09 / 05 / 2024

Adapazarı arsa kavgası

Adapazarı arsa kavgası

Arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı kişi tarafından tabancayla vurulan STB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Erkan hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

1952 yılında arsa kavgası 2 cana mal olmuş! Baba ve oğul arsa kurbanı oldu! 

Arsa kavgaları geçmişte de sık sık gündeme gelmiş. Her dönemde karşımıza çıkan arsa kavgalarından biri de 1952 yılında yaşanmış. Bilecik'te yaşanan arsa kavgası sonrası iki kişi öldürülmüş. İşte ayrıntılar...

Adapazarı Belediyesi ticaret ve konut imarlı 3 arsa satacak!

Adapazarı Belediye Başkanlığı, Adapazarı ve Serdivan ilçelerinde yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret ve konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Adapazarı'nda 8 adet arsa satılıyor! Belediye tarihi verdi! 

Adapazarı Belediye Başkanlığı, Sakarya ili, Adapazarı ilçesinde yer alan 8 adet arsayı satıyor. Peki Adapazarı'nda yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? 

Belediye konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak! Kaçırmayın!

Sakarya İli Adapazarı Belediye Başkanlığı, Sakarya Adapazarı ve Serdivan'da yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsalar ticaret ve konut imarlı olarak belirtildi.

Halk GYO, Adapazarı'ndaki projesi için iş birliği protokolü imzaladı!

Haldız İnşaat firması olan Faver Proje Geliştirme İnşaat ve Haldız İnşaat'ın borçlu olduğu Halk GYO ana ortapı banka arasında Sakarya ili, Adapazarı ilçesi, Tepekum Mahallesi, 4932 ada 1 parselde kain arsa vasıflı taşınmaz üzerinde proje geliştirmek üzere "İş Birliği Protokolü" akdedildi. 

Şanlıurfa’da arsa kavgası: 3 ölü!

Şanlıurfa Siverek Taşlı Mahallesi’nde 2 aile arasında yaşanan arazi kavgasında 3 kişi yaşamını yitirdi.

Aydın'da arsa kavgası: 1 yaralı!

Aydın Germencik'te arsa sebebiyle artıştığı 84 yaşındaki kayınpederi tarafından av tüfeğiyle vurulan kadın ağır yaralandı.

Rize'de arsa kavgası! Amca yeğenini öldürdü!

Rize Güneysu'da tartıştığı aynı ad ve soyadı taşıyan yeğeni Hasan Arıcı’yı (32) tabancayla başından vurup öldüren Hasan Arıcı'nın, yeni ev inşaatına başlayan yeğenini, arsasına birkaç metre müdahale ettiği için öldürdüğü iddia edildi.

Sultangazi'de paşa torunları ve mahalle sakinleri arasında arsa kavgası!

Çanakkale Savaşı'nın başarılı komutanlarından biri olan Mehmet Esat Bülkat'ın torunları olduğunu iddia eden üç kişi Sultangazi'ye bağlı Merkez Habibler Mahallesi'nin 48 milyon metrekarelik alanda hakları olduğunu iddia ederek, dava açtı.

Konya'daki arsa kavgasında iki kişi yaralandı!

Konya Selçuklu ilçesi Horuzluhan Mahallesi'ndeki tarla kavgasında iki kişi yaralandı...

Sakarya 1. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden Adapazarı'nda 7.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Sakarya 1. Sulh Hukuk Mahkemesi, Sakarya ili, Adapazarı ilçesi, Ozanlar Mahallesi, 4053 ada 1 ve 2 parsellerde ile 4051 ada 3 ve 4 parsellerde yer alan arsayı 7 milyon 759 bin 424 TL'ye satıyor...

Şanlıurfa'da arsa kavgası: 1 ölü!

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde amca çocukları arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Çıkan kavga sonrasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Kırım'da Katolik ve Ortodoks kiliselerin arsa kavgası!

Kırım'da Ukrayna Ortodoks Kilisesine ait arsa, Rusya tarafından Roma Katolik kilisesine tahsis edildi.

Adapazarı arsa kavgası Haberi

Adapazarı arsa kavgası

Tartıştığı kişi tarafından silahla vurulan Sakarya Ticaret Borsası (STB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Erkan hayatını kaybetti ve bir kişi yaralandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Adapazarı ilçesine bağlı Çökekler Mahallesi'nde STB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkan ve E.A. ile E.Ş. arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma yaşandı.

Tartışmalar süresince E.Ş'nin tabancayla ateş açması sonucu yaralanan Erkan ve E.A, ambulanslarla Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

Erkan, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Erkan'ın cenazesi, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü'ndeki otopsi merkezine kaldırıldı.

Olay yerinden kaçan E.Ş. yakalandı.