TOKİ'nin en çok ilgi gören projeleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 67 şehirde başlatılan 50 bin sosyal konut kampanyasına 250 binden fazla başvuru geldi. Vatandaşların adeta akın ettiği TOKİ projelerinde o ilçeye tam 137 kat başvuru geldi. İşte TOKİ'nin en çok ilgi gören projeleri...

TOKİ'nin en çok ilgi gören kampanyaları!

TOKİ tarafından 67 şehirde başlatılan 50 bin sosyal konut kampanyasına 250 binden fazla başvuru geldi. Vatandaşların adeta akın ettiği TOKİ kampanyasında o ile tam 106 kat başvuru geldi. İşte TOKİ'nin en çok ilgi gören kampanyaları...

İşte Emlak Konut kampanyasında en çok ilgi gören 5 proje!

Emlak Konut tarafından hayata geçirilen ''Güçlü Türkiye için Birlik Vakti'' kampanyasında bugün son gün. Kampanya kapsamında en çok ilgi gören 5 proje sizin için araştırıldı. İşte o haber...

Gaziantep Kent Sempozyumu yoğun ilgi gördü!

Gaziantep’te kentin sorunları ve çözümlerine ilişkin düzenlenen “Yaşanabilir Gaziantep” başlıklı bir çok bilim adamı ve uzmanların görüş ve çözüm önerilerini sunduğu Gaziantep Kent Sempozyumu 2 gün süre ile yoğun ilgi gördü.

Parktepe Evleri'nin Annemle Hayalim yarışma büyük ilgi gördü!

Başkent Ankara’nın yeni gözde yerleşim merkezlerinden Beytepe’nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri’nin başlattığı “Annemle Hayalim” yarışması, başlayalı kısa süre olmasına rağmen büyük ilgi gördü.

Varyap Yatırım Ayları kampanyası yoğun ilgi gördü!

Varyap, düzenlediği 'Yatırım Ayları' kampanyasının yoğun ilgi gördüğünü ve 9 Mart'tan itibaren geçen 1 aylık süreçte 40 milyon liralık satış yapıldığını açıkladı.

Triyanda Masal yoğun ilgi görüyor

İzmir'in yeni çekim merkezlerinden Torbalı Ayrancılar'da Egesel İnşaat'ın yapımını sürdürdüğü 'Triyanda Masal' projesi büyük ilgi görüyor.

DAP Yapı Adam Kule projesi yoğun ilgi gördü!

DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan rezidans, home- ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak Adam Kule projesi için ön talep döneminde ev sahibi olmak isteyenlerden yoğun ilgi gördü.

Bursa'nın arazileri yatırımcılar tarafından yoğun ilgi görüyor!

Gerek ulaşım, gerekse sanayileşme açısından İstanbul ile bir bütün olma yolunda ilerleyen Bursa'nın batıya doğru hızla büyümesi yatırımcıların dikkatini çekiyor.Şehirde araziler yoğun ilgi görüyor.

Triyanda Masal projesi yoğun ilgi görüyor!

İZMİR’in yeni çekim merkezi Torbalı Ayrancılar’da Egesel İnşaat’ın yapımını sürdürdüğü Triyanda Masal projesi yurtiçi ve yurtdışından ilgi görüyor.

Bursa İnşaat Fuarı Araplardan ilgi gördü!

BURSA Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile TÜYAP işbirliğinde ve İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İşadamları Derneği (İMSİAD) destekleriyle düzenlenen Bursa İnşaat Fuarı, özellikle Araplardan büyük ilgi gördü.

1993 yılında 'Uydu Kent'ler büyük ilgi görmeye başlamış!

1993 yılında İstanbul'da hava kirliliği, düzensiz yerleşim ve gürültü nedeniyle şehirden kaçışlar hızlanmış. Büyükçekmece, Kemerburgaz, Çatalca gibi bölgelerde yapılan 'uydu kent'ler büyük ilgi görmeye ve prim yapmaya başlamış.

Adanada ilgi gören küçük evler Haberi

Adanada ilgi gören küçük evler

Adana Huzurevi’ne 1994 yılında giren ve 2002 yılında vefat eden emekli öğretmen Müyesser Gürtürk’ün, 1997 yılında ilk evi kendisinin yaptırmasıyla başlatılan 45 metrekarelik ve 2 kişilik Küçük Evlerin sayısı Türkiye’ye hızla yayılıyor.



Adana Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü bünyesinde hayırseverlerce inşa edilen, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nca Türkiye genelinde uygulanması planlanan evlerin açılışı, Vali Mustafa Büyük’ün katılımıyla gerçekleştirildi.Huzurevlerinde yeni hizmete giren Küçük Evlerin açılış törenine Vali Mustafa Büyük ile eşi Emine Büyük, Vali Yardımcısı Kadir Okatan, Çukurova Kaymakamı Dr. Mehmet Ali Özkan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmail Kılıç, Huzurevi Müdürü Nurdan Kama, Huzurevi sakinleri ve davetliler katıldı.




Huzurevindeki evlerin açılış töreninde konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmail Kılıç, açık mutfaklı bir salonu, yatak odası, ıslak...