28 / 04 / 2024

Karacasu'nun yayla yolları bakıma alındı!

Karacasu'nun yayla yolları bakıma alındı!

Karacasu'nun yayla yolları bakıma alındı. Karacasu'da, ilçe merkezinden yayla yoluna gidişlerin rahat ve sorunsuz olması için çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, parkeleme ve ağaç dikme çalışmaları yaptı.




Karacasu'da, ilçe merkezinden yayla yoluna gidişlerin rahat ve sorunsuz olması için çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, parkeleme ve ağaç dikme çalışmaları yaptı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, "Parkeleme çalışmaları Değirmen sokağın olduğu bölüme kadar bitmiş durumda. Akasya ağaçları da yayaların yürüyüş güzergahlarına zarar vermeyecek şekilde dikiliyor" dedi. Geçtiğimiz günlerde yaşanan sağanak yağış nedeniyle mağdur olan vatandaşların sorunlarını da havaların düzelmesiyle çözüme kavuşturmak istediklerini kadeden Büyükyapıcı, "Nargedik mahalle konağının önü karo taşlarıyla kaplanıyor. Mahallemizde bulunan Atatürk büstünü mermerle kaplanma çalışması da sürüyor. Karacasu Belediyesi inşaat ekipleri tarafından Karacaören mahallesindeki düğün ve dernek yerine tuvalet, bulaşık yıkama yeri, yemek yapma ve keşkek yapma yeri çalışmalarında da sona gelindi. Ekiplerimizin çalışmaları merkezde de aralıksız devam ediyor. Otogar kısmında bulunan boş koridora bölmeler yapılarak, belediyemize iki adet çalışma bürosu kazandırıldı. Devam eden çalışmalarımız da en kısa sürede tamamlanarak kışa hazırlıklı gireceğiz" diye konuştu.



Yeni Asır


Geri Dön