15 / 05 / 2024

adanadaki emniyet binasının yıkımının nedeni

adanadaki emniyet binasının yıkımının nedeni

Adana’da uçakların iniş ve kalkış yaptığı güzergah (mania) dikkate alınmadan 14 katlı inşa edilen ve mühürlenen emniyet müdürlüğü yeni hizmet binasının son 6 katının yıkımı için ihale yapıldı.

Gaziosmanpaşa yeni emniyet binasının inşaatı başladı: 18 milyon 861 bin TL'ye mal olacak!

Küçükköy Polis Merkezi Amirliği ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası’nın yapımı için çalışmalara başlandı. Yeni emniyet binası, 2021'de hizmete açılacak. 

Yeni Zeytinburnu İlçe Emniyet Binası'nın temeli atıldı!

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü, yeni binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. 1 bodrum kat,  zemin ve 3 normal kattan meydana gelecek Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü, Millet Bahçesi’ne komşu olacak.

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının temeli atıldı!

Zeytinburnu'nda 55 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek Millet Bahçesi'nde yer alacak İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

Cizre'de bombalanan emniyet binası parka dönüştürülüyor!

Şırnak Cizre'de PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısı sonucu ağır hasar alan emniyet binasının bulunduğu alana Şehitler Anıtı ve Parkı yapılıyor.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının ihalesi tamamlandı!

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası yapımı projesi için yapılan ihale tamamlandı. Bina, Selçuklu mimarisine uygun 3,5 kat olacak şekilde, mevcut İnegöl Emniyet Müdürlüğü binasının yanında yer alan arsa üzerinde 4 bin 200 metrekare alanda inşa edilecek...

Elazığ'daki bombalanan emniyet binasının yerine yapılan millet bahçesi açılıyor!

Elazığ'da 4 yıl önce PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısı sonucu hasarlanan emniyet binasının bulunduğu alana, şehitler anısına Millet Bahçesi yapıldı. Millet bahçesinin bu hafta sonu açılması bekleniyor...

Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının inşaatı başladı!

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 2 yıl önce temeli atılan İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yapımına yeniden başlanıldı.

Elazığ'da bombalanan emniyet binası millet bahçesi oluyor!

Elazığ'da 3 sene önce PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısı sonucu zarar gören emniyet binasının bulunduğu alanın "millet bahçesi"ne dönüştürülmesi için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Ankara Emniyet Müdürlüğü binasının yapımı tamam!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz'da Fethullahçı Terör Örgütü'nün hedefi olan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü binasının yapımının tamamlandığını açıkladı.

Sandıklı'nın yeni emniyet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, İlçe Emniyet Müdürlüğü yanında inşa edilen yeni emniyet binasında incelemelerde bulundu. 

Melikgazi Gesi Emniyet Binası’nın yapımı tamamlandı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Gesi Fatih Mahallesi'nde yapımına başlanan Emniyet Binası’nın yapımı tamamlandı. Başkan Memduh Büyükkılıç, proje hakkında açıklamalarda bulundu.

Melikgazi Gesi Emniyet Binası'nda son rötuşlar!

Yatırımlarına son sürat devam eden Melikgazi Belediyesi, Gesi Emniyet Binası'nın inşaatını tamamlıyor.

Melikgazi Emniyet Hizmet binasının temeli atıldı!

Melikgazi Belediyesi tarafından yaptırılacak olan emniyet hizmet binasının temeli düzenlenen tören ile atıldı. Temel atma törenine, Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş gibi isimler katıldı.

adanadaki emniyet binasının yıkımının nedeni Haberi

adanadaki emniyet binasının yıkımının nedeni

Adana’da uçakların iniş ve kalkış yaptığı güzergah (mania) dikkate alınmadan 14 katlı inşa edilen ve mühürlenen emniyet müdürlüğü yeni hizmet binasının son 6 katının yıkımı için ihale yapıldı. 10 Ağustos’ta başlayacak yıkımın ihalesini, binayı inşa eden Halil Avcı Şirketler Grubu 3 milyon 135 lira teklifle kazandı.

İl Özel İdaresi tarafından 2010 yılında Döşeme Mahallesi’ndeki valilik binası yanında 37 bin 542 metrekare alan üzerine temeli atılan, 14 kat yükseldikten sonra ’uçuş güvenliğini tehlikeye düşürdüğü’ gerekçesiyle 2011 yılında mühürlenen Adana Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasının akıbeti için Vali Mustafa Büyük düğmeye bastı ve talimat verdi.

Binanın son 6 katının yıkılması için ihale açıldı. İhaleyi, 3 milyon 135 lira teklifle, binayı inşa eden Halil Avcı Şirketler Grubu kazandı. Emniyet Müdürlüğünün yeni hizmet binasının son...