02 / 05 / 2024

Adanada kurulacak eğitim tesisi

Adanada kurulacak eğitim tesisi

Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, 7 kentte görev yapan yargı mensupları ve ailelerinin faydalanacağı tesisisin kısa sürede hayata geçirileceği müjdesini verdi.

Efeler'deki Eğitim Kampüsü Projesi’nden vazgeçildi!

Aydın Efeler’deki mevcut dört lisenin taşınacağı ve 162 dönüm arazi üzerinde kurulacak Eğitim Kampüsü Projesi’nden vazgeçildi.

Bursa Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'nde sona gelindi!

120 milyonluk yatırımla Bursa’da kurulacak olan Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi (GUHEM) projesinde sona gelindi. BTSO öncülüğünde hazırlanan projeyle Türkiye’nin ilk astronotlarının yetiştirilmesi hedefleniyor...

Uludağ Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi kuracak!

Uludağ Üniversitesi Senatosu, aralık ayı toplantısında Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Yönetmeliği’ni görüştü ve karara bağladı. Karara göre ilk etapta Uzaktan Eğitim Merkezi için stüdyo kurulacak.

Şile Pınartepe'ye Doğa Eğitim Okulu kurulacak!

Orman Genel Müdürlüğü'nün sosyal ormancılık faaliyetleri kapsamında, İstanbul'un Şile ilçesinde Doğa Eğitim Okulu kurulacağı bildirildi. Şile’de kurulacak Doğa Eğitim Okulu, A tipi mesire yerinde tesis edilecek.

Çanakkale Gökçeada'ya Eğitim Kampüsü kurulacak!

Çanakkale’nin Gökçeada ilçesine, 2 lise, orta okullar ve spor salonları bulunan eğitim kampüsü kurulacak. İlçedeki fakülte ve yüksek okulun öğrenci sayıları artırılacak.

Urla'da Sağlık Eğitim Merkezi kurulacak!

AK Parti İzmir vekili Rıfat Sait, Urla' da bulunan kemik hastanesine Sağlık Eğitim merkezi kurulacağını, Bayraklı hastanesi inşaatının ise ÇED raporundan sonra başlatılacağı söyledi..

Akfırat'taki araziye "eğitim köyü" kurulacak!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi, Tuzla Belediyesi tarafından tahsis edilen Akfırat'taki 100 dönümlük araziye, üstün yetenekli çocuklara eğitim verilecek, bilgi ve becerilerini geliştirecek bir "eğitim köyü" kuracak.

İzmir'de rüzgar enerjisi eğitim merkezi kurulacak!

İzmir'de rüzgar enerjisi eğitim merkezi kurulacak. Hamburg’ta 23-26 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Uluslar arası rüzgar enerjisi fuarında Türkiye kalabalık bir heyetle adeta gövde gösterisi yaptı.

Bakanlık, İklim Değişikliği Araştırma – Teknoloji ve Eğitim Merkezi kuracak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, tüm dünyayı tehdit eden, en önemli sorunlardan biri olan iklim değişikliği ile mücadele kapsamındaki çalışmalarına yenilerini ekliyor. Bu kapsamda İklim Değişikliği Araştırma – Teknoloji ve Eğitim Merkezi (İDATEM) kurulacak.

Tuna Eğitim Vadisi projesinde son durum!

Esenler Tuna Eğitim Vadisi'nde son durum ne? Tuna Eğitim Vadisi, kaç bin metrekarelik alana kurulacak? Tuna Eğitim Vadisi projesi için kaç bina, kaç bağımsız bölüm yıkıldı? İşte Esenler Tuna Eğitim Vadisi’nden son durum raporu…

Nükleer eğitim fırsatına 4 bin 800 başvuru!

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Mersin' de kurulacak Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde istihdam edilecek öğrencilerin Rusya' da eğitim almaları için yapılacak sınava 4 bin 800 aday başvurdu.

Gebze'ye engelli eğitim merkezi kurulacak!

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, engellilerin tüm ihtiyaçlarının düşünülerek hazırlandığı ve İnönü Mahallesinde kurulacak olan Engelli Eğitim Merkezi’nin müjdesini verdi...

İzmit'te Deprem Eğitim Akademisi kurulacak!

Marmara depreminde büyük yıkımların yaşandığı Kocaeli'de İzmit Belediyesi tarafından dünyanın en büyük Deprem Eğitim Akademisi ( DEA ) ve ilk kurtarma teknolojileri tekno kenti kurulacak.

Adanada kurulacak eğitim tesisi Haberi

Adanada kurulacak eğitim tesisi

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, çevre il ve ilçelerde görev yapan yargı mensupları ve ailelerinin kullanımına yönelik yaklaşık 20 bin kişinin faydalanabileceği 'Adliye Eğitim ve Ek Tesisi' yaptırılacak. Projesi tamamlanan ve önümüzdeki günlerde yapımına başlanacak tesiste, turizm ve otelcilik eğitimi verilecek olan hükümlüler görev alacak.  Adana  Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, "Projeyle ilgili tüm hazırlıklar tamamlandı. Bu tesis, bölgemizdeki yaklaşık 20 bin personelin ve ailelerine hizmet verecek. Mimarisiyle de ilimize değer katacağını düşündüğümüz eğitim tesisini bir an önce tamamlayıp, hizmete açmayı düşünüyoruz" dedi. 


EN BÜYÜK İŞLETME OLACAK 

Türkiye'de hizmet sektöründe hükümlü çalıştırılacak en büyük işletme olacak tesis, Çukurova İlçesi Güzelyalı Mahallesi'nde Seyhan Baraj Gölü manzaralı Adalet Bakanlığı'na tahsisli arsaya yapılacak. Adana Açık Ceza İnfaz Kurumu İşyurtları Müdürlüğü'nce 7 bin 564 metrekare arsa üzerine...