23 / 07 / 2024

Adem Ceylan ankara yenimahalle projesi

Adem Ceylan ankara yenimahalle projesi

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan Demetevler'de seçim bürosu açılışı yaptı. Yüzlerce vatandaşın katıldığı açılışa, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, Yenimahalle İlçe Başkanı Ramazan Çan'da eşlik etti...

Nevzat Ceylan: AnkaPark en kısa sürede açılmalı!

AnkaPark’ın en kısa süre içerisinde faaliyete geçmesi gerektiğinden bahseden AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, “1,3 milyon metrekare alan üzerine kuru olan ve 12 farklı tematik bölümden meydana gelen parkta 2 bin 117 eğlence ünitesi bulunuyor.

Roof Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Roof Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Kantürk ve Adem Ceylan ortaklığında kuruldu. 

Bodrum Point İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodrum Point İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Yüzbaşıoğlu Otomotiv Mamülleri, Adem Ceylan Lojistik Kiralama Taahhüt, Evranos Yapı Sanayi Ticaret ve Serhatlı Triko Konfeksiyon Sanayi ortaklığında Çekmeköy’de 11 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Vefakar Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Vefakar Yapı İnşaat Anonim Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Adem Ceylan, Fatih Dağlar ve Ahmet Cemil Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Mehmet Ceylan: Şırnak'ı ve Cizre'yi yeniden inşa ediyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Ceylan, belediyelere görevlendirme yapılmasıyla ilgili, "Kardeş belediyecilik anlayışıyla özellikle Ankara, İstanbul, Bursa, Kocaeli gibi AK Partili büyükşehir belediyeleri, kardeş şehirler oluşturdu." dedi.

1 Ocak'tan itibaren belgesiz işçi çalıştırılmayacak!

Bugüne kadar belgesiz işçi çalıştıranlar sadece uyarılıyordu. Bu durum 1 Ocak’tan itibaren değişiyor. Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanı Adem Ceylan, 48 tehlikeli ve çok tehlikeli meslekte belgesiz işçi başına 500 lira ceza geleceğini vurguladı.

Ankara marka şehir olma yolunda ilerliyor!

AKP Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, meclis toplantısında Ankara'nın artık memur şehri değil, marka şehir olma yolunda çok önemli hizmetler almaya başladığını söyledi..

Derince Yenikent Mahallesi'ndeki arazi ihalesinin kazananı belli oldu!

Derince Belediyesi TOKİ’den satın aldığı Yenikent Mahallesi bölesindeki yaklaşık 25 dönümlük araziyi ihaleye çıkardı. Kıyasıya geçen ihalede Yelkent adına Adem Ceylan sunduğu 25 milyon artı KDV ile ihaleyi kazandı.

Adem Akın: İnşaat sektörünün geleceği parlak!

Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Adem Akın, güven ortamı sağlandığı sürece inşaat sektörünün geleceğinin parlak olduğunu söyledi. Akın, Başkent ekonomisinin hızlı büyüme trendini devam ettireceğini de kaydetti.

Adem Akın: Güven ve istikrar inşaat sektörünü büyütür!

ANGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Adem Akın, güven ortamı sağlandığı sürece inşaat sektörünün geleceğinin parlak olduğunu söyledi. Akın, “Ankara’da önümüzdeki dönemde de çok büyük yatırımlar yapılacak" dedi...

Adem Ceylan Yenimahalle kentsel dönüşüm projelerini anlattı!

Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Ceylan Yenimahalle'nin kentsel dönüşümü tamamlanmış, yeşil alanları ile örnek olacak, sosyal donatı alanları ile kendinden söz ettirecek bir ilçe olacağını da sözlerine ekledi...

Adem Ceylan: Kentsel dönüşüm önemli!

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkanı adayı Adem Ceylan, Şentepe Düğün Salon'unda Şentepelilerle buluştu. Ceylan, "Demetevler, Karşıya, Şentepe başta olmak üzere Yenimahalle'de kentsel dönüşüme önem vereceklerini belirtti.

Adem Ceylan Şentepe kentsel dönüşüm projelerini açıkladı!

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Şentepelilerle buluştu. Adem Ceylan Şentepe başta olmak üzere Yenimahalle'de kentsel dönüşüme önem vereceklerini belirtti...

Adem Ceylan ankara yenimahalle projesi Haberi

Adem Ceylan ankara yenimahalle projesi

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan Demetevler'de seçim bürosu açılışı yaptı. Yüzlerce vatandaşın katıldığı açılışa, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, Yenimahalle İlçe Başkanı Ramazan Çan'da eşlik etti. 


Adem Ceylan açılışta yaptığı konuşmada Yenimahalle'de artık değişim zamanın geldiğini söyledi. Bu dönemde Yenimahalle için kayda değer hiçbir yatırımın yapılmadığını belirtti. Ceylan" Sizin için ne yaptılar. 5 yıl içinde Yenimahalle'de taş taş üstüne konuldu mu?"diyerek Yenimahalle'nin kaderine terk edildiğini söyledi. Hala hazırda yapılan çalışmaların çoğunun önceki dönem de başlanmış projeler olduğunun da altını çizdi. 


Artık hesap sorma zamanın geldiğini dile getiren Ceylan "Bizim hesap soracağımız yer sandıktır. Bu millet 30 Mart akşamı hesabı kesecektir" dedi. Demetevler için önceki dönemde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortak proje çalışması yapıldığını söyleyen Adem Ceylan...