10 / 05 / 2024

adanadaki osbler

adanadaki osbler

Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Zeki Kıvanç, ADASO Meclis Başkanı Hüseyin Nuri Çomu ve yönetim kurulu üyeleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü ziyaret etti.

Adanalı emeklilere ucuz konut projesinde sona gelindi!

Türkiye Emekliler Derneği Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek "Adanadaki emeklilere ucuz koşullarda konut yapılması konusundaki çalışmaların son aşamaya geldiğini, Vali Mahmut Demirtaş'ın girişimleri sonucu, arsa temin edilerek TOKİ'ye devredildiğini, artık temel atma aşamasına gelindiğini" açıklad

adanadaki osbler Haberi

adanadaki osbler

ADASO Başkanı Zeki Kıvanç, ADASO Meclis Başkanı Hüseyin Nuri Çomu ve yönetim kurulu üyeleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü ziyaret etti. 


Belediyenin. Adanalının belediyesi olduğunu söyleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, sanayicilerin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları içinde, kendisi için en kıymetli grupta olanları temsil ettiğini belirtti. Sözlü. "Sanayiciler, ürettikleriyle ülke ekonomisinin, ülke istihdamının, ülke kalkınmasının yolunu açan insanlar. 

Kimse onları kıskanmasın. Onlar büyüdükçe memleket ekonomisini büyütüyorlar ve kendileri için bir şey kazanmıyorlar aslında. İnsanların bir dünyalığı vardır. Onu kazandıktan sonra insanlar çok kazanmakla çok tüketmiyor, çok yiyemiyor. Yapılan iş milli mücadele. Kalkınmanın, büyümenin milli mücadelesi, refah toplumunu büyütmenin milli mücadelesi. Onun için sanayicilere çok dostane gözle, onlardan biriymiş gibi bakan bir belediye başkanıyım. Benim üzerimde Ceyhan'daki sanayicilerimizin de emeği vardır....