16 / 05 / 2024

Adele Kensington

Adele Kensington

Mutluluk büyüsü İngiltere’de düşük gelirli bir mahallede büyüyen ve Grammy ödüllü İngiliz şarkıcı Adele, mega malikane inşa ettiriyor.

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!

Dünyaca ünlü yıldızlar milyonluk evleri ile görenleri büyüledi! Kanye West-Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner, Rihanna, Brad Pitt- Angelina Jolie ve daha pek çoğunun evi görenlere şok yaşatacak! İşte detaylar...

Adele, Sylvester Stallone’nin malikanesini alıyor!

İngiliz şarkıcı Adele, LosAngeles'ta kendisine sekiz yatak odası, dokuz banyosu, üç süit odası ve geniş bir mutfak bulunan bir malikane almak için harekete geçti. 

Adele: Londra’dan asla ev alamam, çok pahalı!

Adele, British Vogue ile yakın zamanda gerçekleştirdiği bir röportajda; Los Angeles gayrimenkulüne 30 milyon doları aşkın yatırım yaptığını, fakat Londra’da yaşamayı tam olarak karşılayamadığını belirtti. Adele, "LA’de sahip olduğum türden bir evi Londra’da asla karşılayamam” dedi.

Adele, Kensington’da mega malikane yaptırıyor!

Mutluluk büyüsü İngiltere’de düşük gelirli bir mahallede büyüyen ve Grammy ödüllü İngiliz şarkıcı Adele, mega malikane inşa ettiriyor.

Adele, Ayşe Gülnev Sutton'un evini satın aldı!

İngiliz şarkıcı Adele kiralık oturduğu Sultan 5. Murad’ın torunu Ayşe Gülnev Sutton’un 13 odalı malikanesini 7 milyon sterline satın aldı. 

Meghan Markle ve Prens Harry'nin  3 milyon dolarlık tadilatına tepki!

Kensington Sarayı'ndan taşınan Meghan Markle ve Prens Harry'nin yeni evleri için yaptırdıkları 3 milyon dolarlık tadilatın masrafı tepkilere neden oldu.

Tarkan Londra’da 54 milyon liralık ev baktı!

Baba olduktan sonra daha çok yatırım yapan Tarkan'ın Prens Harry’nin de sarayının olduğu Londra’daki Kensington bölgesinden ev alacağı konuşuluyor. Megastar'ın beğendiği lüks villanın fiyatı ise yaklaşık 54 milyon lira.

Meghan Markle ve Prens Harry saraydan taşınacak!

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin en yeni üyesi Meghan Markle ve Prens Harry ünlü Kensington Sarayı'ndan taşınıp Windsor'da Kraliçe Elizabeth'in hediye ettiği Frogmore Kır Evi'ne taşınacak.

Adele Londra'da 30 milyon Euro değerinde eve taşınacak!

Dünyaca ünlü yıldız Adele memleketi Londra’ya geri dönüyor. 29 yaşındaki star, müziyen eşi Simon Konecki ile 30 milyon Euro değerinde bir eve taşınmayı planlıyor.

Adele, İngiltere East Grinstead bölgesinden ev aldı!

Adele, İngiltere'nin East Grinstead kentinden 4 milyon sterline bir malikane satın aldı. Adele'nin gözlerden uzak yaşamak istediği öğrenildi.

Prens Harry ile Meghan Markle Kensington Sarayı'na taşınacak!

Kraliyet ailesinin son bekar ismi Prens Harry sonunda aradığı aşkı Suits dizisinin yıldızı Meghan Markle'de buldu. İkili yakın zamanda Kensington Sarayı'na taşınacak.

Londra Tasarım Müzesi yeniden açılıyor!

Londra'da bulunan "Tasarım Müzesi" eski yerinden Kensington Caddesi'ndeki yeni binasına taşındı. Taşınma sebebiyle yeni binada yapılan açılışa binanın mimarı John Pawson katıldı.

Adele, Los Angeles'tan 9.5 milyon dolara malikane aldı!

Adele, Los Angeles'ın gözde semtlerinden birinden bir malikane satın aldı, 27 yaşındaki Adele yeni "yuvası" için 9.5 milyon dolar ödedi. Adele'in yeni evinin dört yatak odası, altı banyosu ve bahçesinde de büyük bir yüzme havuzu bulunuyor.

Adele Kensington Haberi

Adele Kensington

Mutluluk büyüsü İngiltere’de düşük gelirli bir mahallede büyüyen ve Grammy ödüllü İngiliz şarkıcı Adele, mega malikane inşa ettiriyor.

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; Adele, kraliyet üyelerinin yaşadığı Kensington’da 11 milyon Sterlin bedelle satın aldığı iki evi birleştirecek. 

Ünlü şarkıcı Adele'in Hollywood’da da ünlülerin yaşadığı arazide üç malikanesi bulunuyor.

Adele, Ayşe Gülnev Sutton'un evini satın...