19 / 05 / 2024

Adem Tanış Esenler Belediyesi

Adem Tanış Esenler Belediyesi

Esenler Belediyesi personeline “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” verildi. İş Güvenliği Uzmanı Adem Tanış tarafından verilen eğitimde, iş hayatında devlet, işveren ve işçinin uyması gereken kurallar anlatıldı.

Daştan Grup İnşaat Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daştan Grup İnşaat Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Çağatay Daştan tarafından kuruldu.

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıllık ihaleleri hangi firmalara verildi?

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıldaki ihaleleri hep tanıdık firmalara verildi. 8 yılda en yüksek miktarda ihale alan firma Ayn Medya oldu.

Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Konutları' tanıtıldı!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, 17 Ağustos'un yıl dönümünde Türkiye'nin ilk "Akıllı ve Güvenli Konutları"nı tanıttı. Esenler'de kentsel dönüşüm gerçeği gözler önüne serildi.

Esenler Belediyesi riskli binaları yıkıp yeni binaları tanıttı!

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ilçede yapımı devam eden binaları tanıtarak, "Depreme hazırlık için yapmamız gereken en önemli şey konutlarımızın yenilenmesi. Biz bu konutların yenilenmesi için seferberlik ilan ettik." dedi.

Perk İnşaat'tan Esenler'e karma proje! Yeni proje!

Perk İnşaat yeni yatırımını İstanbul Esenler'de hayata geçirmeye hazırlanıyor.  Konut ve ofislerin yer alacağı projede hafriyat çalışmaları başladı. 

Efitaş'tan Esenler'e 2 yeni proje daha!

CNR Emlak 2017 fuarı dün kapılarını açtı. Konut projelerinin tanıtıldığı fuara Ömür İstanbul da katıldı. Ömür İstanbul Proje Satış Müdürü Akkılıç, Esenler'de iki yeni proje hazırlığında olduklarını belirtti. 

Esenler'de 40 bin konut yenilenecek!

Esenler'de hayata geçirilen Ömür İstanbul projesinin tanıtım toplantısında konuşan Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ilçedeki 40 bin konutu 2023 yılına kadar yenileyeceklerini belirtti.

Taştan Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştan Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler’de 180 bin TL sermaye bedeli ile Gülbek Taştan, Mecit Taştan ve Oğuz Kaan Enes Taştan ortaklığında kuruldu.

Esenler Ömür İstanbul kimin?

Toplam 218 konut ve 3 adet dükkandan meydana gelen Ömür İstanbul projesi 13 Mayıs'ta basına tanıtılacak. Peki Esenler Ömür İstanbul kimin?

Esenler'e modern pazar yeri!

Esenler'de yapımı tamamlanan Prof. Dr. Adem Baştürk Kültür Merkezi'ndeki modern pazar yeri, Esenlerlilerin hizmetine açıldı.

Esenler'e modern pazar yeri kazandırıldı!

Esenler Belediyesi, yaptığı yatırımlarla ilçeye modern semt pazarları kazandırmaya devam ediyor. İlçede yapımı tamamlanan Prof. Dr. Adem Baştürk Kültür Merkezi'ndeki modern pazar yeri, Esenlerlilerin hizmetine açıldı.

1 Ocak'tan itibaren belgesiz işçi çalıştırılmayacak!

Bugüne kadar belgesiz işçi çalıştıranlar sadece uyarılıyordu. Bu durum 1 Ocak’tan itibaren değişiyor. Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanı Adem Ceylan, 48 tehlikeli ve çok tehlikeli meslekte belgesiz işçi başına 500 lira ceza geleceğini vurguladı.

Esenler Şehir Dersleri bugün başlıyor!

Kentlerin bugününü ve geleceğini kurgulamak amacıyla düzenlenecek "Şehir Dersleri", 8 Kasım Pazar günü (bugün) başlıyor. Şehir Dersleri'nin tanıtım lansmanı Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek.

Adem Tanış Esenler Belediyesi Haberi

Adem Tanış Esenler Belediyesi

Esenler Belediyesi Konferans Salonu’nda belediye personeli için düzenlenen iş güvenliği eğitimine personel gruplar halinde katıldı. Tanış, personele slaytlar eşliğinde 6331 Sayılı İş Güvenliği Kanunu, İş sağlığı ve güvenliği ve işçinin iş kazalarından korunmak için yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi.


Devlet güzel adımlar atıyor


İş güvenliği konusunda ilk görevin devlete düştüğünü anlatan Tanış, “Devlet iş güvenliğinde en önemli mekanizmadır. Devlet yasayı çıkarır, bu yasayı denetler ve iş güvenliği için alt yapı oluşturur. Bu konuda devlet artık güzel adımlar atıyor. 1 haftada üç firmam denetim geçirdi. Devletten sonra bu konuda işveren ve işçiye büyük görev düşmekte” dedi.


Önce işveren sonra işçi


İşveren ve işçinin iş kazalarını önlemedeki rolünü de açıklayan Tanış işverenin gerekli tüm önlemleri almakla, iş güvenliğini denetlemekle, iş ve işçi sağlığı, işçi güvenliği...