16 / 05 / 2024

adanada sutopu kursu varmı

adanada sutopu kursu varmı

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, kent merkezinde 2 bin 500 kişi kapasiteli Kapalı Yüzme Havuzu’yla çağdaş su oyunları merkezine kavuşacaklarını söyledi...

Ehliyet kursu fiyatlarına zam mı geldi? 2023 ehliyet kursu fiyatları!

​​​​​​​Ehliyet kursu fiyatları, harç ve sınav ücretleri, ehliyet almak isteyen kişilerce sık sık araştırılıyor. Peki ehliyet kursu fiyatlarına zam geldi mi? İşte detaylar...

Adıyaman Kahta'da emlak danışmanlığı kursu açıldı!

Adıyaman’ın Kahta ilçe Halk Eğitimi Merkezi tarafından bölgedeki yoğun istek üzerine Emlak Danışmanlığı Kursu açıldı. 

Menemen Ticaret Odası'nda emlak danışmalığı kursu!

Menemen Ticaret Odası ve Menemen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile birlikte ortaklaşa gerçekleştirilen Emlak Danışmanlığı Kursu bir aylık eğitimini tamamlandı.

Acıbadem Sürücü Kursu eğitim pisti otel olacak!

Çamlıca-Kısıklı bölgesinde, Acıbadem Sürücü Kursu Eğitim Pisti olarak bilinen 19 bin 695 metrekarelik arsa üzerinde planlanan otel projesinin imar planı askıda...

Emlak Konut Kocaeli Körfezkent’te Kuran Kursu yaptıracak!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kocaeli KörfezKent’te ticari üniteler ve Kuran Kursu inşaatı yapacak. 29 Haziran tarihinde ihaleye çıkacak proje kapsamında 106 ticari ünite ve kuran kursu yer alıyor.

Emlak Konut Körfezkent Ticaret ve Kur'an Kursu ihalesi 29 Haziran'da!

Emlak Konut GYO Kocaeli Körfezkent Ticaret ve Kur'ân Kursu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'ni 29 Haziran 2017 tarihinde ihale edecek.

Ordu Boztepe Kur’an Kursu binası tamamlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 25 yıllığına Trabzon İl Müftülüğüne tahsis edilen Boztepe Kur’an Kursu'nu inceledi.

Seydişehir'de emlak danışmanlığı kursu açıldı!

Seydişehir Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından emlak danışmanlığı kursu açıldı. Açılan kursun 200 saat sürecek.

Kayseri Melikgazi'deki yeni kuran kursu binası tamamlandı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Selçuklu Mahallesinde 5 Ağustos 2016 günü temeli atılan Hacı Ahmet Camisi yanındaki Kuran kursu binasının tamamladığını ve yarın hizmete açılacağını söyledi.

Eyüp Hicret Camii Kuran Kursu’nun temeli atıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Belediyesi'nin katkılarıyla inşa edilecek olan Hicret Camii Hafızlık Yatılı Erkek Kur’an Kursu’nun temel atma törenine katıldı.

Arnavutköy Hacı Enver Dökümcü Kuran Kursu'nun temeli atıldı!

Ömerli Mahallesi’nde inşa edilecek Hacı Enver Dökümcü Erkek Kuran Kursu’nun temeli, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı tarafından atıldı.

İMO Kocaeli, MS Project Kursu düzenledi!

İnşaat Mühendisleri Odası(İMO) Kocaeli Şubesi, oda üyelerinin iş hayatında süre ve maliyet kayıplarını önlemek için kullanılan, "MS Project ile Proje Yönetim Kursu" düzenledi.

İspir Pazaryolu Kültür Vakfı Kuran Kursu'nun temeli atıldı!

Osmangazi Mahallesi’nde hizmete girecek İspir Pazaryolu Kültür ve Eğitim Vakfı ( İs-pa ) Kur'an Kursu ve Ögrenci yurdunun temel atma töreni eski Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılımı ile gerçekleşti.

adanada sutopu kursu varmı Haberi

adanada sutopu kursu varmı


Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, kent merkezinde 2 bin 500 kişi kapasiteli Kapalı Yüzme Havuzu’yla çağdaş su oyunları merkezine kavuşacaklarını söyledi.


Hadi, “Olimpik Kulaçlar ve Komşu İller arası Yüzme Yarışları”nı izlemek için kentte gelen Adanalı eski milli ve rekortmen yüzücü ve Yüzme Federasyonu Başkanı Ahmet Bozdoğan’ı makamında kabul etti.


Adana’da yüzmede eski başarıları yakalamak için projeler ürettiklerini ifade eden Hadi, şöyle devam etti:


“Yüzme ve sutopuna ayrı bir önem veriyoruz. Mevcut Rıza Salih Saray Kapalı Yüzme Havuzu yeterli gelmiyor. Bu nedenle Spor Genel Müdürlüğü’nün katkılarıyla kent merkezinde 2 bin 500 kişi kapasiteli Kapalı Yüzme Havuzu’yla çağdaş su oyunları merkezine kavuşacağız. Böylece, eğlence ve spor birlikte gerçekleştirilecek. Kent merkezinde 2 bin 500 kişi kapasiteli kapalı yüzme havuzuyla çağdaş...