27 / 04 / 2024

Kocaeli Başiskele Spor Salonu açıldı!

Kocaeli Başiskele Spor Salonu açıldı!

Başiskele Spor Salonu açılış töreniyle hizmete girdi. Açılış töreniyle beraber 2015-2016 Ücretsiz Spor Okulu sezonu da başlamış oldu.



Başiskele Spor Salonu açılış töreniyle hizmete girdi. Açılış töreniyle beraber 2015-2016 Ücretsiz Spor Okulu sezonu da başlamış oldu.


Kocaeli Başiskele ilçesine yapılan spor salonu bugün düzenlenen törenle açıldı. Açılış töreniyle birlikte 2012 yılından bu yana gerçekleştirilen ücretsiz spor okullarının 2015-2016 sezonu da başladı. Yeni spor salonunun açılış törenine İlçe Kaymakamı Ali Partal, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda öğrenci ve velileri katıldı.


Programın açılış töreninde Türkiye Tekvando Milli Takımı sporcularının özel gösteri büyük ilgi topladı. Ardından spor salonunda bulunan tüm öğrenciler branşları içerisinde spor müsabakaları gerçekleştirdi. Voleybol, Basketbol ve Masa Tenisi oynayan öğrenciler izleyenlerin beğenisini kazandı. Minikler ise jimnastik performansıyla adeta göz doldurdu. Gösterilerini tamamlayan minik jimnastikçilerden biri Arif Nihat Asya Bayrak Şiirini okudu. Tören sonunda öğrenciler ise hocalarıyla beraber öz çekim yaptı.

Başiskele Spor Salonunun açılışında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele ilçesinin gelişip nüfusunun yoğunlaştığını belirterek “Başiskele’nin nüfusu yüz bine yaklaştı, çok yoğun bir yapılaşma var, tercih edilen bir ilçe oldu şu anda en çok yapılaşmanın olduğunu ilçelerden biri. İnşallah doğal güzellikleri bozmazdan bu yapılaşmalara devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


Başkan Karaosmanoğlu spor salonunun Başiskele’ye, gençlere ve çocuklara hayırlı olması temennisinde bulundu. Son olarak Başkan İbrahim Karaosmanoğlu ve çalışanlar yeni açılan spor salonunun içini gezdi.


Hürriyet


Geri Dön