04 / 05 / 2024

adananın kardeş şehri hangisi

adananın kardeş şehri hangisi

Büyükşehir Belediye Meclisinin 14.05.2015 tarihinde yapılan 4. oturumunda toplam 15 madde oylandı. 4. madde de yer alan raporun kabülü ile de Adana ile Etiyopya Federal Demokratik Cumhuriyeti'nin Adama şehri kardeş şehir oldu.

Asya'nın yeni milyarderler başkenti 92 milyarderi ile Mumbai oldu! New York ve Londra ile yarışıyor!

Asya'nın yeni milyarderler başkenti belli oldu. Nikkei Asia basın kuruluşunun, merkezi Şanghay'da olan Hurun Araştırma Enstitisüne dayandırmış olduğu rapora Hindistan'ın Mumbai şehri toplamda 92 milyarderi ile Asya'nın yeni "zenginler başkenti" unvanına sahip oldu. 

Ev sahibi ve kiracı arasındaki kriz büyüyor! Kiracısına hem dava açtı hem de saldırdı!

İstanbul'daki barınma sorununa neden olan kira fiyatları ile ilgili her geçen gün yeni sorunlar yaşanmaya devam ediyor. İstanbul'da bir ev sahibi tahliye davası açtığı kiracısının kardeşine saldırdı.

Karayolları, Sivas’taki 4 taşınmazı satışa çıkardı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 16’ncı Bölge Müdürlüğü, Sivas’ta 4 adet taşınmazı satışa çıkardı. Taşınmazlarının tümünün Suşehri ilçesindeki farklı köylerde yer aldığı öğrenildi.

Florya Cennet 2 yüzde 50 peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Florya Cennet 2, projesi İzzet Oklu İnşaat tarafından Adananın en değerli lokasyonlarından Kıyıboyu Caddesi'nde inşa ediliyor. Florya Cennet 2 yüzde 50 peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. İşte detaylar...

Kardeşler arasında miras paylaşılmazsa ne olur? Mirasın kardeşlerden birisine devredilmesi için ne yapılır?

Miras paylaşımında kardeşler arasında sorun çıkabilmektedir. Peki bu durumda ne yapılabilir. Miras paylaşımı sorunu nasıl çözüme kavuşur? İşte detaylar!

Hisseli tapuda kullanım hakkı! Miras payının kardeşe devri nasıl yapılır?

Hisseli tapu kullanım hakkı pek çok vatandaşın kafasını kurcalayan konulardan biridir. Bunun dışında devir işlemi de merak edilmektedir. İşte Hisseli tapuya dair merak edilenler!

Akgün Kardeşler Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Kardeşler Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tansu Erdoğan tarafından kuruldu.

AKP'li Bakan'ın kardeşi THY'ye atandı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin kardeşi Seyyid Mahmut Nebati, THY'ye İkram ve Uçak İçi Ürünler Başkanı olarak atandı.

Analistler resmen böyle uyardı: Altın alacaksanız şimdi alın kardeşim, şimdi alın

Altın fiyatlarıyla ilgili doğruları bilen adres yine Emlak Kulisi oldu. Emlak Kulisi'nin yayınladığı gibi 975 TL seviyelerine giden gram altın yeniden 955 seviyelerine indi. Analistler, altının daha fazla düşmesine ihtimal vermiyor. Bu nedenle bu seviyeden altın almanın mantıklı olduğu düşünülüyor.

Analistler resmen böyle uyardı: Sakın altın almayın kardeşim, almayın

Altın fiyatlarının düşmesinin ardından yatırımcılar da altın alıp almayacakları konusunda kararsız kaldı. Ancak analistler ısrarla şu anda alım fırsatının tam olarak yerine oturmadığını söylüyor.

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti Maltepe'de Ramazan Ergin tarafından kuruldu.

İkinci evliliğini yapanlar dikkat! Eviniz...

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü köşesinde, babanın vefat etmesi durumunda mirasın kardeşler arasında nasıl paylaşılacağını kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in o yazısı...

Kanal İstanbul ile neler değişecek? Çılgın proje şehri kuzeye mi taşıyor?

İBB İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ve Boğaziçi Peyzaj İnşaat Müşavirlik Teknik Hizmetler Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Genel Müdür Yardımcısı Nazım Akkoyunlu mega kent İstanbul'un doğal alanları üzerindeki tehditleri anlattı. işte Akkoyunlu'nun o açıklaması..

adananın kardeş şehri hangisi Haberi

adananın kardeş şehri hangisi

Büyükşehir Belediye Meclisinin 14.05.2015 tarihinde yapılan 4. oturumunda toplam 15 madde oylandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün katılmadığı toplantıya MHP'li Ramazan Akyürek başkanlık yaptı. 


2. maddedeki kadro değişikliğine ait teklif ile Büyükşehir belediyesindeki 3 adet olan genel sekreter kadrosu hükümetin çıkarttığı bir karar ile 4'e yükseldi. 5. madde ise aynı komisyona iadesi yönünde oylandı ve kabul edildi. 14. madde de yer alan raporun kabülü ile de Adana ile Etiyopya Federal Demokratik Cumhuriyeti'nin Adama şehri kardeş şehir oldu. Qeri kalan tüm maddeler oy çokluğu ile kabul edildi. Meclisin 4. oturumunda gündem dışı söz alan isimler de oldu. 10. madde için ise Akyürek; "Kültür evi ve Kadın Konuk Evi yapımı projesine neden karşı çıkılır anlamış değilim" dedi. 


Ulaş Çetinkaya; "Engelli haftası dolayısıyla bir...