22 / 05 / 2024

Adell Armatür ve Vana Fabrikaları

Adell Armatür ve Vana Fabrikaları

Endüstri Grubu'nun amiral gemisi Adell Armatür ve Vana Fabrikaları, sektöründe 6 yıl garanti uygulayarak fark yarattı ve pazar payını yüzde 15'e çıkardı. 31 yıldan bu yana sektörde faaliyet gösteren şirket, üçüncü kuşak tarafından yönetiliyor

Ledvance'den profesyoneller için LED armatür serisi!

LED lamba ve LED armatür alanlarında son tüketiciye ve profesyonellere uygun geniş ürün seçeneği sunan LEDVANCE, sekiz farklı armatür serisi ile geliyor.

Kale Banyo Tandem armatür serisiyle banyolarda kullanım kolaylığı!

Kale Banyo, ‘Tandem’ armatür serisi ile banyo ve mutfaklarda ergonomik kullanım imkanı sunuyor.

Kale Lagun armatür ile yeni nesil banyolar yaratıyor!

Kale, sıra dışı tasarıma sahip ‘Lagun’ armatür serisiyle yeni nesil banyolar yaratıyor. Kaliteli, fonksiyonel ve estetik ürünleriyle yaşam konforunu artıran Kale, sıra dışı tasarıma sahip ‘Lagun’ armatür serisiyle yeni nesil banyolar yaratıyor.

Artema Q-Line Blueco armatür ile enerjiden tasarruf!

Artema, sürdürülebilirlik anlayışını, maksimum su ve enerji tasarrufu sağlamaya yönelik olarak geliştirilen Q-Line Blueco armatürle ortaya koyuyor. Artema Q-Line Blueco armatür ile enerjiden tasarruf edebiliyorsunuz.

Çankırı ve Karabük'te elektrik kesintisi! 8 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Çankırı ve Karabük'te 8 Kasım 2014 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak. İşte o bölgeler...

Diyarbakır'a Türkiye’nin 6. büyük kültür ve kongre merkezi inşa edilecek!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı ve Türkiye’nin 6’ıncı, bölgenin de en büyük salonuna sahip Kültür ve Kongre Merkezi’nin inşaatı hızla yükseliyor. Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı, inşaat alanını gezerek incelemeler yaptı....

Çankırı ve Devrek'te 5 saatlik elektrik kesintisi! 4 Kasım 2014

Başkent Elektrik tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Çankırı ve Devrek'te 4 Kasım 2014 tarihinde (bugün) 5 saat sürecek elektrik kesintisi uygulanacak.

Yerel Yönetimler Kültür ve Sanat Çalıştayı yapıldı!

Kültür ve sanat çalışmalarını daha da güçlendirmeyi hedefleyen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı’nca düzenlenen “Yerel Yönetimlerde Kültür -Sanat Çalıştayı” Haliç Kongre Merkezi’nde yapıldı.

Korunması gerekli taşınmaz kültür ve tabiat varlıkları yönetmeliği!

Korunması gerekli taşınmaz kültür ve tabiat varlıklarının ve sitlerin tespit ve tescili yönetmeliği 13 Mart 2012 tarihinde 28232 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte korunması gerekli taşınmaz kültür ve tabiat varlıkları yönetmeliği..

Korunması gerekli taşınmaz kültür ve tabiat varlıklarının tespit ve tescili!

Bakanlıkça tespiti yapılan taşınmaz kültür varlıkları ile sitlerin korunması gerekli olanlarının, koruma bölge kurulu kararıyla belirlenerek tescil ediliyor. İşte korunması gerekli taşınmaz kültür ve tabiat varlıklarının tespit ve tescili işlemleri..

Şemsi Bayraktar: Çayır ve meralar korunmalı!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, hayvancılıkta kaba yem ihtiyacının karşılanması ve et-süt maliyetlerinin düşürülmesi bakımından çayır ve meraların öneminin büyük olduğunu vurguladı...

Bartın, Çankırı ve Zonguldak'ta elektrik kesintisi!

Bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında Ankara, Bartın, Çankırı ve Zonguldak'ta 11 Ekim Cumartesi günü elektrik kesintisi uygulanacak. Elektrik kesintisi uygulanacak yerler haberimizin içinde yer alıyor

İtalya Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı Kuşadası'nda açıldı!

İtalya Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı Kuşadası'nda açıldı. Armatür, banyo, inşaat boruları ve ısıtma-soğutma sitemleri üreticileri, Kuşadası Efes Kongre Merkezi'nde, "İtalyan Günleri" adıyla açılan fuarda buluştu.

Adell Armatür ve Vana Fabrikaları Haberi

Adell Armatür ve Vana Fabrikaları



Endüstri Grubu'nun amiral gemisi Adell Armatür ve Vana Fabrikaları, 39 ülkeye ihracat gerçekleştirerek dünya markaları arasında edindikleri yeri daha da güçlendirme hedefi ile yoluna devam ediyor.



İnşaat sektörünün tamamlayıcılarından biri olan armatür sektörü yerli-yabancı firmaların faaliyet gösterdiği bir sektör olarak biliniyor. Son yıllarda kaliteli ürünleri ve değişik tasarımları ile dikkat çeken yerli markalar da bu pazardan ciddi pay almaya başladılar.


Bunlardan biri de sektörde 6 yıl garanti uygulamasına başlatarak pazar payını yüzde 15’lere çıkarmayı başaran Adell Armatür.


Adell Armatür Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ali Topçu, üretimini gerçekleştirdikleri banyo ve mutfak armatürlerine sektörde ilk defa 6 yıl garanti vererek pazar paylarını yüzde 15’lere çıkardıklarını söylüyor.


Şirket olarak geliştirdikleri iş modellerinde müşteri hizmetlerinin önemli bir yeri olduğuna dikkat çeken Topçu, müşteri hizmetlerine verilen önem gereği...