03 / 05 / 2024

Adem Ceylan kimdir

Adem Ceylan kimdir

Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Ceylan Yenimahalle'nin kentsel dönüşümü tamamlanmış, yeşil alanları ile örnek olacak, sosyal donatı alanları ile kendinden söz ettirecek bir ilçe olacağını da sözlerine ekledi...

Adem Ceylan: Kentsel dönüşüm önemli!

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkanı adayı Adem Ceylan, Şentepe Düğün Salon'unda Şentepelilerle buluştu. Ceylan, "Demetevler, Karşıya, Şentepe başta olmak üzere Yenimahalle'de kentsel dönüşüme önem vereceklerini belirtti.

Adem Ceylan Şentepe kentsel dönüşüm projelerini açıkladı!

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Şentepelilerle buluştu. Adem Ceylan Şentepe başta olmak üzere Yenimahalle'de kentsel dönüşüme önem vereceklerini belirtti...

Adem Ceylan: Yenimahalle 'de artık dönüşüm zamanı geldi!

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan Demetevler'de seçim bürosu açılışı yaptı. Yüzlerce vatandaşın katıldığı açılışa, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, Yenimahalle İlçe Başkanı Ramazan Çan'da eşlik etti...

Adem Atmaca kimdir? 

Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca kimdir? Adem Atmaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Adem Atmaca'nın biyografisi...

Roof Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Roof Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Kantürk ve Adem Ceylan ortaklığında kuruldu. 

Bodrum Point İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodrum Point İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Yüzbaşıoğlu Otomotiv Mamülleri, Adem Ceylan Lojistik Kiralama Taahhüt, Evranos Yapı Sanayi Ticaret ve Serhatlı Triko Konfeksiyon Sanayi ortaklığında Çekmeköy’de 11 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Vefakar Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Vefakar Yapı İnşaat Anonim Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Adem Ceylan, Fatih Dağlar ve Ahmet Cemil Yıldırım ortaklığında kuruldu.

1 Ocak'tan itibaren belgesiz işçi çalıştırılmayacak!

Bugüne kadar belgesiz işçi çalıştıranlar sadece uyarılıyordu. Bu durum 1 Ocak’tan itibaren değişiyor. Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanı Adem Ceylan, 48 tehlikeli ve çok tehlikeli meslekte belgesiz işçi başına 500 lira ceza geleceğini vurguladı.

Derince Yenikent Mahallesi'ndeki arazi ihalesinin kazananı belli oldu!

Derince Belediyesi TOKİ’den satın aldığı Yenikent Mahallesi bölesindeki yaklaşık 25 dönümlük araziyi ihaleye çıkardı. Kıyasıya geçen ihalede Yelkent adına Adem Ceylan sunduğu 25 milyon artı KDV ile ihaleyi kazandı.

Adem Erkol kimdir?

Mimar Adem Erkol kimdir? Mimar Adem Erkol, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Adem Erkol, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Adem Erkol..

Zeynel Ceylan kimdir?

İNTES Disiplin Kurulu Üyesi Zeynel Ceylan kimdir? Zeynel Ceylan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zeynel Ceylan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Zeynel Ceylan...

Zeynep Ceylan kimdir?

Mimar Zeynep Ceylan kimdir? Mimar Zeynep Ceylan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zeynep Ceylan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Zeynep Ceylan..

Adem Ejder kimdir?

Çanakkale Eceabat Belediye Başkanı Adem Ejder kimdir? Adem Ejder, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Adem Ejder, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Adem Ejder...

Adem Murat Yücel kimdir?

Antalya Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel kimdir? Adem Murat Yücel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Adem Murat Yücel, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Ece Ceylan Baba kimdir?

Mimar Ece Ceylan Baba kimdir? Mimar Ece Ceylan Baba, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Ece Ceylan Baba, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Ece Ceylan Baba..

Mehmet Ceylan kimdir?

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan kimdir? Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Ceylan, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Ceylan..

Adem Ceylan kimdir Haberi

Adem Ceylan kimdir

ANKARA- AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan Yenimahalle'de yaşayan Çorumlular ile buluştu. Geceye Eski Sanayi Bakanı Nihat Ergün, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Al. parslan ve çok sayıda davetli katıldı. Âdem Ceylan yaptığı konuşmada Yenimahalle'ye her kesimin değer l gördüğü, kadınların önemsendiği, engellilerin tüm hizmetlerden faydalanabildiği, yaşlıların ihmal edilmediği, gençlerin geleceğinin düşünüldüğü, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden hizmet üretecek bir yönetim anlayışı getireceklerini söyledi. Yenimahalle'nin yeni dönemde cazibe merkezi olacağını belirten Ceylan, Hemşeri Konakları, Kültür Merkezleri, Spor Kompleksleri gibi toplumun tüm kesimlerine hitap edecek birçok projeye kavuşacağını söyledi. Ceylan Yenimahalle'nin kentsel dönüşümü tamamlanmış, yeşil alanları ile örnek olacak, sosyal donatı alanları ile kendinden söz ettirecek bir ilçe olacağını da sözlerine ekledi. 



Anayurt...