17 / 05 / 2024

adem bulut kimdir

adem bulut kimdir

Adem Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adem Bulut, ev alırken dikkat edilmesi gerekenleri anlattı. Bulut, ev alırken bir mimar veya teknikerle gezilmesinin daha iyi olacağını söyledi.

Fazlı Bulut kaç yaşında, kimdir?

İş dünyasındaki başarıları ve deneyimiyle tanınan bir iş insanı olan Fazlı Bulut kimdir? Fazlı Bulut kaç yaşında? Fazlı Bulut daha önce hangi görevlerde yer aldı? İşte ayrıntılar...

Mehmet Bulut kimdir? Mehmet Bulut nereden mezundur?

Mehmet Bulut ne iş yapıyor? Mehmet Bulut’un mesleği nedir? Mehmet Bulut nereden mezundur? İşte detaylar!

Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi olan Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Mehmet Bulut toplam kaç dil biliyor? Ne iş yapıyor? Mehmet Bulut nerede doğdu?

Servet GYO Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Mehmet Bulut toplam kaç dil biliyor? Mehmet Bulut kimdir? Ne iş yapıyor? İşte Mehmet Bulut’a ilişkin merak edilen her şey...

Özge Bulut Maraşlı Kimdir? 

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Özge Bulut Maraşlı Kimdir? Özge Bulut Maraşlı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özge Bulut Maraşlı'nın biyografisi..

Egatek Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Egatek Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Bulut ve Eren Akyıldız ortaklığında kuruldu.

Deka Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Deka Yapı Denetim Limited Şirketi Pendik’te  50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Bulut tarafından kuruldu.

Adem Atmaca kimdir? 

Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca kimdir? Adem Atmaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Adem Atmaca'nın biyografisi...

Konutta stoklar bitiyor! Fiyatlar artacak!

KOMÜT Başkanı Adem Bulut, müteahhitlerin ellerindeki konut stokunun bitme noktasına geldiğini belirtti. Bulut, stokalrın bitmesine bağlı olarak fiyatların artacağına dikkat çekti.

Konyalı müteahhitler inşaat sektörünü değerlendirdi!

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Başkanı Adem Bulut ve (KOMÜT) yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirdikleri basın toplantısında inşaat sektörünün durumu ve geleceği üzerine değerlendirmeler yaptı.

Ömer Bulut kimdir?

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın belediye başkan aday adayı olarak kurumdan ayrıldı. Akabinden TOKİ Başkanlığı görevibe vekaleten Başkan Yardımcısı Ömer Bulut atandı. Peki, Ömer Bulut kimdir?

Mehmet Abdi Bulut kimdir?

Mehmet Abdi Bulut, AK Parti Kilis Belediye Başkan Adayı olarak seçildi. Peki, Kilis Eski Belediye Başkanı olan Mehmet Abdi Bulut kimdir?

Adapark Konakları ile Konya yaşam merkezine kavuşuyor!

Adem Bulut İnşaat tarafından inşa edilen Yazır bölgesinde inşa edilen Adapark Konakları ile Konya yeni bir yaşam merkezine kavuşuyor. 

adem bulut kimdir Haberi

adem bulut kimdir

TÜRK toplumunun, evini bir yaşam yeri bir yuva olarak kullandığı için çok şey ifade ettiğini belirtin Bulut, "Bizim müşteri kitlemiz çoğunluk olarak memur ve sanayici kısmından oluşuyor. Memurlar genelde çift maaşlı olduğu için satışlar kredi ile gerçekleşiyor. Hayatında belki de tek alacağı ev olduğu için firmaları araştırıyor. Konya'da yaşam yerleri gitgide değişiyor. Şuan da Konya'da ki en fazla nüfus Selçuklu'da bulunmaktadır. Yaşam şartlarının elverişli olması, ulaşımın kolay olması, alışveriş merkezlerinin, üniversitelerin ve birçok sosyal imkanın bulunması buraları daha cazip hale getiriyor. Bunlardan ziyade ev alırken bir emlakçı ile değil de bir mimar veya teknikerle gezilmesi daha iyi olacaktır. Ama öncelik olarak firmaya bakacak, projeye bakacak, kuruma bakacak en önemilisi ise bütçesine bakacak. Yani kısacası şöyle söylemek gerekirse herkesin tek...