03 / 05 / 2024

adanada ölen adaşının evini satmaya çalışan zanlı serbest mi bırakıldı

adanada ölen adaşının evini satmaya çalışan zanlı serbest mi bırakıldı

Adana'da kendisiyle aynı ismi taşıyan ölmüş bir kişinin evini satmak isteyen zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Polis ekipleri, evin mirasçılarına ulaşmak için çalışma başlattı.

Gram altın biriktirenlere son dakika müjdesi! En karamsar ekonomist dahi o rakam için tarih verdi!

Ülkeler arasındaki gerilim hız kesmeden tırmanırken, güvenli liman şeklinde görülen altın ile ilgili gelişmeler de yatırımcıların gündeminde yer alıyor. Altın fiyatlarının hızla yükselmesi beklenirken, en karamsar ekonomist dahi o rakam için tarih verdi...

Grup Ada İnşaat Kuyumculuk Tekstil Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Grup Ada İnşaat Kuyumculuk Tekstil Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Demir tarafından kuruldu.

The Guardian'dan flaş bilgi: Kral Charles ölen insanların varlıklarını kendi mirasına geçiriyor! 

Kral 3. Charles'ın özel mülkü olan ve ona gelir sunan Lancaster Dükalığı'nın iç belgelerine ulaşan The Guardian, kimsesi olmayan ve yaşamını yitiren insanların varlıklarının, bağış yapılacağı iddiası ile Kral'ın mirasına aktarıldığını ortaya koydu. İşte detaylar...

Group Ada İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Group Ada İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mürteza Ada tarafından kuruldu.

Altında yeni yılın rotası belli oldu! Yeni rekorlar gelecek! Uzmanlar altının yeni rotasını peş peşe açıkladı!

2024’e kadar yeni rekorlar kırması öngörülen altın fiyatları, yatırımcılar için önemli bir odak noktası durumuna geldi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki yol haritasını paylaştı. İşte detaylar...

Kadın kooperatiflerinin desteklenmesine ilişkin protokolde müjde: 5 yıl daha uzatılıyor! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen, "Kadın Kooperatiflerinin Güçlendirilmesi İşbirliği Protokolü"nün yenileneceği ve 5 sene daha uzatılacağı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Milyonları merak ettiği sorunun net yanıtı! Altın ve borsa yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? 

Yılbaşından bu yana altın ve borsa yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor. Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın, yatırımcısını şaşırtmadı. Peki altın ve borsa yatırıcısına kazandırmaya devam edecek mi? 

Piyasa Kahini İslam Memiş altın ve dolarda büyük deprem için tarih verdi! Bunlar daha rekor değil

Piyasa Kahini İslam Memiş, altın ve dolarda büyük deprem için tarih vererek son günlerde görülen rakamların rekor olmadığını söyledi. 

Yassıada, yıllık 4.2 milyon TL'ye Albayrak Grubu'na kiralandı!

Adı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 2013 yılında "Demokrasi ve Özgürlükler Adası" şeklinde değiştirilen Yassıada’nın işletmesi Albayrak Grubu’na verildi.

Ölen babanın emekli maaşı alınır mı? Ölen babanın maaşı nasıl alınır?

Bir babanın vefat etmesi, ailesi için oldukça zorlu bir süreçtir. Bu süreçte, ölen babanın emekli maaşının nasıl alınacağı ise önemli bir konudur. Emekli maaşı, hak sahipleri tarafından alınabilir.

Güvenli liman altın 7 haftanın zirvesinden uzaklaşmaya başladı!

Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın 7 haftanı  zirvesinden uzaklaşmaya başladı. Peki altın fiyatları ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları.

Kocası ölen kadın mirastan ne kadar pay alır?

Evlilikte eğer bir taraf vefat ederse, bu durumda ne yapılır, ortadaki mal nasıl bölünür? bu sorular sık sık sorulmaktadır. İşte kendisine kalan mirasın bölünmesinde sorun yaşayanların sorduğu o sorular!

Kocası ölen kadın mirastan ne kadar pay alır? Anne sağken miras paylaşımı nasıl olur?

Miras konusunda pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan bazıları da “Kocası ölen kadın mirastan ne kadar pay alır? Anne sağken miras paylaşımı nasıl olur?” sorularıdır. İşte bu soruların yanıtları!

adanada ölen adaşının evini satmaya çalışan zanlı serbest mi bırakıldı Haberi

adanada ölen adaşının evini satmaya çalışan zanlı serbest mi bırakıldı

Adana'da kendisiyle aynı ismi taşıyan ölmüş bir kişinin evini satmak istediği öne sürülen zanlı yakalandı.


Alınan bilgiye göre, bir evin satışında gerçeğe aykırı durum tespit eden tapu dairesi görevlileri durumu polise bildirdi.


Tapu dairesine giden Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şüpheli İbrahim A'nın 18 yıl önce vefat eden ve kendisiyle aynı ismi taşıyan kişinin üzerine kayıtlı evini 60 bin liraya satmak istediğini belirledi.


Gözaltına alınan şüpheli sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.


Ankara'da yaşadığı belirtilen şüphelinin, mal beyanında bulunmak için internetten araştırma yaptığı sırada Adana'da kendisinin adına kayıtlı bir evin olduğunu görüp satmak için kente geldiğini iddia ettiği öğrenildi.


Öte yandan şüphelinin, evin satışını yapabilmek için Çevre Temizlik ve Emlak Vergisi borcunu da yatırdığı ileri sürüldü.


Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adana Adli...