19 / 05 / 2024

Adel Kalemcilik fabrikaları

Adel Kalemcilik fabrikaları

Adel Kalemcilik, 77 milyon TL’lik yeni tesisinde üretim kapasitesini yüzde 30 artırdı. Kartal’dan Çayırova’daki yeni üretim tesislerine taşınan şirket; son iki yılda cirosunu iki kat artırarak 252 milyon liraya çıkardı.

Rusya gazına bel bağlayan Avrupa, bir bir fabrikaları kapatıyor!

On yıllardır Avrupa endüstrisi, kıtanın fabrikalarını ayakta tutan düşük maliyetli petrol ve doğal gaz tedarik etmek için Rusya'nın enerjisine güvendi. Avrupa Birliği'nin doğal gazının yaklaşık %40'ını sağlıyan Rusya gazı kesme tehditi içinde. İşte detaylar..

Elektrik fiyatları artınca fabrikalar üretimi durdurdu

Hollanda basınında yer alan haberlere göre ülkedeki bazı çinko, alüminyum ve demir fabrikaları artan elektrik fiyatlarıyla başa çıkamadıkları gerekçesiyle üretimi azaltma veya tamamen durdurma kararı aldı.

Türkiye Şeker Fabrikaları’ndan iş arayanlara müjde! 130 sürekli işçi alınacak! Bu fırsatı kaçırmayın

Türkiye Şeker Fabrikaları’ndan iş arayanlara müjde geldi. Türkiye Şeker Fabrikası, sürekli işçi alımı için ilan yayımladı. TŞF, çeşitli meslek dallarından toplamda 130 sürekli işçi alacak. İşte detaylar…

Adel Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Adel Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye'de Halil Mardinoğlu tarafından kuruldu.

Sabancı Holding'ten sürpriz satış kararı! O fabrikaları elden çıkaracak

Konut sektöründe artan maliyetlere paralel olarak çimento sektöründe satışların düşmesi Sabancı Holding'e iki fabrikayı satma kararı aldırdı. Holding iştiraki Çimsa, Kayseri ve Niğde'deki çimento fabrikalarını satışa çıkardı. İşte detaylar...

Şekerde karne dönemi başladı: Fabrikalar durma noktasına geldi

Piyasada yaşanan şeker sıkıntısı meyve suyu üreten fabrikalar başta olmak üzere tatlı sektöründe makinaları durma noktasına getirdi. Türk Şeker'de karne dönemi başladı. Sanayiciler şeker bulamamaktan ötürü Türk Şeker'e veryansın etti.

Fabrikalar rüzgar ve güneş enerjisine odaklandı! Kendini 2 yılda amorti ediyor!

Fabrikaların yeni gözdesi rüzgar ve güneş enerjisi yatırımları oldu. Üretilen enerjiyi satarak iki senede kendini amorti etmesi de fabrika sahiplerini cezbeden detaylar arasında yer alıyor.

Türkiye Şeker Fabrikaları'nın 9 ildeki taşınmazı 41.7 milyon TL'ye satıldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları'na ait çok sayıda kentteki gayrimenkulün satışı gerçekleşti 

OYAK Beton, OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş. ile birleşti!

OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş., hızlı ve karlı büyüme stratejisi çerçevesinde OYAK Beton ile birleşti.

Reysaş GYO Tuzla'daki deposunu 6 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO İstanbul İli Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesi'ndeki deposunu Adel Kalemcilik Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye 1 seneliğine 6 milyon TL'ye kiraladı.

Mehmet Sekmen: Erzurum'da yeni fabrikalar inşa edilecek!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'da işsizliğin önüne geçmek için yeni fabrikaların inşa edileceğini açıkladı.

SEKA fabrikalarının ve arazilerinin güncel durumu mecliste!

2005 yılında özelleştirilen SEKA fabrikalarının ve arazilerinin güncel durumu ve getirileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Özelleştirilen Şeker Fabrikalarının Kamulaştırılması Hakkında Kanun Teklifi!

Özelleştirilen Şeker Fabrikalarının Kamulaştırılması ve İşlemleri Devam Eden Fabrikaların Özelleştirme İşlemlerinin Durdurulması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. 

Adel Kalemcilik fabrikaları Haberi

Adel Kalemcilik fabrikaları

Anadolu Grubu şirketlerinden Adel Kalemcilik, 77 milyon TL’lik yeni tesisinde üretim kapasitesini yüzde 30 artırdı. Kartal’dan Çayırova’daki yeni üretim tesislerine taşınan şirket; son iki yılda cirosunu iki kat artırarak 252 milyon liraya çıkardı. Fabrikanın açılışında konuşan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, “Sanayicilik kahramanlıktır” dedi.


Anadolu Grubu ile dünyanın önde gelen kırtasiye markası olan Faber Castel ortaklığı, 77 milyon TL'lik yatırım ile yeni fabrikada devam edecek. İki grubun oyuncak ve kırtasiye alanındaki markası olan Adel Kalemcilik, Kartal tesisinden Çayırova'da inşa edilen yeni fabrikaya taşındı. Son iki yılda cirosunu iki kat artırarak 252 milyon TL'lik satışa ulaşan Adel Kalemcilik, yeni fabrikada üretim kapasitesini yüzde 30 artırdı. Şirket 2016 yılı itibariyle 450 çalışanı ve 270 milyon parçalık üretim kapasitesiyle 60'a yakın...