16 / 06 / 2024

Adem Kuyumcu turizm

Adem Kuyumcu turizm

Okan Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümü ve Okan Turizm Uygulama ve Araştırma Merkezi ile EHDD tarafından düzenlenen “Engelsiz Turizm İçin Engelsiz Tesisler” başlıklı seminere katılan EHDD Başkanı Adem Kuyumcu Türkiye turizmi ile ilgili konuştu...

Aş Mirado İnşaat Turizm Organizasyon Temizlik Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Aş Mirado İnşaat Turizm Organizasyon Temizlik Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Şaka tarafından kuruldu.

Mekace İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mekace İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Karataş ve Mürsel Coşkun ortaklığında kuruldu.

Reform Construction İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reform Construction İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Adem Ceran tarafından kuruldu.

İstanbul Experıences Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Experıences Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Burak Kuyumcu tarafından kuruldu.

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Bakırköy'de Adem Kulakcı tarafından tarafından kuruldu.

Emek Aleph Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Turizm Otomotiv Limited Şirketi Kuruldu!

Emek Aleph Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Turizm Otomotiv Limited Şirketi Bakırköy'de Adem Kulakcı tarafından kuruldu.

Turkin Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Turkin Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Fatih'te Adem Durna tarafından kuruldu.

Area İnşaat Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Adem Yavuz Şubesi açıldı!

Area İnşaat Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Adem Yavuz Şubesi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berkin Saygı tarafından açıldı.

Adosse Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Adosse Turizm Otelcilik Limited Şirketi Kartal’da  500 bin TL sermaye bedeli Adem Basum tarafından kuruldu.

Demtech Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Demtech Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Adem Hatunoğlu ve Muammer Çakal ortaklığında kuruldu.

Dalyan Park Turizm Otelcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dalyan Park Turizm Otelcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   700 bin  TL sermaye bedeli ile Adem Seçkin Turan tarafından kuruldu.

Sancaksoy Turizm Otelcilik Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancaksoy Turizm Otelcilik Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 150 bin TL sermaye bedeli  ile Adem Soy, Fadıl Soy ve Süleyman Sancak tarafından kuruldu.

Ovit Danışmanlık Gıda Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ovit Danışmanlık Gıda Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Koçal tarafından kuruldu.

Adem Kuyumcu turizm Haberi

Adem Kuyumcu turizm

Bir tesisin engelsiz olması için fiziksel koşullarının, bedensel engelliler, tekerlekli sandalye kullanıcıları, görme engelliler, işitme engelliler, konuşma engelliler ve yakınlarıyla birlikte tatil yapan zihinsel engellilere uygun olması gerektiğini belirten Kuyumcu, belediyelerin yanlış uygulamaları, mimarların hataları ve tatil yapamayan engellilerin sorunlarına kadar pek çok konuda çarpıcı açıklamalar yaptı.


Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü’nde düzenlenen “Engelsiz Turizm İçin Engelsiz Tesisler” başlıklı seminerde çeşitli sınıflardaki engelli vatandaşlarımızın yaşadıkları sorunlar, engelsiz ve herkes için erişilebilir mimari çevre hakkında kanun ve yönetmelikler, mimari çevrenin engellilere sosyal ve psikolojik etkileri ile Türkiye’de bulunan tesislerin engelsiz hale getirilmesi için yapılacak çalışmalar tartışıldı. Okan Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölüm Başkanı ve Skal International Marmara Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. M. Onur Gülbahar’ın açılışını yaptığı seminere, EHDD Başkanı Adem Kuyumcu’nun...