23 / 07 / 2024

Adem Ceylan yenimahallede dönüşüm zamanı geldi

Adem Ceylan yenimahallede dönüşüm zamanı geldi

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan Demetevler'de seçim bürosu açılışı yaptı. Yüzlerce vatandaşın katıldığı açılışa, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, Yenimahalle İlçe Başkanı Ramazan Çan'da eşlik etti...

Ceylan İnşaat İskenderun'da yeni konutlar inşa ediyor!

İnşaat sektöründe endüstriyel yapılarla adından söz ettiren Ceylan İnşaat, İskenderun Belen ve Denizciler’de inşa ettiği modern konutlarla yeni yaşam alanları oluşturmaye devam ediyor.

Roof Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Roof Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Kantürk ve Adem Ceylan ortaklığında kuruldu. 

Adem Atmaca'dan Bahçeşehir Göleti açıklaması!

Atmaca Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca son dönemde sıkça gündeme gelen Bahçeşehir Gölet projesiyle ilgili bazı açıklamalar yaptı. İşte Adem Atmaca'nın o açıklamaları...

Ceylan İnşaat’ın Zer projeleri komşuluk ilişkilerini güçlendiriyor!

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, 'Önce İnsan' prensibiyle büyük sitelerdeki komşuluk ilişkilerini tekrar canlandırmak istediklerini söyeldi.

Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri sahiplerini buldu!

Ceylan İnşaat 16. Türkiye Spor Ödülleri düzenlenen törenleri sahipleri buldu. Halk oylaması ile ödüllerin takdim ediliği törende Beşiktaş, beş farklı kategoride birinciliği göğüsledi.

Bodrum Point İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodrum Point İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Yüzbaşıoğlu Otomotiv Mamülleri, Adem Ceylan Lojistik Kiralama Taahhüt, Evranos Yapı Sanayi Ticaret ve Serhatlı Triko Konfeksiyon Sanayi ortaklığında Çekmeköy’de 11 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

16. Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri 22 Ocak'ta sahiplerini buluyor!

16' ncısı düzenlenen Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri Töreni, Hilton İstanbul Bomonti Conference Center’da 22 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek...

Ceylan İnşaat, Türkiye’nin inşaat alanındaki altın markası seçildi!

1995 yılından itibaren inşaat sektöründe faaliyetlerine devam eden Ceylan İnşaat, İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi Etkinlikleri kapsamında 1'incisi gerçekleştirilen Türkiye Altın Marka Ödülleri'nde  ‘Yılın İnşaat Markası’ ödülünü aldı.

Vefakar Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Vefakar Yapı İnşaat Anonim Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Adem Ceylan, Fatih Dağlar ve Ahmet Cemil Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Yılın İnşaat Markası ödülü Ceylan İnşaat’a verildi!

Ceylan İnşaat Yılın İnşaat Markası ödülünün sahibi oldu. Türkiye Altın Marka Ödülleri’nin halk oylaması sona erdi. İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi Etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilecek olan 1’inci Türkiye Altın Marka Ödülleri’nin halk oylaması sonucu ödül sahipleri belli oldu.

Mehmet Ceylan: İmar ve dönüşüm çalışmalarımız sürüyor!

Karabük İl Müdürlüğü'nde Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan'ın katılımı ile basın toplantısı düzenlendi. 

Ceylan İnşaat ‘Yılın Kurumsal Şirketi’ ödülünün sahibi oldu!

Ceylan İnşaat, Altın Badem Ödülleri’nden ‘Yılın Kurumsal Markası’ ödülüne layık görüldü. Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, "Türkiye’nin en güzel beldelerinden biri olan Datça’da bu ödülü almaktan gurur duyuyoruz" dedi.

Ceylan İnşaat'tan 3 bin 500 yeni konut!

Zer Kartal projesini geçtiğimiz günlerde tanıtan Ceylan İnşaat, 2017-2020 yılları arasında 3 bin 500 yeni konut inşa edecek.

Adem Ceylan yenimahallede dönüşüm zamanı geldi Haberi

Adem Ceylan yenimahallede dönüşüm zamanı geldi

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan Demetevler'de seçim bürosu açılışı yaptı. Yüzlerce vatandaşın katıldığı açılışa, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, Yenimahalle İlçe Başkanı Ramazan Çan'da eşlik etti. 


Adem Ceylan açılışta yaptığı konuşmada Yenimahalle'de artık değişim zamanın geldiğini söyledi. Bu dönemde Yenimahalle için kayda değer hiçbir yatırımın yapılmadığını belirtti. Ceylan" Sizin için ne yaptılar. 5 yıl içinde Yenimahalle'de taş taş üstüne konuldu mu?"diyerek Yenimahalle'nin kaderine terk edildiğini söyledi. Hala hazırda yapılan çalışmaların çoğunun önceki dönem de başlanmış projeler olduğunun da altını çizdi. 


Artık hesap sorma zamanın geldiğini dile getiren Ceylan "Bizim hesap soracağımız yer sandıktır. Bu millet 30 Mart akşamı hesabı kesecektir" dedi. Demetevler için önceki dönemde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortak proje çalışması yapıldığını söyleyen Adem Ceylan...