19 / 05 / 2024

ADAS İNŞAAT MEDİKAL TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADAS İNŞAAT MEDİKAL TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Adas İnşaat Medikal Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 900 bin TL sermaye ile bugün Maltepe'de kuruldu.

Demir fiyatlarına indirim geldi! İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 16 Nisan 2024 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları arz ve talep dengesine göre değişkenlik gösteriyor. İnce ve kalın demir oplarak satışa sunulun demirin güncel fiyatları ise merak edilip araştırılyor. İnşaat demir fiyatları ne kadar? 16 Nisan 2024 demir fiyat listesi.

Mikonos Adası’nın yanındaki Tragonisi Adası 50 milyon Euro'ya satılıyor!

Dünya jet sosyetesinin ve en zenginlerinin tatil cennetleri arasında başı çeken Ege’nin ortasındaki Mikonos Adası’nın yanı başındaki turistik ve cennet koyları ile ünlü Tragonisi Adası 50 milyon Euro bedelle satışa çıkarıldı. Kaya Adası olan Tragonosi’ye Mikonos’tan her sene binlerce zengin turist g

İtalya’da tutuklu mafya babası devlete 70 milyon euro değerindeki adasını hediye etmeyi teklif etti!

İtalya’nın en güçlü mafya örgütlerinden biri olan Camorra’nın önemli isimleri arasındaki Raffaele Imperiale’nin tutuklanmasından sonra devletle anlaşma yoluna gitmek istediği ve bu nedenle Dubai açıklarındaki adasını devlete bağışlamayı teklif ettiği öğrenildi.

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

Demir fiyatları atak yaptı! Fiyatlar resmen fırladı! İnce ve kalın demir fiyatı ne kadar? 25 Mayıs demir fiyatları

Demir fiyatları uzun bir aradan sonra atak yaptı. Demir fiyatlarına bugün zam geldi, fiyatlar resmen fırladı. İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar? İnşaat demir fiyatları kaç TL? 25 Mayıs 2023 demir fiyat listesi. 

İnşaat demir fiyatlarına dev indirim geldi! İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar? 9 Aralık 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün bir zam daha geldi. Bu hafta içinde peş peşe gelen zamlardan sonra demir fiyatları düştü. İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar oldu? 9 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

Tekeller Kalıp İnşaat Plastik Ham Madde Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekeller Kalıp İnşaat Plastik Ham Madde Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Ersan Ertuğrul tarafından kuruldu.

Demir fiyatlarına tekrar indirim geldi! İnce ve kalın demir fiyatları dibe vurdu! 18 Ekim 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına dün gelen 100 TL'lik indirimin ardından bugün tekrar  100 TL indirim geldi. Gelen indirim ile birlikte ince ve kalın demir fiyatları resmen dibe vurdu. Peki bugün demir fiyatları ne kadar? İşte 18 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

Gergen İnşaat Plastik Ham Madde Kalıp Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gergen İnşaat Plastik Ham Madde Kalıp Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da bin TL sermaye bedeli ile Bayram Hamurcu tarafından kuruldu.

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Dilber Çatılı tarafından kuruldu.

Centa İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Reklam Med.Pers.Dan.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Centa İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Reklam Med.Pers.Dan.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Centa İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Reklam Med.Pers.Dan.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Centa İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Reklam Med.Pers.Dan.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Centa İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Reklam Med.Pers.Dan.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de Ramazan Pırıltı tarafından kuruldu.

Med Construction İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Med Construction İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Durmuş Küzük, Emre Dağseven ve Mehmet Dağdibi ortaklığında kuruldu.

ADAS İNŞAAT MEDİKAL TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Haberi

ADAS İNŞAAT MEDİKAL TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Adas İnşaat Medikal Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 900 bin TL sermaye ile bugün Maltepe'de Aslan Süphanoğlu ve Meryem Süphanoğlu tarafından kuruldu.


Adas İnşaat Medikal Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres; Bağlarbaşı Mah. Kooperatif Cad. 48/B...