18 / 07 / 2024

Adaşlar Mobilya

Adaşlar Mobilya

Mobilya sektöründeki hızlı gelişmeler, üretilen mamülün tüketiciye ulaştırılması ve müşteri memnuniyetinin sağlanması konularını önemli hale getirdi. Pazarlama, reel ve inovatif yöntemleri uygulamaya sevk etti...

Mobilyada ‘yaz’ bereketi! Düğün sezonu ve yazlık alışverişleri mobilya satışlarını canlandıracak!

Mobilyacılar, yaklaşan yaz aylarını iple çekiyor. Düğün sezonunun başlaması birlikte evliliğe adım atacak çiftlerin mobilya alışverişleri şimdiden artarken, yaz aylarında bahçe mobilyalarına olan talebin de artması sektörü iyice hareketlendirecek.

Postacılar Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Tekstil İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Postacılar Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Tekstil İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 150 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Postacı tarafından açıldı.

Kredili konut satışları mobilya sektörünü de hareketlendirdi!

Kredili konut satışları ve düğün sezonunun başlaması mobilya sektörünü de hareketlendirdi...

İnegöl Mobilyacılar Odası, 2. Mobilya İhtisas OSB'den arsa istedi!

İnegöl Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Hizmet Destek Alanı projesi adı altında arsalar üretilip, odamıza kayıtlı olan üyelerimize sanayi sitesi yapmak istiyoruz'' dedi.

KDV indirimi mobilya satışlarını artırdı!

Mobilyada uygulanan KDV indirimleri satışlara yansıdı. Mobilya satışları yüzde 40 artarken, 30 binlik ek istihdam yaratıldı.

Vergi indirimi, mobilya ve beyaz eşya satışlarını artırdı!

KDV ve ÖTV'deki indirim beyaz eşya ve mobilya satışları artırdı. Mobilya satışlarında yüzde 55, beyaz eşya satışları ise yüzde 25 oranında artış yaşandı.

İstanbul Mobilya Fuarı kapılarını açtı!

İstanbul’da kapılarını açan Avrasya'nın en büyük mobilya fuarının 3 milyar dolarlık mobilya ihracatı hedefine 800 milyon dolarla katkı vermesi bekleniyor. 500’den fazla markanın yer aldığı ve pazara kadar sürecek fuarda binlerce yeni ürün ziyaretçi bekliyor.

Yabancılar mobilya harcamalarında Türkleri geçiyor!

Mobilya Sanayi iş Adamları Derneği Başkan Vekili Cüneyt Yanıkçıoğlu, 2016'da mobilya ihracatının 2,5 milyar doların üzerinde gerçekleşmesini beklediklerini ifade etti.

Türk mobilyacılar, Almanya'da İstanbul Mobilya Fuarı'nı tanıttı!

Türk mobilyacılar, Almanya'da İstanbul Mobilya Fuarı'nı tanıttı. MOSDER Başkanı Doğan: "10 milyar dolarlık ihracat hedefimize ancak yeni pazarlarla ulaşabiliriz" dedi.

MOSFED, Türkiye mobilya sektörü ile endüstriyel tasarımcıları buluşturdu!

MOSFED’in, Özyeğin Üniversitesi ile birlikte Uluslararası Endüstriyel Tasarım Kuruluşları Konseyi (ICSID) Yönetim Kurulu onuruna düzenlendiği iftar programında, Türkiye mobilya sektörünün önde gelen isimleri ile endüstriyel tasarımın gurupları bir araya geldi.

Ankaralı mobilyacılar, Çukurova Mobilya Yan Sanayi Fuarı'nı ziyaret etti!

Ankara Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri, Çukurova Mobilya Yan Sanayi Fuarı Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Döşemelik Kumaşlar, Kapı, Pencere ve Ahşap Teknolojisi ve Orman Ürünleri Fuarı'nı ziyaret etti.

12'nci İstanbul Mobilya Fuarı dün kapılarını açtı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ile TÜYAP işbirliğiyle düzenlenen 12'nci İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB 2016), dün kapılarını açtı.

Gizem Mobilya, İzmir Karabağlar'a mağaza açıyor!

İzmir'in yükselen değeri Gizem Mobilya, vintage, artdeco ve eklektik tarz mobilya konseptini sergileyeceği mağazası Gizem Exclusive'i Karabağlar'da hizmete açıyor.

Adaşlar Mobilya Haberi

Adaşlar Mobilya

Üretimden sonraki aşama olan pazarlama, reel ve inovatif yöntemleri uygulamaya sevk etti. Sektörde üretilen mamülün pazarlanması hususunda büyük başarılar elde eden, interaktif satış sistemini mobilya sektöründe uygulanabilir hale getiren “Mobilyaminegölden” adıyla internet üzerinden kurduğu pazarlama ağıyla Türkiye’nin en ücra köşesine kadar nakliye ve montaj taahhüdünü gerçekleştiren Adaşlar Mobilya’nın Genel Müdürü Alican ADAŞ’ın konu ile ilgili görüşlerine başvurduk.


Sayın ADAŞ, interaktif ortamda mobilya pazarlaması yapmak fikri nasıl doğdu? Bu yöntem ile mobilya pazarlamak ülkemizde kabul gördü mü?


Öncelikle teşekkür ederim.  İletişim ve bilgi paylaşımını, akılları hayrete düşürecek tarzda kolaylaştıran interaktif dünya, bir o kadar da,  ürün ve mamül pazarlama alanında, hayatı çok kolaylaştırdı. Pazarlama dünyası, interaktif satış dünyasına, yeni teknolojilere ayak uydurmaya çalışıyor. Pazarlama mantığımızı,  doğrudan satış zeminine ve interaktif yöntemi, hedef...