11 / 05 / 2024

Adem Ceylan: Yenimahalle 'de artık dönüşüm zamanı geldi!

Adem Ceylan: Yenimahalle 'de artık dönüşüm zamanı geldi!

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan Demetevler'de seçim bürosu açılışı yaptı. Yüzlerce vatandaşın katıldığı açılışa, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, Yenimahalle İlçe Başkanı Ramazan Çan'da eşlik etti...



Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan Demetevler'de seçim bürosu açılışı yaptı. Yüzlerce vatandaşın katıldığı açılışa, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, Yenimahalle İlçe Başkanı Ramazan Çan'da eşlik etti. 


Adem Ceylan açılışta yaptığı konuşmada Yenimahalle'de artık değişim zamanın geldiğini söyledi. Bu dönemde Yenimahalle için kayda değer hiçbir yatırımın yapılmadığını belirtti. Ceylan" Sizin için ne yaptılar. 5 yıl içinde Yenimahalle'de taş taş üstüne konuldu mu?"diyerek Yenimahalle'nin kaderine terk edildiğini söyledi. Hala hazırda yapılan çalışmaların çoğunun önceki dönem de başlanmış projeler olduğunun da altını çizdi. 


Artık hesap sorma zamanın geldiğini dile getiren Ceylan "Bizim hesap soracağımız yer sandıktır. Bu millet 30 Mart akşamı hesabı kesecektir" dedi. Demetevler için önceki dönemde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortak proje çalışması yapıldığını söyleyen Adem Ceylan buna rağmen rağmen mevcut yönetimin "Biz hükümetle ortak proje yapmayız" diyerek projeyi ellerin tersi ile geri ittiklerini ve halkı mağdur ettiklerini söyledi. 


PROJELERİMİZİN HEPSİ HAZİR 


Ceylan konuşmasına söyle devam etti "Allah nasip ederse 31 Mart sabahı hemen bunun startını vereceğiz. Birinci etap ile Demetevler Kentsel Dönüşüm Projesi hemen başlayacak. Değerli hemşerilcrim Demetevler'de büyük bir otopark problemi var. İlk el atacağımız sorunlardan birisi de budur. 


Büyükşehir Belediye Başkanımız dünyanın en büyük Tema Parklarından Ankapark'ı yapıyor. Bizde sizin huzurunuz için Cemre Parkı'nı mini bir tema parka dönüştüreceğiz. Sizlerde gönül huzuru ile o parklarda çayınızı kahvenizi içeceksiniz. 


Allah nasip ederse projelerimizin hepsi hazır. Her mahalleye kreş yapacağız. Çocuklarımız okul öncesi eğitimde huzur ve rahat edecekler. Çocuklarımızın okuldan geldikten sonra gidebilecekleri etüt merkezleri yapacağız. 


Bu etüt merkezleri ve kreşlerimiz ücretsiz olacak. Bu projelerle çocuklarımız eğitim desteği alabileceği gibi spor faaliyetleri alanlarında da kendilerini geliştirecek. Demetevler bölgemize kadınlarımız ve kızlarımızın gidebileceği kadınlar kültür merkezi yapacağız. Demetevler'de yapacağımız bu tür spor ve sosyal yaşam merkezleri ile daha rahat ve güvenli bir yaşam alanı oluşturulacak. Her projemizde yüzme havuzumuzun yanı sıra birçok sosyal yaşam aktivitesi olacak. 


Her mahalleye olduğu gibi Demetevler'e de mahalle konağı yapacağız. Mahallede oturanlar günlerini ve taziyelerini yapabilecekler. Hemşeri demeklerini bir çatı altında toplayacak, Her birine bir yer açıp anahtarlarını vereceğiz. Ayrıca içlerinde konferans salonları bulunacak. Bu yerlerde her türlü aktivitesini yapabilecek. 


Yenimahalle'nin her yerine düşündüğümüz sağlık merkezi ve özellikle iki bölgede engelli sağlık merkezini Demetevler'de de yapacağız. Siz bunları hak ediyorsunuz" dedi. Konuşmanın ardından seçim bürosunun açılışını yapan Adem Ceylan Vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. 


Ankara İl Gazetesi 


Geri Dön