06 / 05 / 2024

Adapazarı spor okulu

Adapazarı spor okulu

Adapazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından bu yıl toplam 10 mahallede spor sahası çalışmaları yapılıyor.

Çanakkale'de 12 Dev Adam Basketbol Okulu açıldı!

Çanakkale 12 Dev Adam Basketbol Okulu açıldı. Açılış töreni İstek 1915 Çanakkale Koleji Spor Salonu'nda yapılan basketbol okuluna, 9-12 yaş grubunda yaklaşık 200 kız ve erkek sporcu katılıyor.

Adapazarı’na 91 yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Adapazarı ilçemize ulaşım, çevre, altyapı, eğitim ve spor başlıklarında yatırımları hayata geçirdik. 68 milyonluk asfalt çalışması gerçekleştirdik." dedi.

Kocaeli'de bir okul daha spor salonuna kavuşuyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte bir okulu daha spor salonuna kavuşturuyor.

Çayırova Hasan Tahsin İlkokulu'na spor salonu inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova Hasan Tahsin İlköğretim Okulu için spor salonu inşa ediyor. Yapının temel uygulama çalışmaları sürüyor.

TOKİ Erzurum Karaçoban 16 derslikli ilköğretim okulu ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum İli Karaçoban İlçesi Akarsu-Kopal Mahallesi Spor Salonu ve Kavaklı Mahallesi 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

Üsküdar Medeniyet Okulu açıldı!

Üsküdar Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından başlatılan Medeniyet Okulu, Münevver Ayaşlı Kültür Merkezi’nde eğitime başladı.

Manisa Kula Zafer Okulu yenilendi!

Kula Belediyesi, Zafer Okulu’nun bahçesinde çevre düzenlemesinden spor sahasına kadar birçok çalışma yaparak okula yepyeni bir çehre kazandırdı

TOKİ Erzurum Karaçoban'a spor salonu ve ilköğretim okulu yaptıracak!

TOKİ Erzurum, Karaçoban ilçesi, Akarsu-Kopal Mahallesi spor salonu (2004.63 ) ve Kavaklı Mahallesi 222 ada 11 parsel 16 Derslikli İlköğretim Okulu (2004-47) inşaatları ihalesi 31 Ekim'de yapılacak.

Antalya Belediyesi'nden kadınlara özel spor okulu!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, kent genelinde kadınlar için özel sabah sporu programı düzenledi. Muratpaşa Belediyesi, 5 noktada da ücretsiz step, plates ve aerobik kursu vermeye başladı.

Sakarya Yenikent Meslek Yüksek Okulu Eylül'de tamam!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Meslek Yüksek Okulu’nun (MYO) bazı bölümlerini Adapazarı Camili bölgesine taşıyacak projede gelinen son noktayı sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

Samsun Canik'te dev spor tesisinin temeli atıldı!

Canik Belediyesi tarafından Yavuzselim Mahallesi’ne yapılan; içinde düğün salonu, müzik okulu ile kurs merkezinin bulunacağı kültür, eğitim ve spor tesisinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Kocaeli Başiskele Spor Salonu açıldı!

Başiskele Spor Salonu açılış töreniyle hizmete girdi. Açılış töreniyle beraber 2015-2016 Ücretsiz Spor Okulu sezonu da başlamış oldu.

Silivri'ye spor ve etkinlik alanı inşa ediliyor!

Silivri Kavaklı Mahallesi İlk ve Ortaöğretim Okulu yanında başlatılan çalışmalar kapsamında toplam 2500 metrekare alan üzerinde spor sahaları ve etkinlik alanı yapılarak Kavaklı Mahallesi’ne yeni bir meydan, spor ve etkinlik alanı kazandırılacak.

Adapazarı spor okulu Haberi

Adapazarı spor okulu

Adapazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından bu yıl toplam 10 mahallede spor sahası çalışmaları yapılıyor.


Adapazarı Belediyesi tarafından bu yıl Küçükhataplı, Karadavutlu, Aşırlar,Işıklar, Göktepe mahallelerine futbol sahası, Karaman, Korucuk, Tekeler, Turnadere ve Merkez Mahalle’ye de 5 adet basketbol sahası yapılıyor.Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, mahallelerde bir taraftan asfalt, yol açma ve kaldırım çalışmaları devam ederken bir taraftan da 10 mahallede basketbol ve futbol sahası yapılması için çalışma başlattıklarını söyledi.Futbol sahası yapımında 3 mahallede çalışmaların bittiğini kaydeden Başkan Dişli, “Küçükhataplı, Karadavutlu, Aşırlar,Işıklar ve Göktepe mahallemizde futbol sahası, Karaman,Korucuk, Tekeler, Turnadere ve Merkez Mahalle’de basketbol sahası çalışmalarımız sürüyor.Çalışmalarımız 1 ay içinde tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak” dedi.


Sporun gençler için önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Dişli, “Geleceğe hazırlanan bir toplumun sporu göz ardı...