18 / 05 / 2024

Adapazarı Belediyesi kentsel dönüşüm eğitimi

Adapazarı Belediyesi kentsel dönüşüm eğitimi

Adapazarı Belediyesi İmar Şehircilik Müdürlüğü, Yapı Kontrol ve Emlak İstimlâk Müdürlüğü personeline hafta sonunda 1 günlük eğitim verildi.

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

Adapazarı Belediyesi'nden kat karşılığı sosyal kültürel tesis ve ticari alan yapım işi ihalesi!

Sakarya İli Adapazarı Belediyesi Başkanlığı, Sakarya'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel tasarım yarışması sonuçlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kentsel tasarım yarışması sonuçlandı. Projede  kazanan isimler açıklandı. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Sakarya’nın en önemli önceliği kentsel dönüşümdür!

Adapazarı Belediyesi tarafından yıkımı yapılan riskli binanın bulunduğu bölgeyi inceleyen Başkan Ekrem Yüce, Sakarya’nın en önemli önceliğinin kentsel dönüşüm olduğunu dile getirdi.

‘Kentsel dönüşüm’ Adapazarı Belediye Meclisi gündeminde!

Adapazarı Belediyesi Şubat ayı Meclis Toplantısı’nda kentsel dönüşüm gündem oldu. Toplantı sonrasında Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu; “Kentsel dönüşümde çok cesaretliyiz.” dedi.

Adapazarı'nda kentsel dönüşüm seferbeliği!

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, kentsel dönüşüm hakkında açıklamalar yaptı. Işıksu, ''Kentsel dönüşümde çok cesaretliyiz, şu anda yola çıkmış durumdayız'' diye konuştu. 

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 248 konut teslim edildi!

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etabı kapsamında tamamlanan 248 konut, hak sahiplerine kura ile teslim edildi...

Kocasinan Belediyesi kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yunus Emre Mahallesi’nde, 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşma sağladıklarını açıkladı.

Adapazarı Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık kültür merkezi!

Adapazarı Belediyesi, kültür merkezinin toplantı salonu hariç diğer bölümlerinin bir bütün halinde işletme hakkını 10 yıllığına kiraya veriyor..

Adapazarı Belediyesi kentsel dönüşüm eğitimi Haberi

Adapazarı Belediyesi kentsel dönüşüm eğitimi


Adapazarı Belediyesi İmar Şehircilik Müdürlüğü, Yapı Kontrol ve Emlak İstimlâk Müdürlüğü personeline hafta sonunda 1 günlük kentsel dönüşüm eğitimi verildi.


Adapazarı Belediyesi Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Deverenli tarafından personele yönelik organize edilen seminerde, Planlı Alanlar TİP İmar Yönetmeliği, İmar Kanunu, Kentsel Dönüşüm ve karşılaşılan sıkıntılar ile çözüm yolları konulu eğitim verildi.

DAHA SAĞLAM BİNALAR

Eğitim seminerine konuşmacı olarak katılan Ankara Altındağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Yardımcısı ve Türkiye Belediyeler Birliği Yapı Komisyonu Başkanı Abdurrahman Keleş, mevzuat takibi ve hâkimiyet, işini bilerek yapmak ve ortak hareket etmek konusuna dikkat çekerek, “Müteahhitler, Proje Müellifleri ve Yapı Denetim firmaları ile periyodik bilgilendirme toplantıları yapılarak iletişim sağlanmalıdır. Ülkemizde yapılaşma hızla artıyor. Binaların daha sağlam, estetik ve planlı yapılması için betonarme projelerin detaylı olarak...