18 / 05 / 2024

adapazarı belediyesi park çalışmaları

adapazarı belediyesi park çalışmaları

Adapazarı Belediyesi’ nin yaptırdığı ve büyük beğeni toplayan parkların sayısı her geçen gün artıyor. Adapazarı sınırları içerisinde bulunan toplam 57 mahallede 211 park bulunduğu öğrenildi...

Adapazarı Belediyesi ticaret ve konut imarlı 3 arsa satacak!

Adapazarı Belediye Başkanlığı, Adapazarı ve Serdivan ilçelerinde yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret ve konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Adapazarı Belediyesi 3 iş yeri satacak! Taksitle iş yeri fırsatını kaçırmayın!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Adapazarı'nda yer alan üç adet iş yerini satışa çıkardı. Taksit imkanı sağlanan iş yerlerinin satış ihalesi 29 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Adapazarı Belediyesi'nden kat karşılığı sosyal kültürel tesis ve ticari alan yapım işi ihalesi!

Sakarya İli Adapazarı Belediyesi Başkanlığı, Sakarya'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Halk GYO, Adapazarı Belediye Binası'nı 10 milyon TL'ye satın aldı!

Halk GYO, Adapazarı Belediyesi mülkiyetinde bulunan Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 78 Ada 233 nolu parselde kayıtlı ana gayrimenkulün zemin ve 1. normal katındaki 3 no'lu bağımsız bölümü 10 milyon TL bedelle satın aldı. 

Adapazarı’ndaki 7 mahallenin imar planları askıda!

Adapazarı’ndaki 7 mahallenin imar planları bir aylık askıya çıkartıldı. Askıya çıkan Uygulamalı İmar Planları hakkında bilgi almak isteyen mahalle sakinleri bağlı olduğu mahalle muhtarlıkları ve Adapazarı Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü’ne müracaat edebilir.

‘Kentsel dönüşüm’ Adapazarı Belediye Meclisi gündeminde!

Adapazarı Belediyesi Şubat ayı Meclis Toplantısı’nda kentsel dönüşüm gündem oldu. Toplantı sonrasında Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu; “Kentsel dönüşümde çok cesaretliyiz.” dedi.

Adapazarı Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Adapazarı Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda imar planı konusu komisyona sevk edildi.

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Kepez'e 4 bin metrekarelik dev semt parkı!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 bin metrekare alanı ve bölgenin modern görüntüsüne gölge düşüren araziyi dev bir semt parkına dönüştürdü.

Adapazarı'nda 15 yılda hiç bir tarım arazisi imara açılmadı!

Adapazarı Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda, konuşan Saadet Partisi Meclis Üyesi Hayrettin Hacıbektaşoğlu, ''15 yılda hiç bir yerde tarım arazisini imara açmadık'' diye konuştu.

Beylikdüzü Belediyesi park alanını bataklığa çevirdi iddiası!

Beylikdüzü Belediyesi’nin yeşil alanı imara açmak istemesi Beylikdüzülü vatandaşlardan büyük tepki gördü. Bu kararı protesto eden vatandaşlar belediyeye sert tepki gösterdi.

Adapazarı'nda kaçak yapı denetimi!

Adapazarı Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, ''İmar Barışı sürecini suistimal etmek isteyenler olacaktır.Bu konuda titiz davranmalıyız” şeklinde konuştu.

adapazarı belediyesi park çalışmaları Haberi

adapazarı belediyesi park çalışmaları


Adapazarı sınırları içerisinde bulunan toplam 57 mahallede 211 park bulunduğu öğrenildi.


Adapazarı Belediyesi’nin yaptırdığı ve büyük beğeni toplayan parkların sayısı her geçen gün artıyor. Parklar farklı oyun grupları ile dikkat çekiyor. Masal parklarda sevilen çizgi film karakterleri Caillou, Pamuk Prenses ve Yedi Cücelerin maketten yapılmış figürlerinin yanında maket itfaiye ve vinçler de çocukların ilgi odağı oluyor. Çocukların vazgeçilmezi haline gelen masal parklarda yetişkinler için de spor aletleri bulunuyor. Yetkililerden alınan bilgilere göre Adapazarı sınırları içersinde bulunan 57 mahalle toplam 211 park olduğu belirtildi. Köylere ve mahallelere yapılan parkların 154 tanesi çocuk parkı, 57 tanesi spor parkı, 21 tanesi ise spor sahası olduğu öğrenildi.



Kastamonu...