02 / 05 / 2024

Adanada yayla üzerinde kiralık binalar

Adanada yayla üzerinde kiralık binalar

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından 'Devlet ormanlarındaki yayla alanlarının tespiti ve idaresi' hakkındaki yönetmelik gereği Adana ve Osmaniye'de 88 yaylada yaklaşık 5-6 bin bina ve tesisin kiraya verileceğini belirtti.

Yayla Enerji Ankara 2. etap Kuzey Kuşaklama ihale süresini uzattı!

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yayla Enerji Ankara 2. etap Kuzey Kuşaklama ihale süresini uzattı.

Bodrum Kültür Park projesi 35 dönüm alan üzerinde inşa edilecek!

En az 35 dönümlük alanda hayata geçirilecek 'Bodrum Kültür Park' projesiyle ilçe tarihini anlatan minyatürler sergilenecek Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a, ilçe tarihini anlatacak parkın maketi üzerinde bilgi verildi.

2015'te inşaat sektörü yüzde 10'un üzerinde büyür!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "2015'te seçim var. İnşaat sektörü için ilk dönem yine biraz stabil geçer ama ikinci yarıda yüzde 10'ların üzerinde büyümeyle tamamlar. Stratejimizi buna göre yapıyoruz" dedi.

Van'da toplam 16 milyar TL'nin üzerinde yatırım yapıldı!

Ak Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi, bölgenin can damarlarından biri olan Van’ın her açıdan önemli olduğunu ve hükümetleri döneminde 16 milyar liranın üzerinde yatırım yaptıklarını söyledi.

Suudi ALJ Grubu, Türkiye’de 1 milyar doların üzerinde yatırım yapacak!

10 milyar dolar cirolu Suudi ALJ Grubu, Türkiye’de 1 milyar doların üzerinde yatırım için sektör araştırıyor. Ali Haydar Bozkurt, “Çeyrek milyar dolarlık yatırımımızı minimum 4-5 katına çıkarmak istiyoruz” dedi.

Taner Yıldız: Doğalgazda istediğimiz rakam teklifin üzerinde değil!

Taner Yıldız, Rusya'nın doğalgazdaki indirim teklifine dair, " Karşı teklifimiz nihayetlenmemiştir. İstediğimiz rakam onların teklifinin üzerinde. Çünkü BOTAŞ karı üzerinden değil, zararı üzerinden bu müzakereler sürüyor " dedi.

Samsun deprem tehlikesi üzerinde!

Samsun deprem tehlikesi üzerinde. Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alemdar Bayraktar, Türkiye'nin en riskli bölgesinin 'Kuzey Anadolu Fay Hattı' olduğunu söyledi.

Ant Yapı'nın, ilk ofis projesi Antplato Basın Ekspres Yolu üzerinde yükselecek!

ENR dergisi tarafından yayınlanan uluslararası alanda en çok iş yapan 250 müteahhit sıralamasında her yıl yer alan Ant Yapı, Türkiye'deki ilk ofis projesini Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirecek.

Karacasu'nun yayla yolları bakıma alındı!

Karacasu'nun yayla yolları bakıma alındı. Karacasu'da, ilçe merkezinden yayla yoluna gidişlerin rahat ve sorunsuz olması için çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, parkeleme ve ağaç dikme çalışmaları yaptı.

ABD beklentinin üzerinde büyüdü!

ABD'de gayri safi yurtiçi hasılanın (GSYH) bu yılın üçüncü çeyreğinde kaydettiği büyüme, daha önce açıklanan yüzde 3.5 seviyesinden yüzde 3.9'a revize edildi ve beklentilerin üzerinde açıklandı.

Şeref Sağlam: Kağıt üzerinde ev almayın!

ANTALYA Emlak Komisyoncuları Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odası Başkanı Şeref Sağlam, proje üzerinde gösterilen konutların pazarlık yapıldıktan sonra birbiriyle tutup tutmadığına dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.

Antalya'ya kruvaziyerle 170 binin üzerinde yolcu geldi!

Port Akdeniz Antalya Limanı'na bu sezon 65 yolcu gemisiyle 170 binin üzerinde yolcu geldi. Limanın son ziyaretçisi ise Bahama bandıralı Amadea isimli yolcu gemisi oldu

Antplato 35 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor!

Yurtdışında birçok ofis projesine imza atan Ant Yapı, Türkiye’de yaptığı konut ve otel yatırımlarının ardından ofis projesi için de düğmeye bastı. Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alacak Antplato, 50 milyon dolar yatırım bedeline sahip...

Adanada yayla üzerinde kiralık binalar Haberi

Adanada yayla üzerinde kiralık binalar

ADANA Orman Bölge Müdürü İsmet Erol, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan 'Devlet ormanlarındaki yayla alanlarının tespiti ve idaresi' hakkındaki yönetmelik gereği Adana ve Osmaniye'de 88 yaylada yaklaşık 5-6 bin bina ve tesisin kiraya verileceğini belirtti. Erol, mevcut yaylaların, bina ve tesislerini tespit ettiklerini ve kiralama bedellerinin oluşturulup, ilk etapta kiralama için sahiplerine teklif götürüleceğini anlattı. Erol, "Bahar aylarında yaylalara insanlar çıkınca bizim ekiplerimiz gidip orada sahiplik belirleyip tebligatları yapacaklar.


Bu yılın sonuna kadar bu işi bitirmek istiyoruz. Yayla evleri ve tesislerinin kira bedelleri tespit ediliyor. Sahiplilikler belirlenecek ve ilanlar yapılarak kiralamak isteyenler çağırılacak. Tespit edilen bedel üzerinden sözleşme yapılacak. O sözleşme yapmazsa başkasına verilecek. Yıllık kira bedellerini belirleyip ilan edeceğiz" dedi. Orman Bölge Müdürü İsmet Erol, "Yayası...